8

307 11 0
                                    

pov Soof

ik sta voor de spiegel. elk moment kan Niall voor de deur staan. hij had beloofd ergens te gaan luchen en Jessy mocht ook mee. ik heb een skinny jeans aan met een donkerroode sweater. mijn haren zitten nog in de invlecht, alhoewel er een paar plukjes uitzijn. ''mama mama mag ik deze aan?'' Jessy komt mijn kamer ingehupelt en houd een donkerrood jurkje voor mijn neus. ''ja leuk, zal ik je helpen?'' ze knik en we lopen naar haar kamer. ik doe niew ondergoed bij haar aan en een zwarte panty. dan het jurkje en een vestje. ''mama ik wil een invlecht net als jij, mag ik dan deze weer in?'' vraagt ze en ze houd de diadeem met katten oortjes voor zich. ik knik ennet als ik deze op haar hoofd heb gezet gaat de bel. Jessy rent gillend naar de voordeur en opent hem. ''Niel Niel! kijk wat ik heb!'' hoor ik haar roepen. ''wohw wat zie je er mooi uit!'' hoor ik Niall zeggen. als ik de kamer in kom heeft hij Jessy opgepakt en draaid rondjes met haar. ''mama! mama! Niel vind me mooi!'' zegt ze als ze aan mijn been trekt. ik grinnik en loop naar Niall toe. we geven elkaar een knuffel en ik pak Jessy haar jas. ik doe die bij haar aan en wil mijn eigen jas pakken, maar hijhangt er niet. ik kijk verbaasd om me heen en zie Niall glimlachend met mijn jas staan. hij doet hem bij me aan en ritst hem ook dicht. Jessy pakt mijn handje en we lopen het appartement uit.

-

''wat wil jij eten Jessy?'' vraag ik aan haar als we samen de menukaart bekijken. ''wil je een pannekoek, of een tostie'' zeg ik en laat haar het zien. ''pannekoek!'' zegt ze en slaat op tafel. ''sshhh. niet op de tafel slaan liefje'' zeg ik en kijk Niall aan. ''wat wil jij Niall'' vraag ik als hij geconcentreert naar de kaart kijkt. ''uhm, ik neem tostie ham, kaas, tomaat en sla'' zegt hij en kijkt naar mij op. ''jij?'' vraagt hij dan. ''uhm, ik denk een pannekoek naturel'' zeg ik dan maar. hij knikt en roept een ober. het is super grappig, want eigenlijk mag hij niet te veel opvallen. hij heeft dus ook een rood petje op en een zonnebril met van doe ronde glazen. en de pet zit trauwens achterste voren. hij doet de bestelling en kijkt me weer aan. ''kan je het zien Soof?'' vraagt hij lachend. ik moet blozen en lachen tegelijk. ''ja. nee, maar het ziet er heel grappig uit. hoe je gewoon Niall bent maar die zonnebril en pet'' lach ik. hij kijkt nep beledigt naar zijn glas. ''nee het staat wel leuk'' zeg ik dan waarna hij weer glimlacht. ''mama?'' hoor ik Jesslyn vragen. ''ja wat is er liefje?'' ''gaan we zo naar de speelwinkel?'' zegt ze en kijkt me met puppy oogjes aan. ''oke, als we klaar zijn met eten he'' zeg ik waarna ze glimlachend knikt.

''hier is de bestelling'' zegt de ober als hij alles neer zet. ''bedankt'' zeg ik netjes en de ober knipoogt naar me. ik walg, inwendig. Niall kijkt hem met een boze blik aan ookal gaat dat moeilijk door de zonnebril. ''eetsmakelijk'' zegt Jessy netjes. ''goedzo Jessy, jij ook eetsmakelijk'' zeg ik we beginnen met eten.

-

ondertussen is Jessy de hele speelgoedwinkel door en staat Niall en ik bij de teddy beren. ''er zit nog een beetje poedersuiker hier'' zegt Niall dan opeens. oh god, wat schaam ik me erg nu. ik veeg over de plek die Niall aan wees. ''nee hier, kom laat mij het doen'' zegt hij en hij veegt met zijn duim over mijn wang, heel dicht bij mijn mond. terwijl hij dat doet kijk ik hem aan. hij heeft zijn zonnebril afgezet omdat het niet nodig was hier. zijn mooie blauwe ogen kijken mij geconcentreert aan. een kleine glimlach verschijnt op mijn gezicht. ''is het weg Niall?'' vraag ik als hij al 5 minuten over mijn wang staat te vrijven. ''oh uhm, sorry ja het is weg'' zegt hij nerveus.

-

''mama! gaan we cakejes bakken?!'' vraagt Jessy als we langs de supermarkt lopen. ''ja Soof! gaan we cakjes bakken?'' vraagt Niall die nu mijn andere hand pakt en ze me samen de winkel in sleuren. zijn hand is zo zacht en groot en warm en en en. ''deze mama!'' roept Jessy en ze houd een bakmix omhoog. 'prinsessen cakjes met hartjes versiering' staat er op de voorkant. ''ja deze mag'' zeg ik. ''oh, Soof mag ik dan deze!?'' roept Niall en hij houd een andere bakmix voor. 'stoere jongens cakjes met auto versiering'. ''ja Niall jij mag deze'' zeg ik. hij doet een vreugde dansje en knuffelt me kort. ''ik heb dan wel ei en alle andere dingen nodig'' zeg ik meer tegen mezelf. ik pak een karretje en doe de bakmixen erin. ik pak ei en melk, en ook nog andere dingen die op waren. ik bennu toch in de supermarkt. als we bij de kassa staan realiseer ik me dat ik helemaal geen geld bij heb. ''Niall, ik heb geen geld. ik ben echt dom'' fluister ik tegen hem. ''dan betaal ik toch voor je'' zegt hij zacht terug. ''nee dat moet je niet doen'' ''maar ik wil cackjes!'' ik schiet in de lach. ''oke oke, maar ik betaal terug'' zeg ik als hij bezig is met betalen. hij kijkt me voor 1 seconde aan en schud zijn hoofd. ''nee joh'' mompelt hij. als we de winkel uitstappen pakt hij mijn hand vast. Jessy loop met de tas voor ons maar laat hem bijna vallen. ''kom maar Jesslyn. ik draag hem wel'' zegt Niall als hij de tas van haar over pakt. Jessy draaid zich om en pakt mijn had en loopt tussen ons in. ''Niel mag ik je hand vast houden?'' vraagt ze aan hem. hij verwisselt de tas van zijn ene naar de andere hand en pakt dan die van Jessy. ze huppelt en trekt ons mee.

i'm not your daddy || ft. Niall Horan ||Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt