bölüm 6

199K 6.4K 881
                                    

ARKADAŞLAR BİRAZ GEÇ YAZDIM ÖZÜR DİLERİM AMA YANDAKİ FOTOĞRAFTAKİ DAEL OKURSANIZ SEVİNİRİM

Dael,Bessy i götürdüğünde,bizde biraz yürüyerek başka bir yere oturmuştuk.Konuşmayarak düşünmeye başladım.Yaşanan her an geçer,bu yaşadıklarımda geçecekti.Benim ruhum bedenimdeyken intihar etti.Ya yok olacağım; ya da zorla emanet olarak aldığım bu bedene,ruhumu iyice yerleştirip ben olacağım.Ve olmak zorundaydım da.Eğer ben olmazsam,başka biri olursam güçlü olmanın ne anlamı kalacaktı ki.Etrafa boş boş bakınmaya devam ederken Belinda nın bana seslenmesiyle düşünmeyi bırakıp Belinda ya bakmıştım.

"Gitsek mi ki?"

Kafamı olumlu anlamda salladıktan sonra konuşmaya başladım.

-Olur.

Ayağa kalktığımızda odaya doğru yürüyorduk.Odaya geldiğimizde balkona geçip düşünmeye başlamıştım.Bu ara ne çok düşünüyordum öyle.Balkona geçip havanın ılıklığını hissederken Belinda yanıma gelerek sandalyesini çekmişti.

-Evimi özledim.

Belinda ya baktığımda tebessüm ederek konuşmaya başladım.

-Bende.

Belinda derin bir nefes aldı ve ayağa kalkarak konuşmaya başladı.

-Hep böyle suskun mu olacağız?Hadi kalk dışarıya çıkıp gezelim biraz.

Aslında gezmek bana biraz da olsa iyi gelirdi.Tabi burada en fazla nereye kadar gideceksem.Ayağa kalktığımda emin olarak konuşmaya başlamıştım.

-Hadi çıkalım da eğlenelim biraz.

Belinda gülerek içeriye gittiğinde onun arkasından gidiyordum.Dışarıya çıktığımızda ise küçük ve yavaş adımlarımızla ilerliyorduk.Nereye gittiğimizi bilmiyorduk ama gezmek iyi geliyordu.Büyük bir ağaç bulduğumuzda onun altına oturarak sohbet etmeye başlamıştık.

-Nasıl öğrendin ?Dedi Belinda tebessüm ederek.

Biraz düşündükten sonra o güne gitmiştim.Doğum günüm harika geçtiğine rağmen sonunda hayatımın en büyük hayal kırıklığını yaşamıştım.Belinda ya baktığımda ise benden cevap bekliyor gibiydi.

-Doğum günümü kutladıktan sonra anlatmışlardı.Sen nasıl öğrendin?

Belinda bana bakıp dayanamayıp kahkaha atmıştı.

-Hepimiz aynı şekilde öğrendik Em.On altıncı yaş günümüzden sonra.

Doğruydu.Farklı şekilde öğrenmemiştik.Belinda yla sohbet etmeye devam ederken uzaktan bağırış sesleri duyuluyordu.Ne olduğunu anlamak için ayağa kalktığımızda Belinda kolumdan tutarak seslerin geldiği yöne götürüyordu.Biraz yürüdükten sonra sesleri daha net bir şekilde duyuyorduk.

-Nasıl yapabildin bunu!

-Yapmadım .İki kız kavga ediyor izleyenlerde onların etrafını sarıyordu.Önümüzde ki kişilerin arasından az da olsa görürken arkadan beni hızla birisi ittirmişti.Kafamı arkama çevirdiğimde ise bu kişinin Bessy olduğunu fark etmiştim.Hiç bir şey demeyerek Belinda ya baktığımda kolumdan tutarak konuşmaya başladı.

-Boş ver.

Kafamı olumlu anlamda salladıktan sonra giderken yanımda ki Bessy e bakıp hızla onu beni ittirdiği gibi ittirmiştim.Bessy ittirilmenin sarsıntısıyla Dael ın üzerine düştüğünde,Belinda yla biz oradan uzaklaşıyorduk.Arkamızdan ise Bessy delicesine bağırıyordu.

