Yeni Arkadaş

25.8K 996 89
                                    

Multimedyada Buket varr :)))

Ya okula daha yeni geldim ve ilk günümden bu çocuğu birdaha görmek istemiyordum ama o her yerde karşıma çıkıyordu.Birde üstelik beni bir depeyo ayakları ve kolları bağlı bir şekilde bağlamıştı.Bu çocuk benden ne istiyordu?Beni kaçırmasının sebebi neydi? Acaba onu sınıfta rezil ettim diye mi bunlar.Tamam biliyorum bende biraz ağır konuşmuş olabirim ama ya nediyorum ben bu herşeyi hakediyo söylediklerim az bile ona.

"Ya niye kaçırdın beni aptal erif benle bir sorunun mu var?"dedim bunları söylerken yüz ifadem sinirliydi ama aslında çok kötü korkuyordum.Bide bana bakan o sinirli bakışları benim daha çok korkmama neden oluyordu.Sanki bunu anlamış olucak ki konuşma isteği duydu.

"Gerçekten merak ediyormusun"

"Şey e-evet"dedim bunu söylerken sesim biraz titremişti.Ardından sinsice bir gülüş atıp yanımdaki çocuklara baktı.

"Egemen sen git"dedi.Bunun ardından yanımda duran sarışın çocuk depoyu terketti.Demek ki sarışının adı Egemen miş.Aslında hoş çocuk ama ne demişler sarışının adı esmerin tadı.Ben.bu düşüncelere takılmış gidiyorken Rüzgarın bana bakmasıyla kendime geldim.Bu çocuk sanki benim içimi okuyor.Şu anda bana öyle bir bakıyor ki balkondan atlıyabilirim.Şaka şaka tabikide atlamam çünkü balkon yok hoş olsada atlamam canımı sokakta bulmadım ben.

"Enes sen niye duruyorsun sende çık ve hazır olsun"dedi Rüzgar.Eneste kafasını tamam dermişcesine salladı ve oda depoyu terketti.Hmm demek ki Esmerinde adı Enes miş.Hoş isim severim enes ismini.He bu arada o nedemişti öyle ya ne hazır olsun?Ya yoksa bunlar beni öldürcekler mi yaaaa.

"Ya siz beni öldürcek mi siniz yaa."dedim ses tonum ürkek çıkmıştı.Rüzgara baktığımda ise depoyu inletecek bir kahkaha atmıştı.Ne var bunda gülüncek ya şimdi ne dedim ki ben.Valla uyuz bu çocuk he.

"Ya ne gülüyosun be ben gülüyomuyum hiç bak hem ben ne söyledim ki öldürmüyonuz mu siz beni?"ben bunları söylediğim sırada biraz daha güldü.Bundan çok sinir olmuştum gerçekten.

"Ne kızım sen saf mısın hiç dizi izlemiyomusun sen direk öldürüyolar mı sence"dedi.

"Ne yani öldürceniz beni"dedim sesim baya endişeli çıkıyordu.

"Yok hayır ya salaklaşma"dedi.Bunu söyledikten sonra derin bir ohhh çektim rahatlamıştım ama sonra o isteğim geri gitti.Bunlar beni öldürmiycekse ne yapacaklardı.Offff ya kafam çok karışmıştı.Biri benim sesimi duymuş olacak ki deponun kapısı açıldı.Sonra içeri bizim yaşlarımızda en fazla bizden bir yaş küçük bir kız girdi.Kız çok güzeldi.İnanılmaz bir fiziği ve saçları vardı.

"Abi napıyorsun sen kıza ya bırak kızı"dedi.Bunu söylerken yanımıza geliyordu.Bu çocuğun birde kardeşi mi vardı.Rüzgar sinirlenmiş olacak ki

"Senin ne işin var burda Buket hemen git burdan"dedi Rüzgar bunu söylerken git kelimesinin altını çizmişti.Demek ki kızın adı Buket.

"Hayır abi eğer kızı bırakmassan o videoyu babama gösteririm"dedi Buket.Oda sinirlen miş olacak ki sesi biraz yüksek çıkmıştı.Rüzgar Buketin ne söyledigini anlamış olacak ki daha çok sinirlendi.Rüzgarı sinir eden bu video neydi?İçinde ne vardı?

"Peki Buket ama seninle akşam bu konuyu konuşacağız"dedi ve arkasına bakmadan kapıyı açtı daha sonra sert bir şekilde kapadı.Gerçekten bu olayı çok merak ediyordum ama şimdilik başımı daha fazla derde sokmamalıydım.

Buket yavaş bir şekilde beni çözdü.Bu kız gerçekten abisine hiç benzemiyordu.

"Şey ben Arya çok teşekkür ederim beni kurtardığın için"dedim ve gülümsedim.Oda bana karşılık verdi ve

"Önemli değil bende Buket zaten duymuşsundur adımı"

"Şey evet ya bu arada ben sizin aranızı bozmak hiç istemezdim"dedim sesim üzgün çıkıyordu.Oda bunu anlamış olacak ki

"Ya saçmalama biz barışırız onla "dedi.Ve ardıdan şunlarıda demeyi ihmal etmedi."Ama sen yinede abime bulaşma yoksa bu sefer bende kurtaramam seni"dedi.Bende kafamı tamam anlamında salladım ardından bir kafeye sohpet etmeye gittik.Bu kız gerçekten çok iyi birisiydi.Artık okulda yanlız olmadığımı biliyordum.Çünkü yeni bir arkadaş edinmiştim.

Okuldaki UyuzWhere stories live. Discover now