9

297 11 0
                                    

pov Soof

het is raar, want ik heb Niall super lang niet gezien. en dan duikt hij ineens op en 4 dagen daarna slaap ik al bij hem. hij is heel aardig en lief enzo, maar hij denkt dat het weer net zoals vroeger is. maar dat is niet zo. hij is beroemd en ik niet. hij is al volwassener en ik niet. ik moet voor iemand zorgen en hij niet. hij is gewoon beter en knapper en ik niet. ''waar denk je aan?'' fluistert Niall ineens. ik draai mijn hoofd naar hem toe. ''oh uh niks bijzonders'' mompel ik. Jesslyn ligt in mijn armen te slapen, tussen Niall en mij in. ''als het niks bijzonders is, waarom mag ik het dan niet weten?'' ik sluit gestrest mijn ogen. ''ik dacht aan mezelf en jou. maar meer niet'' fluister. ik dacht even dat Jessy wakker werd maar de draaide zich om. ''niet te veel denken Soof. dan slaap je niet'' zegt hij. ik kijk weer naar het plafond en laat Jessy los. ik lig nu op mijn rug te staren naar het witte, tot nu grijze, plafond.

-

''mama! wakker worden!'' hoor ik Jessy roepen. ik voel dat ze op het bed aan het springen is. ik open mijn ogen enzie een hypere Jessy voor mijn neus. ''waarom moet ik wakker worden Jessy'' mompel ik en draai me op mijn andere zij. ik zie dat Niall ook al wakker is en hij kijkt me aan. Jessy gaat van het bed af en loopt de kamer door. ''goodmorming Soof'' zegt Niall met zijn sexy Ierse ochtendstem. ik glimlach terug en bedenk me dat ik er waarschijnlijk heel stom uitzie. hij ondersteunt zijn hoofd met zijn hand als hij op zijn zij gaat liggen. hoe sexy kan een man zijn? zijn haar zit warrig voor zijn voorhoofd en hij heeft moeie ogen. ''weetje Niall...'' ''ja?'' vraagt hij en geeft het teken dat ik verder mag gaan. ''je bent overal beter in geworden. het klinkt zo stom ma-'' ''ik snap het. je vond me vroeger gewoon een slechte jongen'' zegt hij op een meidenstemmetje. ik grinnik even. ''dus je vond me niet goed in school, zingen, gitaar spelen, voetballen en romantisch zijn?'' vraagt hij als hij wat dichterbij komt liggen. 'nee nee, zo is het niet maar ik bedo-'' hij legt zijn vinger op mijn lippen. ''grapje'' zegt hij lachend. Jessy loopt huppelend nog steeds de kamer door. we lijken wel ouders. ik schud mijn hoofd. nee, zo mag ik niet denken. zijn hand glijd langzaam naar onder en blijft liggen in mijn nek. ''mama mama! wat gaan we doeeeen?'' vraagt Jesslyn die op het brd kruipt. ze kijkt uit het raam en haar bruine oogjes beginnen te glunderen. ''Niel heeft een grote tuin!'' gilt ze en ze rent naar het raam. Jessy heeft nooit een tuin gehad en wilde altijd naar de speeltuin want daar was gras. ''ik heb ook een schommel en een voetbal'' zei Niall. ze sprong op en neer en rende naar beneden. ''Jessy eerst aan kleden!'' riep ik en ik hoorde haar de trap weer op komen. ook had Jessy nooit echt een goed huis gehad. Niall was ondertussen met zijn hoofd op mijn buik gaan liggen, wat mij veel kriebels gaf. Jessy kwam naast me zitten en ging met haar handjes door Niall zijn haren. hij draaide zich om en keek Jesslyn aan. opeens ging Niall zijn telefoon en zach ik de foto van Louis. Niall zuchtte en nam op. ''nee Lou... ja... uhm uhu...doei'' hij hing weer op en liet zich zuchtend achterover vallen. ''wat wilde hij'' vroeg ik. ''ze houden vanavond een filmavond maar wisten nog niet waar ze het zouden doen dus ja. hij wilde het even mededelen'' Jessy begon op het bed te springen en riep de heletijd Lou. ''kieteldood!'' schreewde ik en begon Jessy te kietelen die niet meer bij kwam. ''KIETELDOOD!'' schreewde Niall en hij begon mij te kietelen. Jessy deed vrolijk met hem mee totdat hij haar ook begon te kietelen. Jessy was zo blij bij hem, ik snapte het niet.

-

''Soof?'' vroeg Niall toen Jessy aan het spelen was in de tuin. ze vond het helemaal geweldig en ze keek haar ogen uit. ik keek naar hem om en deed het teken dat hij verder mocht gaan. ''omdat Jessy geen knuffel had, heb ik er eentje gemaakt you know?'' zei hij weer. ik knikte. ''ik wilde haar eigenlijk deze geven maar ik kon hem niet vinden'' zegt hij waarna hij naar de bijkeuken loopt en terug komt met een teddy beer, precies de beer waar Jessy zo verliefd op was, die ze altijd graag wilde. ''zo een wilde ze altijd al!'' zei ik en liep naar hem toe. ''ik dacht dat ze hem wel wilde hebben als ik er toch niks mee doe'' zegt hij en hij geeft hem aan mij. ''nee het is jou kadootje, dus jij geeft hem'' zeg ik grinnikend. ''maar dan heb ik kniks voor jou'' zegt hij en hij trekt een zielig gezichtje. ''maakt toch niet uit. ik hoef ook niks'' zeg ik schouder ophalend. ik trek hem mee naar buiten en roep Jessy. ''ik heb wat voor je Jesslyn'' zegt Niall en houd de beer achter zich. Jessy kijkt hem verwachtingsvol aan.

i'm not your daddy || ft. Niall Horan ||Where stories live. Discover now