Bölüm 36

96.2K 3.9K 711
                                    

ARKADAŞLAR ŞU FOTOĞRAFI SİZE Kİ

Ne diyodu bu .Daella Bessy hiç ayrılmamışmıydı.Hayır bu kadarı çok fazla yeter artık .Çantamı sırtımdan fırlatıp Luke hiç birşey demeden hızla sınıfa koştum.Bir yandan koşuyordum bir yandan da ağlıyordum.Kapıyı çalmadan sınıfa set bir şekilde girdim .Daelın yanına ağlayarak ve ses tonumu yükselterek gittim.

-Sen nasıl birisin ya .Senden nefret ediyorum .

Hocayı umursamamıştım.Daha doğrusu hiç kimseyi umursamamıştım.Dael sandalyesini iktirip yanıma iyice yaklaştı ve sert ifadesiyle konuştu.

-Niye çıldırdın yine.

Sinirden gülmüştüm .Gözlerimdeki yaşları silip onun yüzüne baktım ve hıçkırıklarımla konuştum.

-Bessyle beni kandırırken çok eğlendinizmi ?

Konuştuktan sonra Bessye baktım .Bessy Tomun yanından gelip Daelın yanına geçti ve konuşmaya başladı.

-Ne oyunundan bahsediyosun sen ya ?

Büyük bi iç geçirdim ve önüme gelen saçlarımı arkaya iterek Daela bakarak konuştum.

-Bende salaklık .Bi Tom bi sen siz nasıl -nasıl

Cümlemi tamamlayamamıştım .Ellerimi yüzümü kapatıp ağlamamı kesmeye çalıştım.Dael beni ayakta tutmak için kolumdan destek veriyodu .Onun bana daha fazla dokunmasına dayanamayarak hızla onu kendimden ittim.

-Sakın bidaha bana dokunma.

En sonunda hocanın sesi duyuldu ve bizi ayırdı.

-Noluyo orda ayrılın çabuk.

Belinda beni kolumdan tutarak sınıfın dışarısına çıkardı ve tuvalete götürdü.Bana bir yandan sarılıp bir yandan da moral vermeye çalışıyordu.

-Tamam sakin ol .Geçicek bunların hepsi.

Belindanın kollarından ayrılıp aynaya baktım .Gerçekten ağlamaktan gözlerim kızarmış iğrenç gözüküyordum.O yüzden yüzümü yıkadım ve Belindaya bakarak hırslı bir şekilde konuştum.

-Bundan sonra asla onlar için ağlamıycam.Bu fotoğraf olayını ispatladıktan sonra onlarla alakasız bir çocuk bulup sevgili olucam .Yeter artık onlarda kimde beni bu kadar üzüyo ya.

Sinirden o kadar hırslı bir şekilde konuşuyordum ki artık daha fazla dayanamayıp çöplüğe hızla tekme attım .Çöplük yerinden fırlamış bütün çöpler yere dağılmıştı.Sonrada ellerimi lavobaya koyup aynadan kendime baktığımda gözlerim sinirden kırmızı renge dönmüştü.Derin bir nefes aldıktan sonra hızlı hızlı nefes almaya başladım.Belkide ilk defa bu kadar sinirlenmiştim .Belkide bugün hayatımın en kötü günüydü .Ben hızlı hızlı nefes almaya devam ederken Belindanın konuşmasıyla kendime geldim.

-Okuldan atıldınmı ?

Elimle saçımı düzelttikten sonra o kadar sinirli olmama rağmen gülümseyerek cevap verdim.

-Hayır sadece sorularınızdan kurtulmak için atıldım dedim.

Belindanın birden yüzü gülümsedi ve sıkıca bana sarıldı.

-Göt kafalı bi an atıldın sandım.

Belindanın göt kafalı demesine gülmüştüm .Çünkü bana ilk defa böyle bişey dedi.Sarılmamız bittikten sonra tuvaletten çıktık.Tam aşağı kata iniceğimiz zaman Dael ve Bessy Belindayla bizim geçiceğimiz merdivende durmuş konuşuyolardı.Onları görünce tuaf olmuştum ama güçlü durmam lazımdı.Ben tam merdivenden inicekken arkamdan birinin seslendiğini duydum .Arkama döndüğümde tanımadığım biri çağırmıştı.

Vampir Okulum #wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin