Son Hata

5.8K 247 21
                                    

"Hüzün ki bize en çok yakışandır"

~~

1 Gün Önce

  Bir gündür Arya yoğun bakımdaydı ve hala ne gözlerini açmıştı nede bir kıbırdama belirtisi göster mişti.Doktorların herşeyi zamana bırakması Annesi,babası,Buket ve Anıl'ı,herkesi bin perişan etmişti.Buket sürekli olarak Sude Teyze'nin yanında olmaya çalışsada oda berbat durumdaydı. Ben ise nefes alıyomuydum o bile belli değildi.Bütün suç bendeydi.Arya'nın bu durumda olmasının bütün sebebi bendim. Peki bütün suçun bende olduğunu bilmem neyi değiştirecekti. Arya'yı tekrar eski haline sokabilecekmiydi.Tekrar okadar güzel gülebilecekmiydi. Zamana mı balıydı bunlar.Yoksa bana mı?Peki ben bu beceriksizlikle neyi başarıcaktım.Tek çare zaman dı.ZAMAN.

"Kardeşim gel birazcık birşeyler iç"dedi Anıl omuzumdan tuttarak.

"Yok istemiyorum kardeşim sağol"

"Rüzgar biliyorum üzgünsün hatta çok üzgünsün ama emin ol ki burdaki insanlarda en az senin kadar üzgünler hatta belkide daha çok. Ama birşeyler yemeden,içmeden de olmaz be kardeşim gel otur biraz çayını iç "Dediklerinde haklıydı Anıl.Sonuçta yemeden içmeden de bir yere kadar.Hastane koltuklarından birine oturdum ve çayımdan bir yudum aldım. İçeriden hemşirenin çıktığını fark eder etmez oturduğum yerden kalktım.

"Hemşire hanım.Hemşire hanım Arya nasıl"

"Durumunda şu anlık hiçbir değişiklik yok malesef"

"Pe-peki görebilir miyiz"

"Hastanın şu anlık durumda hiçbir gelişme olmadığı için malesef gösteremiyoruz"

"Tamam sağolun"diyip tekrar camın önüne geçtim.Ona uzaktan bakmak,ellini tuttamamak,kokusunu içine çekemeden ellim kolum bağlı oturmaktan başka hiçbirşey yapamıyordum.Belkide Arya'nın hayatına hiçgirmeseydim,onu bukadar üzmeseydim belki bunların hiçbirini yaşamıyor olacaktı.

"Rüzgar"arkamı döndüğümde Hande'nin bana seslendiğini fark ettim.Bunca olaydan sonra o burda ne arıyordu.Bu sıradada Sude Teyze ve Mehmet amca da dahil herkes bize bakıyordu. Hemen birşey yokmuş gibi Hande'yi kolundan tuttup başka bir kenara çektim.

"Sen ne arıyorsun burda"kolunu çok sert sıkıyordum.

"Rü-Rüzgar ca-canım yanıyo ama"

"Yansın"bağırmıştım.Kolunu bıraktım

"Yansın.Burda ne arıyorsun çabuk soyle"

"Bak ben özür dilerim tamam mı ama ben ona hiçbirsey söylemedim"

"Yalan söyliyosunn.Hala yüzüme baka baka yalan söyliyorsun"

"Hayır yalan değil ama sadece"

"Sadece?"

"Sadece"kafasını öne eğdi.

"Ne ne sadece ne"

"Bak burda olmaz seni biryere götürücem orda söz herşeyi teker teker anlatıcam"

"Bak yine bu senin lanet olası aptal yalanlarındansa seni öldürürüm kızım anlıyor musun?"

"Yalan falan yok.Hadi lütfen anlatıcağım herşeyi"kabul etmekten başka bir çarem yoktu.Buketlere gidiceğimi haber verip hastaneden ayrıldık.10-15 dakika sonra deniz kenarına vardığımızda Çağrı pisliğininde orada olduğunu fark ettim.

"Bunun burda ne işi var"

"Rüzgar"dedi Hande.

"Bunun burda ne isi var dedim sana."

Okuldaki UyuzWhere stories live. Discover now