-Ne yaptığını sanıyorsun sen!

Hiç bir demeden yürümeye devam ediyordum.Belinda ise bana baktığında dayanamayıp bir kahkaha atmıştı.Onun gülmesine dayanamayıp bende gülümsemiştim.Odaya geldiğimizde ise günün yorgunluğundan dolayı uykumuz gelmişti.Üzerimizi değiştirip yattığımızda,kafama kadar örtüyü çektiğimde biraz önce ki olayı düşünüyordum.Doğrumu yaptım bilmiyorum ama yaptığımdan pişman değildim.O istediğini yapamazdı bana.Göz kapaklarım ağırlaşmaya başladığında daha fazla direnmeyip kapatmıştım gözlerimi.

****************

Sabah uyandığımda üzerimde feci bir yorgunluk vardı. Belinda ya baktığımda ise hala uyuyordu.Yataktan kalkıp onu uyandırmaya çalıştığımda yaklaşık beş dakikamı onu uyandırmak için harcamıştım.En sonunda Belinda da pes edip kalktığında üzerimi değiştirmeye başlamıştım.Oda değiştirdiğinde hazır olup evden çıkmıştık.Eğitim yerine geldiğimizde ise Bessy ve Dael bizim duracağımız yerde sohbet ediyorlardı.Onların yanına gittiğimizde Bessy bana öyle bir bakış atmıştı ki bakışlarından korkacak duruma gelmiştim.Dael ise bana baktığında gülerek konuşmaya başladı.

-Dün yaptığın şeyden dolayı özür dileyeceksin sanırım.

Kafamı Dael a çevirdiğimde benimle tehdit edercesine konuşuyordu.Gözlerimi devirerek Bessy e baktığımda dalga geçercesine konuşmaya başladım

-Özür dilemiyorum.

Bessy derin bir nefes alarak benimle konuşmaya başladı.

-Özür dilemek zorundasın.

Sinirden gülerek kafamı başka bir yöne çevirdiğimde konuşmaya gerek duymamıştım.Ama Bessy inatla konuşuyordu.

-Beni dinle diyerek kolumu tuttuğunda hızla kolumu bıraktırmıştım.

-Dokunma bana!

Sesim oldukça yüksek çıkmıştı.Bessy ilk başta tedirgin olarak bakmıştı bana,sonradan bozuntuya vermemişti.Sonrada Dael a bakıp fazla uzatmamak için dalga geçercesine konuşmaya başladı.

-Ben gideyim artık.

Dael gülüşüyle onayladıktan sonra bize dönüp konuşmaya başladı.

-Geçen gün güçlerinizi öğrendiğinize göre bugün onları kullanacaksınız.Ama ilk önce kendinize gelmeniz için beslenmeniz gerekiyor.Ayrıca müdür yardımcısı açıklama yapmıştı,bu akşam bir parti olacakmış.

Partinin bize iyi geleceğini sanıyorsa yanılıyordu.Ama yinede denemekte fayda vardı.Dael ı takip ettiğimizde eğitim odasına gelip sandalyelere oturmuştuk.Sonradan ise elimize bardakları vererek içmemizi söylemişti.Bardağa yine tedirgin bir şekilde bakıyordum,ne zaman alışırım bilemiyorum ama bunu zevkle içmem için daha çok erkendi.Bardağa bir kaç saniye boyunca baktıktan sonra son damlasına kadar içmiştim.Tadını daha tam olarak alamıyordum,ama içtikten sonra da yüzümü buruşturmuyordum.Bardakları boş bir masaya koyarak ayağa kalkmıştık.Dael ise arka masada duran kutuyu eline aldığında kapağını açarak konuşmaya başladı.

-Size vereceğim şeyi ayak bileğinize bağlayacaksınız.Bunu bağladığınızda ise güneşten etkilenmeyeceksiniz.

Dedikten sonra teker teker dağıtmaya başlamıştı,bileklikleri.Elime bilekliği alıp şeklini inceliyordum.Siyah kelepçe tarzında ince bir şeydi.Ama üzerine dikkatli bakıldığında ise küçük bir yerinde benim kolyemle aynı simgeyi taşıyordu.Kalp içinde diş vardı.

Vampir Okulum #wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin