Plan

18.5K 741 100
                                    

Multimedyada Mert var :)))

O an Mert'in dedikleri karşısında şok olmuştum.Yani evet ondan hoşlanıyorum ama onu sevmiyorum.Sadece onu arkadaş olarak görüyorum.Üzgün bir şekilde Mert'e döndüm o ise benim aksime gülümsiyordu.

"Şey b-bak Mert seni seviyorum ama arkad--"daha sözümü bitirmeden o yarıda kesmişti.

"Bak tamam mı bunu söylediğimi unutalım"

"Bak Mert"

"Arya lütfen sözümü kesme"

"Pardon "dedim ve yere bakmaya başladım.Çünkü utancımdan ona bakamıyordum.

"Senden çok hoşlanıyorum ve seni seviyo olabilirim ama bu ikimizin arasını bozucaksa ben arkadaş olmayada rahızıyım."dedi ve elini çeneme koyarak yüzüne bakmamı sağlıyarak bana gülümsedi.Gülümserken o bem beyaz dişlerini görmek insanda gerçekten hayranlık hissi yaratıyordu.Bende ona gülümsedim ve onu kendime çekerek sarıldımm.Ona sarıldığımda parfümünün kokusunu rahatlıkla alabiliyordum.Gerçekten harika kokuyordu.Bi kaç saniye sarıldıktan sonra geri çekildik.

"Ozaman fıstık ben seni eve bırakayım"

"Yokkk gerek yok ben kendim gid--"

"İtiraz istemiyorum prenses "dedi.

"Tamam ozaman"dedim bende.Oda gülümsiyerek cebinden telefonunu çıkartıp taksinin numarasını çevirdi.Birkaç dakika sonra taksi geldi.
#######################################

Eve geldiğimde bütün herşeyi annemlere anlatmıştım.Onlarda en az benim kadar çok sevindiler.Tatil içinde izini kopardıktan sonra odama çıktım.Çok yorgundum onun için hemen sıcak bir duş alıp yatağıma yattım.Bi kaç saat yatakta boş boş oyalandım.Çünkü hala aklımda bügünkü yaşadıklarım vardı.Sonunda bir süre sonra uykuya dalabildim.
#######################################

Sabah kalktığımda üzerimde bir soğukluk hissettim.Kalkıp pencereye doğru uzanıp perdeleri açtım.Hava artık bir ay önceki kadar sıcak değildi.Onun için üzerime kalın bir yelek aldım.Bugün pazardı ve ben pazar günleri evde oturmaktan nefret ederdim.Bundan dolayı hemen telefonumu elime aldım.Tam Buket'in telefon numarasını çevirecektim ki telefonuma gelen mesajla gözlerimi pörtlettim.Gönderen Rüzgardı.

Tebrik etme şansım olmadı bende bunun için sana bir süpriz hazırladım.Bugün senle bir yere gideceğiz .

Tam hayır yazıcaktım ki bir mesaj daha geldi.

İtiraz istemiyorum ve daha fazla uzatma özür dilemeye çalışıyorum şurda.

Bu mesajı gördükten sonra büyüyen gözlerim daha çok büyüdü.Aslında bu yazdığı mesaj yüzüme azda olsa bir gülümseme getirmişti.

Gönderilen:Peki beni kaçta alırsın.
Gönderen:20:00 gibi hazır ol.Ve güzel giyin.

Neee ben kötü mü giyiniyomm yaaani? Uyuz işte nolcak yine uyuzluğunu gösterdi.Gelen mesaja cevap vermeden hazırlanmaya koyuldum ama önce güzel bir kahvaltı yapmam lazımdı.Hemen aşağı inip annemin hazırladığı o güzel kahvaltılara gömüldüm.Şimdi en zoru ise akşam için izin almaktı.Okula ilk geldiğim gün olanları hala annemle babama anlatmamıştım.Eğer anlatsaydım hiç izin vermezlerdi.Hiç uzatmadan konuya girdim.

"Babacımmmmm"

"Söyle cadı ne istiyosun"

"Aaa ama babiş aşık olsun bir hal hatır soramıcakmıyız"

"Arya beni mi kandırıyosun"

"Tamam tamam şey akşam arkadaşımla bir yerlere gidebilirmiyiz"

Okuldaki UyuzWhere stories live. Discover now