3

389 14 1
                                    

*2weken later*

pov Soof

''oke, vandaag gaan we voetballen en we maken 2 teams. wie willen er kiezen?'' vraagt de gym docent. liam, louis en niall steken hun vingers op. ''willen er geen meisjes kiezen?'' vraagt de docent. eleanor tikt me aan. ''zullen wij proberen?'' vraagt ze waarop ik knik. ''wij willen wel meneer'' zegt ze. we mogen bij hem komen staan en we doen steen-papier-schaar. ''steen papier schaar'' zeggen we. eleanor heeft papier en ik schaar. ''sorry meid maar ik begin'' zeg ik grinnekend. we lachen kort en ik begin. ''uhm, liam'' zeg ik en hij pakt een lintje van mij aan. ''louis'' zegt eleanor. en zo gaan we door. ''niall'' zeg ik. ''rosa'' zegt eleanor. ''harry'' zeg ik weer. iedereen kijkt me aan. ''wat?!'' vraag ik. iedereen begint te lachen. ''zayn dan'' zegt eleanor. ''uhm jij'' zeg ik en wijs naar een meisje. ''dat is marina'' ze kijkt op en loopt naar me toe.

---

''harry!'' roep ik en schop de bal naar hem toe. hij pakt hem aan en dribbeld naar het doel. op dit  moment zijn we net begonnen en staat het 1-0 voor eleanor. eigenlijk telde die niet want louis tilde me op en dribbelde, met mijn in zijn armen, naar het doel en schopte hem erin. liam was keeper maar iedereen lag zo in een deuk dat liam niet oplette. ondertussen staat harry alweer te schelden omdat hij misschoot. ik zie niall wat in liams oor fluisteren maar reageer er niet op. ik let weer op en krijg de bal toe gespeelt. eleanor komt op me af gestormd en probeerd de bal de pakken, maar tevergeefs. ik speel allerlij trucjes en ze geeft het op. ik dribbel tussen iedereen door en paas naar niall. hij doet ook wat trucjes bij rosa en paast dan weer naar mij. oke soof nu scoren. 1, 2, en schiet! ik maakt een mooi boogje. eerst naar recht en dan een afwijking naar links in het doel. iedereen van mijn team begint te juichen en liam en niall trekken me in een groups hug. ''jongens'' piep ik en ze laten los. ''1-1'' roept de leraar. ''nog een kwartier en dan opruimen!'' roept hij erachteraan. snel spelen we verder. en weer zie ik niall wat in liams ook fluisteren. nu ben ik toch echt beniewd.

pov Niall

we zijn pas net begonnen en louis heeft al een gool gemaakt, ookal was die niet helemaal eerlijk. ''soof is wel goed of niet?'' fluister ik tegen liam. hij knikt. ''ja ik weet niet of ze op voetbal zit maar ze is wel goed ookal zijn we pas net begonnen'' fluistert hij terug. even later staat ze allemaal trucjes bij eleanor te doen en ze doet het goed. ik denk net zo goed als mij. eleanor geeft het op en iedereen lacht. soof dribbeld met de bal naar voor en paast hem naar mij. waarna ik wat trucjes bij rosa doe. daarna paas ik hem weer terug naar soof die met een mooi boogje de bal in het doel. iedereen begint te juichen van ons team en ik en liam trekken haar in een groupshug. ''jongens'' piept ze en we laten haar los. de leraar roept nog een aantal dingen en we spelen verder.

---

''hey jongens, zullen we straks naar 'de plek' gaan?'' vraagt eleanor als we allemaal op soof aan het wachten zijn bij haar kluisje. ''wat is 'de plek' als ik vragen mag?'' vraagt soof terwijl ze haar jas aan doet. ''dat zie wel als je mee gaat'' zegt louis misterieus. ''oke ik ga mee'' zegt ze en wilt haar kluisje dicht doen maar zayn en harry staan opeens hier. ''wat ga jij doen?'' vraagt haary aan soof terwijl hij haar kluisje dicht doet. eleanor maakt, ontzichtbaar voor harry en zayn, een gebaar dat ze het niet mag zeggen waar we heen gaan. ''ik ga naar huis, zonder jou'' zegt ze en duwt hem weg. harry trekt 1 wenkbrauw op en grijnst. ''pittige dame, daar hou ik wel van. heb je zin om met mij mee te gaan? vanmiddag wij, met zn 2tjes'' zegt hij en pakt haar rond haar middel. ''nee, never in your wildest dreams'' zegt ze terug en duwt zijn arm weg. iedereen begint te lachen. ''jammer, maar wel thuis dan he, hunny'' zegt hij en probeert haar te kussen. hij komt heel dichtbij maar dan. ze geeft hem een klap in zn gezicht en trekt eleanor mee. wij volgen met open mond. als we bij de fietsen zijn probeert rosa wat te zeggen. ''z-zoiets heeft nog nooit een meisje durven doen. en zelf jongens durven hem geen klap te geven'' zegt ze helemaal overstuur. ''oh echt? waarom durft nimand dat dan?'' zegt ze terug. ''omdat hij je dan heel anders gaat behandelen. dan komt hij je 's nachts opzoeken en neemt hij je mee naar zij eigen huis en gaat hij daar vieze dingen met je doen'' zegt louis en iedereen huivert. ''nou ja, mij krijg je niet snel mee als je zoiemand bent. ik had een keer dat ik 's avonds nog snel even naar de winkel moest en ik woonde toen nog in de polder. dus was ik zo in de winkel en ik had afgerekend en toen zag ik een man in een lange jas en ik dacht zo, 'iel' en ik liep snel verder. maar die gast kwam achter me aan'' eleanor onder breekt haar. ''iel iel iellll'' en soof gaat verder. ''hij pakte mij vast en toen schopte ik hem zo in zijn dingetje, weetje wel. en doen rende ik naar mijn fiets. ik dacht, jes ik ben van hem af maar die dude pakte mijn fiets vast. toe heb ik hem in elkaar geslagen'' ''jij?'' zegt rosa. ''ja, mijn oma zei altijd; 'als een vreemde je vast pakt, moet je gillen en hem kappot slaan. het maakt niet uit of je er dan als een gestoorde debiel uitziet' en dat deed ik dus'' we lachen pakken onze fietsen. ''kut fiets!'' roep ik als ik zie dat mijn band leeg staat. ''wats up niall'' vraagt louis. ''mijn band staat leeg'' zeg ik sip. ''je mag wel bij mij achterop hoor'' zegt soof. ''mag dat?'' vraag ik iets wat verlegen. ''ja anders vraag ik het toch niet'' zegt ze op een duhh toontje. ik mompel nog en oke en loop naar haar toe. ''spring je?'' vraagt ze. ''ja'' zeg ik en begin met rennen en zij met fietsen. ''kom ik'' zeg ik en spring achterop. ze wiebeld een beetje maar herpakt haar snelheid.

i'm not your daddy || ft. Niall Horan ||Where stories live. Discover now