12

248 12 2
                                    

pov Niall

''godverdomme!'' schreeuw ik, ik sla zo hard als ik kan tegen de muur. ik wil haar niet kwijt, niet nu we elkaar weer gevonden hebben. ik wil haar niet weer pijn doen, niet nog eens. ''aaaahhhhh!!!'' schreeuw ik weer ik sla de vaas die op het kastje staat op de grond. ik zak door bijn benen en leg mijn hoofd in mijn handen. ik begin uit het niets te huilen, ik weet niet waar het vandaan komt. of toch wel. ik ben zo stom, ik kan niet goed met meisjes om gaan. ik faal zo hard! ''ik ben een sukkel'' mompel ik.

-

''Niall wat is er?'' Liam en de jongens komen naar binnen. ik zit op de bank voor me uit te kijken. ze hebben me al duizend keer gebeld maar ik nam de moeite niet om op te nemen. ''Niall hallo!'' Zayn zwaait voor mijn ogen. ik kij knaar hun maar verzet me niet. ''Niall wat er is nou?'' vraagt Zayn, aan hem kan ik alles vertellen. ''ik heb ruzie met Soof'' ik kijk naar mijn vingers die in elkaar frummelen. die hadden met die van Soof kunnen frummelen. ''ze heeft het me vertelt'' zegt Harry, ik kijk op. ze heeft het hém verteld? ''jahoor'' mompel ik, alle ogen zijn op mij gericht. het glas waar net nog bier in zat, pak ik op een gooi het tegen de muur. ''Niall!'' schreewt Louis, ik draai me om en kijk ze allemall aan. ''het spijt me! het is mijn fout! ik werd boos en nu is ze weg! ik heb nog niet eens kunnen vertellen dat we volgende week alweer op tour gaan! voor fucking 8 maanden!'' schreew ik. er rolt een traan over mijn wang die vervolgens op mijn shirt valt. Liam probeerd me te troosten mar ik sla zijn arm weg. ''julli emoeten mij niet troosten want ik deed alles verkeerd! jullie moeten boos op mij zijn en Soof troosten! ik haat het!'' roep ik. ik loop naar de keuken waar ik water in mijn gezicht gooi. het helpt niks, ik voel me nogsteeds boos en warm. het koude water druipt via mijn kin op de grond, samen gevoegd met hete tranen. ik was zo boos op mezelf, ik heb het gewoon weer verknald. ''Niall, rustig nou, ze verg-'' ''nee Liam! ze vergeeft me niet! we gaan over een fucking week alweer op tour voor bijna een jaar! en ze kan niet mee door Jesslyn!'' ik zucht trillerig en voel de tranen weer komen. ik leun met mijn handen op tafel en knipper de tranen weg. [gif]

''waarom neemt ze haar telefoon nou niet op! aaahg!'' ik gooi mijn mobiel naast me op de bank en bal mijn vuisten. ''FACK!'' schreew ik. het heeft geen zin, ze wilt me nooit meer zien. ze wilt me nooit meer spreken.

pov Soof

al voor de vierde keer druk ik op het rode knopje. ik wil hem wel spreken maar wat moet ik zeggen? ik durf gewoon niet, en natuurlijk ben ik nog wel boos op hem. ''mama! gaan we morgen naar Niel?'' hier was ik dus al bang voor. Jesslyn snapt niks van deze situatie. ''weet ik nog niet Jessy'' fluister ik. ik zit op de bank en staar voor me uit. de tv staat aan op het journaal maar ik kan me niet consentreren. ''maar ik wil in de grote tuin van Niel spelen, ik wil met Niel spelehen!'' oh god, waar ben ik nu weer in beland. opniew gaat mijn telefoon over en verschijnt de leuke foto van mij en Niall in beeld. ''dat is Niel neem op mama!'' roept ze maar voordat ik antwoord kan geven heeft Jessy al zelf opgenomen. ''uh hay Soof...'' hoor je Niall onzeker. ''Niel! hallo!'' blert Jessy door het apparaat. ''Jesslyn geef nu mijn mobiel terug!'' zeg ik streng, maar Jessy loopt eigenwijs naar de keuken. ''ik wilde morgen naar je toe Niel maar mama wilt niet'' zegt ze boos. ''Jesslyn, nu! geef die telefoon terug! anders mag je niet slapen met Leo!'' roep ik, maar tevergeefs. ze kijkt me angstig aan maar praat gewoon verder. dan maar op de harde versie. ik pak haar bij haar armpje en trek haar naar me toe. ''als je nu niet luister krijg je straf!'' Jessy begint te huilen en trekt zich los. ''Niel Niel, ik wil naar jou!'' huilt ze in de telefoon. ik loop haar achterna en pak haar op. ze spartelt en begint te gillen. ''Jesslyn!'' schreew ik waarna het stil is, plus aan de andere kant van de lijn. ik ruk mijn mobiel uit haar handje en zet haar neer. ik ben zo opgefokt dat ik vergeten was dat ze nog maar 3 is. ik druk het gesprek met Niall weg en zak op mijn knieën. ''sorry Jessy, ik bedoelde het niet zo. ik ben gewoon verdrietig omdat ik ruzie met Niall heb. is het weer goed?'' ze reageert niet. ze kijkt naar de grond met haar armojes op haar rug. ''m-mag ik dan samen met Leo bij jou slapen?'' snikt ze. ''natuurlijk mag dat! knuffel?'' ze knik en komt met een grote glimlach in mijn armen staan. ik aai zachtjes over haar haren heen, terwijl Jessy met haar kleine handjes mij probeert te troosten.

i'm not your daddy || ft. Niall Horan ||Where stories live. Discover now