Anevrizma

14.6K 639 36
                                    

Multimedyada Arya var :)))))

Şu anda sadece ağaca yaslanmış kimsesiz bir şekilde ağlıyordum.Bu gerçek olamazdı tam ona güvenmeye başlamışken o bana oyun oynamış olamazdı.Beni en zayıf yerimden kesinlikle vurmamalıydı.Kendime çektiğim bacaklarımı serbest bırakarak ayağı kalktım.Elimin tersiyle yüzümdeki gözyaşlarını sildikten sonra hızlı ve sinirli adımlarla Rüzgarların yanına gittim.Rüzgar beni görünce oturduğu yerden ani bir şekilde kalktı.

"Arya"dedi bana sinsice gülümsiyerek.Ben ise onun tam önüne gelerek çok sert bir tokat patlattım.

"Ne yapıyorsun sen çıldırdırnmı"dedi işaret parmağını kaldırarak.Kaşları çatılmıştı ama benim kadar sinirli olamazdı.

"Asıl sen ne yapıyorsun s-sen benim duygularımla nasıl oynarsın"

"Arya ba--"sözünü kestim ve karnına dizimle bir yumruk yerleştirdim.O yerde acılar içinde kıvranırken Egemen ve Enes ise bize bakarak sinsice gülümsiyorlardı.

"Sen sadece suss"dedim kükreyerek. Heralde o kadar çok bahrıyordum ki arkamdan Mert,Buket ve bikaç kişinin koşarak geldiğini gördüm.Buketle Mert yanıma gelince Mert beni kucağına aldı ve uzaklaştırmaya çalıştı.

"Mert bırak beni yoksa senle ömrüm boyunca konuşmam"

"Tamam bırakıcam ama lütfen sakin ol"dedi beni kollarından yere bırakırken.Yere inmemden istifada ederek tekrar ayağı kalkmış Rüzgar'ın yanına gittim ve

"Ben sana güvenmeye başlamıştım ama sen benim üstüme iddiaya girdin öylemi.Benim duygularımla oynadın öylemi"

"B-bak A-arya yanlış anlamışsın"dedi parmaklarını bir saniye dinle pozisyonuna alırken .

"Yaaa sussss artık dinlemiycem seni ve bu yetmezmiş gibi hala yalan söyliyorsun bana sen ne utanmaz,ne şerefsiz,ne adi,ne pislik erifin teki çıktın ya"dedim ellerimi başıma koyup arkamı dönerken.Buket ise kolumdan tutmuş beni sakinleştirmeye çalışıyordu.

"Arya lütfen canım yapma gel gidelim hadi"dedi Buket ağlamaklı bir ses tonuyla ağlamıyordu ama kendini zor tuttuğunu anlıyabiliyordum.Hızlıca kolumu ellerinden çekerek

"Bırak beni Buket"dedim ve tekrardan Rüzgara döndüm.

"Biliyormusun içimi acıtan sen değilsin,hatta sen umrumda bile değilsin sadece sen bana bu olayı bir kere daha yaşattığın için sana kızgınım.Sana karşı hissettiğim tek duygu güvendi ama şimdi ise nefret senden NEFRET EDİYORUM RÜZGAR EREN SENDEN NEFRET EDİYORUM!!!"dedim ve arkamı dönüp Buketlerin yanına gitmeye başladım.Giderken aniden durdum ve başımın döndüğünü hissettim.Daha sonra kendimi yerde uzanırken buldum.
~~
RÜZGAR'DAN:

Kahretsin yine her şeyi mahfetmiştim.Yine bir kızı kendimden uzaklaştırmayı başarmıştım.Ona karşı olan hiç bir duygum yoktu ama söylediği laflar beni çok incitmişti.Hemde niçin,lanet olası bir iddaha için mi hiç sanmıyorum.Sadece eğlence olsun diye.Arkamı dönmüş yavaş adımlarla giderken Buket'in bahırışı beni geri çevirdi.

"Aryaaaaa uyan lütfen Mert ambulans çağır"diyordu.Hemen koşarak yanlarını gittim.

"Buket ne oldu"dedim yere iğilirken"

"Bide ne oldu diye mi soruyorsun görmüyormusun kızın halini"dedi hala ağlıyordu.

"Ben böyle olsun istemezdim"dedim kafamı yere eğerek.

"Yaa yürü git işine yaaa umarım iddiaya girerken çok eğlenmişsindir abi"dedi bana kızgın kızgın bakarak.

"B-buket ben yardım edebilirim"

"Abi eğer çok yardım etmek istiyorsan burdan hemen git"dedi bana lütfen bakışı atarak bende ayağı kalkıp arkama bile bakmadan gittim.

~~
ARYA'DAN:

Gözlerimi yavaşca bulanıklaşarak açtım.Başım çok ağrıyordu.Etrafa bakındığımda hastanede olduğumu fark ettim.Kafamı sağa çevirdiğimde uyuyan bir Mert beklemiyordum.Kafamı yavaşça kaldırıp arkadaki koltuğa baktığımda Buket'inde uyuduğunu gördüm.Kafamı tekrar yastığa iyice yasladıktan sonra gözlerimin kapanmasına izin verdim.

~~
BUKET'DEN:

Uyandığımda Arya hala uyuyordu tabiki Mertde.Ayağı kalkarak birkaç defa Mert'i dürtükledikten sonra uyandı.

"Ben gidiyorum doktoruyla bir konuşucam sen yanında dur olurmu ve sakın uyama"dedim işaret parmağımla Arya'yı göstererek.

"Tamam"dedi Mert cebindeki telefonu çıkartırken.Bende kapıyı kapatıp doktorun odasına doğru yürümeye başladım.İçeriden gel sesini duyunca içeriye daldım.

"Merhaba doktor bey şey ben hastanız Arya Bulut'un arkadaşıyım"

"Evet buyrun oturun"dedi doktor.Bende masanın önünde duran sandalyelerden birine oturdum.

"Evet arkadaşımın neyi var doktor bey"

"Nasıl söylesem Arkadaşınızın beyninde yayılan bir baloncuk var"doktorun bu sözlerinden kötü bir şeyi olduğunu anlamıştım.

"Ne demek istiyorsunuz doktor bey"

"Bakın arkadaşınızın beyninde anevrizma var yani baloncuk.Şu anda kötü bir durumu yok baloncuk çok yavaş yayılıyor ama hemen önlem almassak daha kötü olabilir baloncuk patlıyabilir ve arkadaşınız"

"Evet doktor bey arkadaşıma ne olur "dedim sesim titreyerek.

"Ölebilir."

Okuldaki UyuzHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin