Yolculuk

17.3K 706 41
                                    

Multimedyada Rüzgar var.❤❤❤

  Gözlerimi açtığımda deniz kenarında oluğumuzu fark ettim.Yavaşça boynumu kaldırmaya çalıştım ama boynuma giren ağrı buna engel oluyordu.Buda yetmezmiş gibi  başım inanılmaz bir şekilde çok ağrıyordu.Kafamı sola döndürdüğümde Rüzgarın tam karşımda mışıl mışıl uyuduğunu gördüm.Onu görünce rüya sanıp açık olan gözlerimi kapatıp tekrar açtım ama malesef gerçekti.Sağ elimi kaldırarak Rüzgar'ı birkaç kere dürtüm ama o uyanmadı.Bende en sonunda acımasız bir şekilde kornaya bastım.Ben kornaya basar basmaz Rüzgar'ın bir yerinden sıçrayışı var gerçekten görülmeye değer.Kendimi gülmemek için zor tuttum ama nafile şu anda kakır kakır Rüzgara bakarak gülüyordum.

"Ya kızım ne acımasız çıktın be sen"dedi parmaklarını saçlarından geçirerek.

"Napıyım öküz gibi uyuyon"dedim.Hala gülüyordum.

"Tamam uzatmaa"dedi kaşlarını çatarak.Bende daha fazla uzatmadım ve teminki kahkahlarımı geride bıraktım.Daha sonra aklıma yine niye burda olduğumuz gelince direk Rüzgar'a sataştım.

"Ya sapık erif sen niye getirdin bizi buraya hem niye biz arabada uyuduk"dedim işaret parmağımı kaldırarak.

"Hiç bir şey hatırlamıyo musun gerçekten de"

"Ne oldu kiii en son biz bardaydık ondan sonra hiç bir şey hatır-- "sözümü tamamladan yarıda kesti.

"Dur bir dakika saat kaç?"dedi kolundaki saate bakarak.

"Güzel daha bir saat var"

"Neye?"

"Okula heralde"dedi ve arabayı çalıştırdı.

"Sen okulu önemser miydin yaa"dedim gülerek

"Heee valla çok komiksin"

"Öyleyimdir valla hem sen anlatsana şunu bana"

"Bak şimdi sen baya içtin sonra ben hesabı ödemeye gittim..."

~~
   Buket'lere geldiğimizde Buket'in bana sıkı sıkı sarılmasıyla şok oldum.

"Buket noldu kuzum"dedim içeri girerken.Rüzgar ise hızlı hızlı yukarıya çıkıyordu.

"Kızım ne demek ne oldu öldüm meraktan bekliyom bekliyom saat kaç oldu ortada yoksunuz.Seni aradım açmıyon abimi aradım açmıyo annenler aradı zor geçiştirdim valla"

"Ne ne annemler mi aradı"

"Evet de bırak şimdi sen onu okula giderken anlatırım ben sana.Önce bir duş al leş gibi içki kokuyosun ben sana kıyafet çık--"demeden sözünü yarıda kestim.

"Tamam kızım sakin ol"

"Ne sakini yarım saatimiz kaldı okula gitmemize ve siz daha hazır bile değilsiniz"

"Tamam tamam ben gidiyorum duş almaya rica etsem sende çantamdan kıyafetlerimi çıkarıp ütülermisin"

"Yok ya hiç uğraşamam valla"dedi koltuğa yayılarak.

"Ya Buket lütfen"dedim mızmızlanarak

"İyi öf tamam hadi git"dedi bende yanağına öpücük kondurarak banyonun yolunu aldım.Banyonun kapısına geldiğimde Rüzgar'ın banyodan bornozla çıktığını gördüm.Oda beni görünce arkamı dönmek zorunda kaldım.O ise sadece sırıtıyordu.Bu çocuk hangi ara banyoya girip çıktı yaa yuh.

