14

167 11 8
                                    

pov Soof

er word aangebeld en ik doe open. ''een pakketje van meneer Horan'' zegt de postbode en zo snel hij er was, zo snel is hij ook weer weg. ''pakje van Niall!'' roep ik blij als ik de deur sluit. Jesslyn komt aan gerent en trekt het pakketje uit mijn handen. ze springt op de bank en probeert het te openen. zonder succes, ik pak het terug en knip het open. het enige wat Jessy eruit haalt is een cd.

''wat is dit mama?'' vraagt ze teleurgesteld. ''dat is een cd Jessy. zullen we kijken wat er op staat?'' ze knikt en geeft hem aan mij. ''mama er zit een brief in'' ik loop weer terug en pak de brief eruit. hoe kan er nou ook geen brief bij zitten.

'lieve Soof,

ik mis je heel erg, de verklaring voor geen sms'jes en belletjes komt nog :) ik weet zeker dat alles goed gaat. ik heb dit keer geen trui, maar wel een dun T-shirt. ik hoop dat dit genoeg is. bekijk de cd maar en dan ben je weer helemaal vrolijk.

kusjes Niall'

ik glimlach. ik leg de brief snel weg en doe de cd erin. er start een filmpje van een concert. Liam praat wat en dan begint Niall. ''omg'' fluister ik in mezelf. hij zingt dit voor mij? en ook voor de andere meiden? wat lief!

[gif] op een gegeven moment zie ik Niall zijn ogen waterig worden. moet hij nou huilen? als het filmpje is afgelopen zoek ik mijn mobiel en bel gelijk Niall. maar tevergeefs, hij neemt niet op.

''mama er is nog een filmpje'' ik kijk weer naar het scherm en ik zie dan dat de jongens aan het omkleden zijn. ''ik film dit stiekem'' horen we Lou fluisteren. Harry staat in een zwarte skinny jeans, Niall in alleen onderbroek en zoekt kleren uit zijn rek. Liam zoekt zijn broek en is een beetje aan de gestreste kant, Louis is in zijn onderbroek aan het voetballen en Zayn zit in spijkerbroek zijn te strakke T-shirt met lange mouwen aan te doen. ik en Jesslyn moeten lachen om het zicht. en al zeker als Niall doorkrijgt dat Lou aan het filmen is. ''Lou wat doe je?'' ''niks'' alle jongens kijken nu ook. ''Jewel, je filmt!'' roep Harry. de telefoon word afgepakt en stop gezet. Jesslyn licht helemaal in een deuk. ''zag je mama!'' ik knik lachend. ''nog een filmpje!'' Jessy slaat met haar handjes op de bank. en inderdaad, er start een nieuwe.

''easy and quick thee on your hand'' zegt Louis. Liam houd zijn hand uit en Louis giet er water over met het theezakje. Niall doet er melk en een koekje bij. Liam gilt mannelijk en wappert met zijn hand. Niall lacht en Louis kijkt serieus in de camera. na een kwartier van dat soort kleine filmpjes is Jesslyn in slaap gevallen.


-

het is etenstijd en ik sta te koken in de keuken als Jessy opeens aan komt lopen met een bloedende vinger en een betraand gezicht. ''wat is er Jessy'' zeg ik. ik klop mijn handen af en til haar op de eettafel. ''mijn vinger tussen de deur'' huilt ze. ik pak de verbanddoos en haal er een pleister uit. ''wil je een mooie prinsessen pleister?'' ze knikt en ik plak de pleister om haar vingertje. ze veegt haar traantjes weg en blijft sip zitten. ''het doet nog prikken'' ik draai me weer terug om en geef een kusje op haar vinger. ''beter?'' ze knikt en springt van de tafel. ze pakt de telefoon en belt Niall. ik weet dat hij niet op zal nemen. '''waarom geen Niel mama?'' ik haal mijn schouders op. ''weet ik niet Jesslyn'' zeg ik en ik zet de pan op tafel. ''kom je eten?'' ze legt sip de telefoon terug en schuift aan tafel.

de radio staat op de achtergrond zachtjes aan en ik neurie zachtjes mee terwijl we eten. ''wanneer komt Niel terug mama?'' vraagt Jessy opeens. ''ik weet het niet Jesslyn'' zeg ik zacht, ik wil ook graag dat hij eigenlijk helemaal niet beroemd is. maar ja, daar kan ik weinig aan doen. en hij hoeft ook helemaal niet te stoppen speciaal voor mij, dan voel ik me echt een egoïst.

i'm not your daddy || ft. Niall Horan ||Where stories live. Discover now