5

274 11 1
                                    

ff van te voren;

ik schrijf vanaf nu alleen maar de belangrijke gebeurtenissen. pas later in het verhaal schrijf ik volledige povs. veel plezier.

pov Soof

''we zijn er bijna, we zijn er bijna!'' bleren Niall, ik, Rosa en de rest. we zijn opweg naar een school tripje naar tada: Londen! ''we zijn gearriveert bij het hotel, puberale pubers!'' onze mentor probeerd weer eens grappig te zijn. we lachen even kort om elkaar en lopen dan het hotel binnen. ''hier julie sleuteltjes, je mag zelf weten bij wie je op de kamer zit, maar onthouw, geen rare dingen!'' roept onze mentor. ''daar hebben de buren dan last van'' grapt Louis. we lachen kort en iedereen zoekt iemand. ''hey Roos zullen wij samen?'' vraag ik. ''uhm nou ik ging al met El en je kan maar met 2 op kamer. sorry'' zegt ze terwijl ze haar sleutel naar El gooit. de andere komen er ook bij staan. ''iedereen moet nu naar zijn of haar kamer'' blert de mentor. ik zucht, dan alleen. ''hey wat doen jullie hier nog? hebben jullie geen kamer?'' hoor ik haar achter me zeggen. jullie? ik draai me om en zie Niall ook verbaasd kijken. we schudden bijde nee en weten wat er gaat komen. ''dan gaan julli eop een kamer, maar niet flikflooien'' ze duwt de sleutel in mijn hand en snelt weg.

''nou...'' zeg ik ongemakkelijk als we in onze kamer staan. er is een mini keuken een mini badkamer en een andere deur die lijd naar de hopelijk slaapkamer. ''ik kijk wel'' zeg ik en loop naar de deur. ik open hem en mijn gezicht word niet veel beter. ''ah nee, wat een kut hotel'' zeg ik, maar zo heel erg vind ik het niet. in de tussentijd ben ik Niall best leuk gaan vinden. hij komt naar de kamer toe gesnelt en knikt langzaam met een gezicht zonder emotie. ''nou...'' zeg ik weer ongemakkelijk. hij grinnikt waardoor hij mij ook aansteekt. we worden verstoord door geklop op de deur. hij loopt de kamer uit om de deur te openen en ik zie een kans om even te fangirlen. ''aha aha aha'' fluister ik zacht en sta raar te dansen. ik schrik me daarom ook dood als El en Rosa, Niall en de boys in de deuropening staan de kijken. ''wohw, hadden jullie niet even naar de bank kunnen gaan ofsow'' zeg ik overdonderd met een tomaten hoofd. ik draai me naar mijn koffer en begin mijn koffer gewoon door de zoeken. ''Soof'' zegt El grinnikend. ik voel een hand op mijn schouder en weet dat het Eleanor. ''ze zijn weg'' fluistert Rosa. ik draai me om. de meiden weten dat ik Niall al een tijdeje leuk vind. ''wat was jij aan het doen!'' zegt Rosa lachend. ''ik deed even mijn vreugde dansje, sorry'' zeg ik terwijl ik zuchtend op bed ga zitten. ''nee nee, je mag je liefde uiten, maar doe dat als je ecth alleen bent en zeker weet dat ern niemand is'' zegt El grinnikend. we lachen en dan komen de jongens binnen. ''wat valt er te lachen?'' vraagt Liam. ''nou dat Soof zo ston te danse om dat ze Ni-'' ik kap Rosa af, ''Roos!'' schreew ik. ''sorry'' ze slaat haar hand voor haar mond.

 ''is iedereen er?'' vraagt de mentor. iedereen brabelt door elkaar heen. het is 8 uur 's avond en we staan in de rij voor een Londen Eye tripje. ''jullie zijn het eerste groepje'' ze duwt ons vriedengroepje naar voor. we stappen in en kijken naar het uitzicht. ''mooi he?'' hoor ik Niall naast me zeggen. ik maak een instemmend geluidje.

pov Niall

ik kijk nog even achterom naar de jongens. ze steken bemoedigend hun duimen op. oke hier gaat ie dan. ''heb je geen hoogtevrees?'' vraag ik verder. ''hmm, een beetje maar ik kijk niet echt naar beneden'' zeg ze terwijl ze haar handen om de reling heen klemt. heel voorzichtig leg ik mijn hand op haar onderrug. ik krijg het heel erg warm vanbinnen. nog nooit ben ik verliefd geweest, tot nu dus. ik glimlacht verlegen naar haar handen.

pov Eleanor

Louis geeft me een kusje op mijn wang en loopt naar Liam die hem net wenkte. ''let op Niall en Soof'' fluistert hij nog. ik kijk verbaasd maar kijk hun richting op. Niall praat wat tegen haar en stapt steeds wat dichterbij. ik begin te grijnzen.

pov Soof

hij legt zijn hand op mijn onderrug. er gaat een tinteling door mijn hele lichaam en ik voel me warm. ik glimlach verlegen naar mijn handen en probeer niet rood te worden, wat bij mij dus weer mislukt. ik schaam me zo nu. iedereen kan me zien, vooral Niall. ''we staat op de grond uitstappen'' hoor ik Niall zachtjes zeggen en ik voel hoe hij zijn hand langzaam laat zakken. het leuke gevoel zakt ook weg ik ik draai me naar de deur. ik wist niet dat het zo snel ging. ik zucht en wil wat tegen hem gaan zeggen, dat het uitzicht mooi was, maar hij loopt alweer bij Liam en Louis die allebij een schouder om hem heen hebben geslagen.

''en? en?'' Rosa en El stuiteren om me heen als we weer in het hotel zijn. ''het voelde wel magisch'' zeg ik zuchtend met een glimlach. ''veel plezier vannacht niet te wild'' zegt El lachen. ''ha ha'' zeg ik sarcastisch. ze lachen en lopen de kamer uit waarna Niall de kamer binnen komt. ''ik wilde gaan slapen, dat is toch niet erg he?'' vraagt hij en hij frunnikt aan zijn armband. ''nee nee, ik ben ook wel moe'' zeg ik en haal mijn pyama uit mijn kofer. het is een groot shirt met winny the phoo erop en een grijs kort broekje. ''ik kleed me wel om in de badkamer'' zeg ik en loop naar de maker tegenover de slaapkamer. ik kleed me om en poets mijn tanden snel. ik kam mijn haar door en doe het in een lange vlecht op mijn tug. ''kan ik ook mijn tanden poetsen?'' hoor ik Niall vragen. ''kom maar'' weg ik en hij komt binnen en heeft niet minder dan een boxer aan. ''uhm ja sorry uh, je vind het toch niet erg he?'' ik schud mijn hoofd. ''nee hoor uh ik bedoel maakt niet uit uh'' bijde voelen we ons ongemakkelijk. als ik klaar ben vlucht ik me uit de badkamer, roep dat ik even bij El en Rosa bn en ren naar hun kamer. ik klop gehaast op de deur, ''doe open El'' hoor ik Rosa roepen. El doet de deur open en lacht me uit. ''leuke pyama hoor'' grinnikt ze. ik grinnik ook maar richt me op mijn 'probleempje'. ''El help'' zeg ik en zit met mijn handen in mijn haar en loop op de gang heen en weer. ''wat ist'' zegt ze. ''hij'' zeg ik kort. ''wat hij'' vraagt ze terwijl Rosa zich bij het gesprek voegt. ''weetje waarin hij slaapt? een boxer! verder niks!'' zeg ik gefrustreerd op fluister toon. ''zo kan ik echt niet slapen aaah!'' de meiden moeten lachen. ''Soof toch, alle jongens slapen in boxers'' zegt ze. ''wohw dat wist ik nog niet maar je snapt wel wat ik bedoel. kijk ik ben verliefd op hem, kom 'perongeluk'-'' ik kijk naar hun bij het woord perongeluk. ''-met hem op de kamer en dan dat met die boxer'' ratel ik door. ''iedereen slapen!'' onze mentor loopt door de gang. ik haast me naar mijn kamer en de meiden steken hun duimen nog op. ik zucht en loop de slaapkamer binnen waar Niall al in bed zit. ''ik dacht misschien wilde je nog wat drinken dus heb ik thee gehaalt'' hij komt naar me toe lopen en geeft me een kopje thee. ik probeer zo veel mogelijk naar zijn gezicht te kijken en niet naar zijn o zo goddelijke lijf. ''dank je'' zeg ik en ga op het bedrand zitten. als ik mijn thee op heb ga ik liggen. ''weltrusen Soof'' fluistert Niall terwijl hij het lichtje uitknipt. ''sleep well Niall'' fluister ik terug en val in slaap.

i'm not your daddy || ft. Niall Horan ||Where stories live. Discover now