11

339 12 0
                                    

hier een foto van Jesslyn, omg.

pov Soof

als ik wakker word ligt Jessy nogsteeds tegen me aan met Leo in haar armpjes.  ''mama?'' langzaam opent ze haar oogjes en kijkt ze me slaperig aan. ''gaan we vandaag naar Niel?'' vraagt ze en ze vrijft met hij vuistje in haar slaperige oogjes. ''je mag vanavond naar de jongens, ik ga wat met Niall doen'' zeg ik en ik til haar uit bed. ik zet haar om mijn heup en maak zo eten klaar. ik verwarm een flesje met pap in de magnetron en maak cocopops voor mijzelf. Jessy legt haar hoofdje op mijn schouder en kijkt meer grote ogen naar wat ik aan het doen ben. ''wat ga jij dan doen mama?'' ''ik ga naar de film met Niall'' ik pak een lepel uit de bestekla en doe die in mijn kom. ik zet het flesje en de kom op tafel en zet Jessy in haar stoel. langzaam begint ze te drinken van haal flesje. ze vind dat altijd fijn als ze 's ochtens heel moe is. ik eet mijn cocpops op terwijl ik een beetje op mijn telefoon zit.

-

als ik me heb omgekleed help ik Jessy met haar kleren. ik haal een wit, iets te groot shirt met 'guns' erop, uit de kast met een donker rood broekje. ik borstel haar haren een beetje door en de uiteinde krullen een beetje. ik pak de twee oorbelletjes van haar kast en doe ze bij haar in. ''zo nu ben je mooi'' ik ga achter haar staan en doe haar haren naar één kant. ze draaid zich om en klemt zich vast aan mijn been. ''dankje mama, jij bent ook heeeeeeel mooi'' zegt ze en ze pakt Leo. ze loopt een beetje door haar kamer en speelt met haar knuffels.

ik loop naar de keuken en ga daar maar eens alles opruimen en afwassen. ik zet muziek aan en dans een beetje mee. als ik alles heb gedaan zet ik de muziek wat zachter en kijk even op mijn mobiel.

'je hoeft je niet in een jurk te hijsen, doe maar gewoon je eigen kleren aan die lekker zitten. als ik je op kom halen is Harry er ook voor Jessy. kusjes N'

ik glimlach. ik hoop dat de jongens goed op Jesslyn zullen passen. ik zet de tv aan en kijk naar het beacking news. ''en we hebben foto's door gekregen van een paar dagen terug. hierop zijn Niall horan en zijn niewe vriendin te zien. of is dat niet zijn vriendin? we weten nog niks en tot nu toe heeft Niall niks gezegd over zijn niewe vlam. hier een paar foto's'' ze laten de foto zien dat ik met Jessy en Niall de supermarkt uitliep en hij mijn hand pakte. ook zie ik de foto waar hij me een kusje geeft en dat we we in de auto stappen opweg naar Niall. hij heft Jessy vast, oh nee. ''hebben ze nu al een kind? of is dit een het kind uit de vorige relatie van het meisje'' ik zet de tv uit en gelijk word ik gebeld, je mag raden wie het is. ''hey Niall, ook het niews gezien?'' ''oh ja sorry het spijt me verschrikkelijk. het was niet mijn bedoeling en...'' hij rateld helemaal door en ik weet nu dat ik niet boos op hem kan worden. ''het geeft niet, ik wil alleen wat bescherming voor Jessy. maar dat komt goed'' zeg ik. ''nog maals sorry'' zegt Niall. ''het geeft niet, maar ik zie je vanavond dan he om 8 uur?'' hij maakt een uhu geluidje en we zeggen gedag. ''tot vanavond, kusjes'' en dan hang ik op.

-

als ik net met Jessy aan het spelen ben gaat de bel. ''Niel!'' roept Jessy en ze snelt naar de deur. ze doet hem open en vliegt Nial om zijn been. ''hey jongens'' zeg ik en geef Niall een kus op zijn wang. ''ja dat doen jullie maar ná de date'' zegt Harry. ''kijk Jessy, dat ia Harry weet je nog. daar ga jij vanavond heen, ga je maar netjes voorstellen'' zeg ik en ik duw Jessy in zijn richting. ''hallo kleintje, ik ben Harry'' zegt hij en hij hurkt voor Jesslyn neer. ''ik ben Jesslyn'' zegt ze verlegen en als ze dat heeft gezegt loopt ze gelijk weer naar mij. ''als ze straks in de auto zit praat ze je oren van je hoofd hoor, ze mag je wel'' zeg ik en ik doe mijn jas aan. ''mama hij heeft op zijn armen getekent'' iedereen begint te lachen en Niall komt niet meer bij. ''nee Jessy, dat zijn tattoos en die staan voor altijd op je huid'' zeg ik. ''kijk, weet je wat dit is?'' vraagt Harry en hij laat zijn tattoo zien. ''dat is een roos'' zegt Jessy en ze gaat met haar vingertjes over zijn arm. ''ga je mee?'' vraagt Niall i kknik en geef Jessy haar tas aan Harry. als ze moe is moet ze ook echt naar bed en ze wilt graag met Leo spelen. dat is de knuffel'' zeg ik en ik geef Leo aan Harry. ''hij ruikt naar Niall'' zegt hij verbaasd. ''ja ik had hem aan Jesslyn gegeven toen ze haar eigen beer niet bij had'' vertelt Niall. als we met zijn allen naar beneden lopen zie ik dat Jessy de grote hand van Harry vast heeft, voor zover dat gaat.

i'm not your daddy || ft. Niall Horan ||Where stories live. Discover now