"Ya off kusura bakma bilmiyodum burda olduğunu" 

"Önemli değil hadi sende önüne dön ve banyoya gir"

"Tamam ama sen bi git ben öyle gircem"dedim elimle git işareti yaparak.O ise  sadece sırıtarak banyodan çekildi.Bende gittiğinden emin olup banyoya girdim.
~~
   Okula geldiğimizde büyük bir kalabalığın Ali hocayı dinlediğini gördüm.Bizde adımlarımızı biraz hızlandırarak büyük kalabalığın içine daldık.

"Evet gençler  biliyorsunuz cumartesi günü olan yetenek yarışmasına bizde katıldık.Ve katılan bir  arkadaşınız yarışmayı kazandı.İşte bu arkadaşınız  Arya Bulut.Evet Arya lütfen buraya gel" O anda yüzümün heycandan kızardığını hissettim.Yavaş adımlarla Ali hocanın yanına gittim.Şu anda bütün okul beni alkışlıyordu.Bu sayede kızaran yüzüm daha çok kızardı.

"Evet Arya'cım sana çok teşekkür ederiz  şimdi sana küçük mini bir ödül vermek istiyorum"dedi ve Nejla hocanın elinde duran hediye paketini bana verdi.Bende teşekkür ederek sarıldım ve yerime geçtim.

"Evet tekrar Arya'ya çok teşekkür  ederiz.Şimdide gidiceğimiz yere gelelim yani ödüle.Hepiniz ödülün bir tatil olduğunu biliyorsunuz ama ne tatili olduğuyla ilgili  hiç bir bilginiz yok tatilimiz İstanbul'da orman otellerinde olucak" o an herkezden ıslık sesleri duyulunca bende alkışladım.Otelleri severdim.

"Evet tatilimize haftaya gidiceğiz.Gidiceğimiz yer biraz uzak.Tatilimizi bir hafta yapıcağımız  için pazar günü saat 14.00 da okulun önünden servisler kalkıcak.Şimdi herkez sınıflarına"dedi ve herkes sınıflara dağıldı bende Buket'le sınıfa giderken birden Mert önümüzde belirdi.Yanağımdan bir makas alarak.

"Fıstık naber"dedi

"İyiyim sen"

"İyi bende"dedi.O anda yanımda duran Buket ise

"Öh öh"dedi elini yumruk yaparak ağızına götürken.Ben gülmemek için dudaklarımı bastırdım.Mertte anlamış olacak ki

"Senden naber Buket"dedi.

"İyi valla öksürmesem burda olduğumu bile farketmicen"

"Saçmalama kız"dedi ve onunda burnundan bir makas aldı.Sonra beraber sınıflarımıza gittik.

BİR HAFTA SONRA:

    Buketle bütün hafta boyunca  tatil için kıyafet alıp hazırlık yapmıştık.Bütün herşeyimiz hazırdı.Bugün ise yolculuk zamanıydı.Bavulumu taksiye yerleştirdikten sonra annemle babama sarılıp taksiye bindim.
~~
  Okula geldiğimde bavulları servisin bagajına yerleştirdim.Buket'in yanına gittiğimde.O üçüncü servise bavulunu yerleştiriyordu.

"Kızım napıyosun gelsene ilk servise"

"Hayır ben bu servisteymişim"

"Yaaa off yaa kimle oturcam ben ozaman"dedim elimi belime koyarak daha sonra aklıma Mert gelip Mert'in yanına gittim.

"Fıstık hangi servistesin"

"İlkin de nolur sende ilkindeyim de"

"Malesef fıstık ben ikincisindeyim"

"Off ya"

"Üzülme inince görüşürüz"

"Tamam"dedim ve sarılarak ilk servise bindim.Birkaç dakika sonra bütün servisler doldu ama benim yanım boştu.Tam servis kalkıyorken bir kişi daha geldi.Bu Rüzgardı.Serviste boş yer var mı diye bir süre bakındı bulamayınca mecburen benim yanıma oturdu.Benim hiç konuşmaya niyetim yoktu onun için kulaklığımı takıp uyumaya çalıştım.

Okuldaki UyuzWhere stories live. Discover now