Bölüm 51

106K 4.1K 1.3K
                                    

ARKADAŞLAR UMARIM BEĞENİRSİNİZ .SONLARINDA BİRAZ ŞAŞIRABİLİRSİNİZ SÖYLİYİM .UZUN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM VE YENİ BÖLÜMDE ÖĞRETMEN OLAYINIDA ANLATICAM FOTOĞRAFTA TOM VAR ÇÜNKÜ EN ÇOK TOMU İSTEMİŞSİNİZ :)

Daellarla konuşmaya devam ederken sınıfa müdür ve müdür yardımcısı girmişti.Herkes bir anda susup gözlerini müdürlerin olduğu yere dikmişlerdi.Müdür yardımcısı hafif bir öksürükle konuşmaya başladı.

-Okulumuzda bugün çok kötü bir olay yaşandı .Zaten çoğunuzda görmüştür.Okulun kameralarına baktığımızda ne yazık ki kayıtların silindiğini fark ettik .

Bir an sustu ve derin bir nefes aldı .

-Sanırım hepimiz tehlike altındayız .Ve sizler daha kendinizi savunmayı bilmiyorsunuz .O yüzden bugün ders işlenmeyecek herkes çantalarını alıp eğitim bölümüne gelin.

Müdür yardımcısı konuşmasını yaptıktan sonra son bir kez sınıfa bakmıştı.Ciddi ciddi hepimiz tehlike altındaydık ve ne yazık ki çoğumuz kendimizi savunmayı bilmiyorduk.Müdür yardımcısı ve müdür sınıftan çıktıktan sonra herkes çantasını toplamaya başlamıştı.Çantamı tek omzuma alıp ayağa kalktığımda Dael arkama geçerek kulağıma bir şeyler fısıldadı.

-Ben seni her zaman korurum .

Daela kafamı çevirdiğimde birbirimize o kadar yakındık ki aramızda mesafe yok denecek kadar azdı.Kendimi toparlayarak bir kaç adım geriye attım ve gıcık gülümsememi yüzüme yayarak konuşmaya başladım.

-Ben kendimi koruyabilirim merak etme sen.

Dael sıraya yaslanıp ellerini göğsünde birleştirmişti .Ve beni baştan aşağıya süzerek konuşmaya başladı.

-Sen hala hızlı koşamıyor sun demi ?

Ne güzel eski Daela geri dönmüştük.Okulun ilk günün ki olaylara yani .Her dakika benimle dalga geçmesi ve uğraşması bir zamanlar ne çok hoşuma gidiyordu .Derin bir nefes alıp cevap verecektim ki Belinda kolumdan tutarak dürtmüştü beni.

-Hadi artık gidelim.

Sınıfta sadece dördümüz kalmıştık .Ve bu geç kalma Daella benim sayemdeydi. Belindayla Dael önden giderken Lukele ben arkadan gidiyordum .Luke bana biraz daha yaklaşıp kolunu omzuma koyarak konuşmaya başladı.

-En kısa yol bence Belinda Bethi sende Bessyi döv .Bu bence çok mantıklı

Kafamı olumlu anlamda sallayıp cevap verdim.

-Bence de çok mantıklı.

Belinda bir yandan yürüyüp bir yandan da bana laf atıyordu.

-Onları dövmekten beter edicez.

Tek kaşımı kaldırarak konuşmaya başladım.

-Şu planı bende öğrenebilseydim keşke.

Belinda hiç bir şey demeden yürümeye devam etti .Saçma saçma konuşarak eğitim yerine geldiğimizde herkes bir yere toplanmış müdür yardımcısının konuşmasını bekliyordu .Belinda Lukelerle konuşmaya devam ederken ben ise etrafıma salak salak bakınıyordum .Kafamı sağa çevirdiğimde Tom duvara yaslanmış bir şekilde bana bakıyordu .Ona baktığımda kafasını çevirerek herkesin baktığı tarafa bakmaya başladı.Tam ben Tomun yanına gidecekken müdür yardımcısı sesini düzelterek konuşmaya başladı .

-Okulumuzda cinayet sayısı iki oldu.İlk cinayet kampta olmuştu ,ikincisi ise bugün ve en önemlisi de bir öğretmenimizi kaybetmiş olduk.Bu okulda neler döndüğünü anlayamıyorum .Niye ölümler olduğunu da .Bilerek yapılan bir şey bu .Zaten bir kişi nasıl kendi kendine kafasını koparabilir ki ..

Vampir Okulum #wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin