1

492 12 0
                                    

even beginnen met voorstellen.

  Soof Linee. 15 jaar en woon in Mullingar. uhm, niet echt de populairste maar ook geen nerd. ze speelt voetbal maar niemand weet dat.

Niall Horan. 15 jaar en woont in Mullingar. hij is verlegen als hij bij een meisje is en is best emotioneel voor een jongen. hij speelt voetbal en is heel goed.

Harry Styles. 14 jaar en woont (ook) in Mullingar. hij is best populair en vooral bij de meisjes. hij is nergest bang voor en durft tegen de strengste leraren op. speelt voetbal en tennis.

Zayn Malik. 15 jaar en woont (ook) in Mulligar. (net als iedereen). hij is een echte badboy en ook populair. hij spuit overal waar het kan graffitie.

Louis Tomlinson. 15 en word volgende maand 16. hij is heel open en druk. je kan goed met hem praten en hij houd van wortels. speelt voetbal en is best goed.

Liam Payne. 15 jaar. is erg slim en is heel hulpzaam en snel bezorgd. hij is niet de lelijkste en is best rustig. zit op tennis.

Rosa Merlin. 15 jaar. is ook slim en hulpzaam net als Liam. is heel druk en houd van echte meisjes dingen, maar kan ook heel sportief overkomen.

Eleanor Calder. net 16. ze is heel druk en gek. ze houd van shoppen en naar starbucks gaan met vriendinnen. ze zit op dansen en kan wel zingen.

pov Soof

''goedemorgen klas. leuke herfst vakantie gehad?'' heel de klas knikt en zeggen ja of nee door elkaar. dit jaar ben ik niew in deze klas. ik was zegmaar te dom voor de havo. dus ben ik naar mavo gegaan. ik kende al wel een paar mensen, niet echt mijn vrienden maar goed. ''we gaan vandaag nog niet gelijk beginnen met opdrachten hoor, gerust. wat we wel gaan doen is het volgende hoofdstuk leze...'' en verder hoor ik meneer Braber al niet meer. met mijn gedachten ben ik weg. ik kijk de klas rond of iemand me leuk leek om vrienden mee te worden. er is wel een meisje dat me opvalt. ze heeft mooi rode haren en bruine ogen. ze kijkt me lief aan. ik glimlach aardig terug en let weer een beetje op. ''Soof wil jij het volgende stukje lezen?'' ik kijk naar mijn boek. ''hier'' zegt een mooi Iers accent. hij wijst met zijn vinger naar het derde stukje tekst. ik kijk op en glimlach naar hem. ik begin met lezen en al snel ben  ik klaar. ik kijk nog eens naar de jongen voor me. hij zit alleen weer omgedraaid. je ziet duidelijk dat zijn haar blond is geverfd maar het staat schattig. hij heeft een witte polo aan en een berge broek. de bel onderbreekt mijn gedachten en snel pak ik mijn boeken in. ik schuif ze in mijn tas en gooi die over mijn schouder. netjes schuif ik de stoel aan en schuif een plukje haar achter mijn oor.

''kom je uh bij ons zitten?'' vraagt een lieve meisjes stem. ik kijk op van mijn kluisje en zie het meisje van de les staan. naast haar staan 2 jongens en een meisje. 1 van de jonge was degene die die mijn tekst aanwees. ''ihm ja leuk'' zeg ik terwijl iedereen me aankijkt. ''ik ben Rosa en dit zijn Eleanor, Liam en Niall'' ze wijst de personen 1 voor 1 aan. ''Soof'' zeg ik en sluit mijn kluisje. ''dat wisten we al. vanwege in de les'' zegt Eleanor. ik grinnik en ga voor ze staan. ''waar zitten jullie'' zeg ik en ze beginnen met lopen. ''we zitten meestal achter in de hoek van de aula. want echt populair zijn we niet'' zegt Liam die naast me komt lopen. ''sorry sorry jongens ik moest nodig plassen!'' horen we achter ons. ik draai me om en zie een jongen met bruin haar en blauwe ogen staan. ''Louis'' zegt hij tegen me. ''Soof'' zeg ik en voor ik het weet zitten we in een knuffel. ''wen er maar aan hoor'' zegt Liam grinnikend. ''hier zitten we dan, alleen moet je even een stoel erbij pakken'' zegt Louis. ''oke'' zeg ik makkelijk en loop naar de dichtsbijzijnde tafel. ''mag ik deze stoel lenen'' vraag ik en kijk naar de 2 jongens aan de tafel. ''tuurlijk babe'' zegt de jongen met bruine krullen die hij speels om zijn hoofd schud. ik schud grinnikend mijn hoofd en trek de stoel mee. ''ookal kennis gemaakt met Harry en Zayn?'' zegt Rosa. ik knik. ''is hij nogal uhm flirterig, want anders ja ik weet niet'' ze lachen allemaal. ''hij is bij elk meisje flirterig'' zegt Liam zuchtend. ik ga zitten en haal mijn donut uit mijn tas. ''h-heb jij een d-donut!'' schreewt Louis en wijst met open mond naar mijn donut. ''ja die heb ik bijna altijd mee hoor'' zeg ik grinnikend. ''hadden we je maar eerder ontmoet'' zucht hij. ''alleen voor mijn donuts, oke dat klonk best verkeerd'' iedereen begint weer met lachen. ''sorry maar mag ik dan toch een stukje van de donut?'' vraagt Louis waarna ik hem een stukje geef. ''thanks Soof!'' gilt hij terwijl hij geniet van de donut.

..............................................................

oke dit was het eerste hoofdstuk echt heel kort i know maar ik wist niet zoveel meer. de volgende hoofdstukken worden echt veel langer dat beloof ik.

veel lees plezier!!!!

i'm not your daddy || ft. Niall Horan ||Where stories live. Discover now