15

135 6 2
                                    

pov Soof

ik vraag me af wanneer Niall weer terug op tour moet. hij moet nog sowieso een maand. ''waar denk je aan?'' Niall komt met een dienblad de slaap kamer binnen. we hadden besloten een pyjama dag te houden. Jessy hebben we gewoon nog in haar bed laten liggen. ''oh, niks'' zeg ik en ik ga rechtop zitten. ''zeg het maar, je kan alles tegen me zeggen'' zegt hij als hij naast me kruipt. hij komt helemaal tegen me aan zitten en slaat zijn arm om me heen. ''wanneer moet je weer verder met je tour?'' vraag ik dan maar zachtjes. ''ik heb 2 weken vrij'' hij geeft me mijn thee aan. ''en in die 2 weken gaan wij alleen maar tijd aan elkaar besteden. ik beloof het'' ''beloofd'' ''beloofd'' zegt hij voor bevestiging. ik blaas in mijn thee zodat het afkoelt. ''ik heb nog wat anders voor je, ik dacht, ik geen het nu al'' hij staat op en rommelt in zijn tas. hij haalt er een enveloppe uit en geeft die vervolgens aan mij. ''maak maar open'' zegt hij als ik mijn thee heb weg gezet. ik maak de enveloppe open en haal er 2 vip kaartjes uit en kaartjes voor de eerste rij. ik kijk hem met grote ogen aan. ik kijk weer naar de kaartjes en dan weer naar Niall. ''bedankt'' fluister ik. ik leg ze weg en geef hem een knuffel. ''geen dank. het is wel in Nederland maar ik heb ook al vliegtickets voor jullie geboekt'' ''wie is jullie?'' vraag ik. ik kan nog steeds niet geloven dat Niall dit voor mij heeft gedaan. ''jij en Jesslyn'' ik kijk hem opnieuw met grote ogen aan. ''echt? ook Jessy?'' hij knikt. ''oh my god, thank you so much! i love you'' het laatste fluister ik in zijn oor terwijl ik hem bijna dood knuffel. hij kijkt me glimlachend aan en zijn hoofd komt steeds dichterbij. het voelt goed om elkaar nu gewoon te zoenen terwijl er geen twijfel is. terwijl ik nog steeds niet helemaal weet of we een echte relatie hebben. zijn lippen komen zachtjes op de mijne en houd me stevig vast. hij trekt me bij hem op schoot, zodat er niks word verbroken. ik leg mijn handen op zijn wangen en kus hem terug. ''ieeeuw, Mama mama iiieeeuw!'' ik en Niall barsten in lachen uit. ''kom maar Jessy'' zegt Niall die zijn arm naar haar uitsteekt. ze kruipt op het bed en komt tegen hem aan liggen terwijl ik nog steeds op zijn schoot zit.

voor Jessy staat er een Disney film op en ik ben eten aan het maken. de hele dag hebben we lekker liggen luieren op het bed. we hebben gepraat over van alles en nog wat. Niall is naar zijn eigenhuis waar ik en Jessy na het eten ook heen gaan. ik was zo stom dat ik niet eens weet hoe ik er heen ga komen, maar ik kom er vandaag nog. de macaroni is bijna klaas dus ga ik de tafel maar dekken. ''mama ik wil helpen'' Jesslyn komt huppelend de keuken in. ''hier, leg het bestek maar op tafel'' ze loopt met het bestek naar de tafel en legt bij de ene stoel een vork en een mes neer en bij de andere ook. er boven legt ze een lepel. ''goedzo'' zeg ik terwijl ik de border doe. ''wil jij drinken inschenken?'' ze knikt hevig. ''mag ik ijsthee met niet prik?'' ''voor 1 keertje dan'' ''YAS!'' gilt ze. ik lach en zet de pan op tafel. ''kijk mama, is dit genoeg?'' ik draai me om en zie dat ze haar glas voor de helft vol heeft gedaan. ''er mag nog een klein beetje bij'' zeg ik waarna ze er een scheutje bij doet. ''dat is genoeg'' zeg ik tegen haar. we gaan aan tafel zitten en ik schep voor haar op.

we hebben alle spullen om een aar nachtjes bij Niall te logeren alleen weet ik nog steeds niet hoe we naar hem toe gaan. ''Niall?'' zeg ik als hij opneemt. ''je hebt geen vervoer?'' ik lach. ''ja... ik ben ook zo slim'' ''ik kom jullie wel halen. ben er over een kwartiertje hoop ik'' zegt hij en ik hoor dat hij al buiten loopt. ''okey, tot zo dan'' ''tot zo Soof, kuskus'' ''kuskus'' en hij hangt op. ''we moeten nog even wachten tot Niall komt'' zeg ik tegen Jessy. ze knikt en gaat met haar knuffel op de bank liggen. ''kom op even blijven zitten. Niall is er zo'' ze zucht en gaat rechtop zitten. de steekt haar duim in haar mond en trekt haar beentjes op. een kleine twintig minuten later staat Niall voor de deur. ''we zijn zo sim'' we lachen allebei waarna we de spullen pakken.

''zullen we een film gaan kijken?'' ik knik. ''welke?'' maakt mij niet zoveel uit, als het maar geen enge film is'' hij knikt en schuift een bak tevoorschijn. ''zoek maar uit, ik ga popcorn poffen en drinken halen. wat wil je?'' ''uhm cola graag'' zeg ik terwijl ik de bak doorzoek. 'titanic, the notebook, carry, the hunger games, 50 shades of gray, the expendables...' en nog veel meer. ''wat vind jij leuk om te kijken Niall?'' vraag ik richting de keuken. ''maakt mij niet uit, jij mag kiezen'' zegt hij terug. ''maar ik kan niet kiezen'' ik hoor dat hij lacht en even later staat hij naast me. ''doe je ogen dicht en draai je vinger rond totdat ik stop zeg okey?'' ik knik en sluit mijn ogen. ik draai mijn vinger en wacht op de stop. ''stop'' hoor ik. ik stop mijn vinger en we kijken allebei naar wat ik aan heb gewezen. ''the notebook dus'' zegt Niall. ''oke, nog nooit gezien maar lijkt me leuk'' ''heb je hem nog nooit gezien?'' ik schud mijn hoofd. ''nope'' ''oooh, die gaan we zeker kijken'' roept Niall terwijl hij terug naar de keuken loopt.  ik doe de dvd in de dvd-speler en wacht op Niall.

i'm not your daddy || ft. Niall Horan ||Where stories live. Discover now