Tatil

15.2K 693 45
                                    

Multimedyada gittikleri orman otelleri var :)))

"Arya uyan geldik"dedi elleriyle beni dürten Buket.

"Nereye geldik be"

"Dominik adasına hatta şimdi yarışmaya gitceğiz,offf kızım Otele geldik tabikide hadi uyan"

"Off tamam bee ne ruhsuz çıktınız sizde he"dedim yavaşça gözlerimi açarkene.Buketler ise Mertle birlikte karşımda dikilmiş kakır kakır bana gülüyorlardı.

"Off ya çok mu komik"

"Evet çok komik hadi gel"dedi Buket beni kolumdan çekip dışarı çıkartırken.Mert ise dışarı çıkmış bavullarımızı çıkarıyordu.Servisten indiğimde karşılaştığım manzara karşısında şok olmuştum.Geldiğimiz yer muazzamdı.Etraf kulübelerle dolu ormanlık bir alandı ve en baştada pansiyon ve yemekhane bölümü yani lokanta vardı.

"Nasıl"dedi Buket ellerini belini koyarak.

"Ş-şey çok güzelmiş gerçekten"

"Yaa evet yaa biliyomusun ilk defa böyle bir yere geliyorum ve bu kim sahyesinde tabikide senin"dedi ve boynuma atladı.

"Tamam tamam tezahüratlarını sonra yaparsında diğerleri nerde"

"Hee onlar pansiyondalardır heralde"dedi.Bizde önce Mert'in yanına bavullarımızı almaya gittik daha sonrada pansiyona geçtik.

Ali hoca elindeki birkaç anahtarla bir duyuru yapıyordu."Evet gençler şimdi herkesin kendine bir oda arkadaşı seçmesini istiyorum" Ali hocanın bu sözlerine karşı bende Buketle oda arkadaşı olmuştum."Evet şimdi eşler anahtarlarını alsın ve odasını geçsin"

~~

"Gerçekten çok teşekkür ederim Mert biz getirirdik keşke zahmet etmeseydin"

"Önemli değil fıstık ne demek"dedi

"Şey sen kiminle oda arkadaşısın"dedim ona meraklı gözlerle bakarken.

"Rüzgarla olduk biz"

"Ne Rüzgar mı?"

"Evet bir sorun mu var bir şey mi yaptı yoksa sana"

"Yok yok hayır yani şey ne biliyim açılamadım daha heralde"dedim kısık bir ses tonuyla ve ensonunda "Hadi sende git artık sonra görüşürüz"demeyide ihmal etmedim.

"Tamam ozaman fıstık görüşürüz"dedi ve arkasını dönerek havalı bir şekilde bizim kulübemizin iki kulübe yanındaki kulübeye girdi.Bende bavulumu alıp içeriye girdim.Buket ise benim aksime biz konuşurken içeriye dalmış hatta üstünü bile değiştirmişti.Bizim kulübemizde yani odamızda tek kişilik iki tane yatak, küçük bir lcd televizyon ve şömine vardı.Ayriyetten de küçük bir banyosu vardı. Benim için önemli olan aslında bunlar değil temizlikti ve burası gerçektende çok temizdi içeriye buram buram lavanta kokusu hakimdi ve şöminenin üzerinde duran mumlar odaya ayrı bir hava katıyordu.

"Ohh sen yerleşmişsin bakıyom"dedim valizlerimi yatağımın yanına koyarken.

"Tabi kızım ne sandın ben sizin gibi iki saat dışarda konuşmuyom sayhi siz ne konuştunuz"

"Hiç bir şey konuşmadık"

"He konuşmamışsınızdır kesin hadi gelde anlat"

"Offff Buket ben duş alıp biraz uyumak istiyorum çok yorgunum"dedim ve ayaklarımı süriyerek banyoya giderken.Banyoya girdiğimde Buket'in bana söylenmelerini duyabiliyordum.

"Yaa ne uyumasından bahsediyosun yaaaa serviste hayvan gibi uyuyan bendim demi bide yorgunmuş muş taş mı taşıdın sırtında"dedi ben ise onu aldırmayıp güzelce duşumu alıyordum.

~~
"Aç mısın"dedi Buket yatağının üzerinde duran çeketini alırken.

"Hayır git sen ye ben aç değilim uzancam"dedim yatağıma yayılırken.

"Saçmalama hadi gel"

"Hayır sen git ben acıkırsam gelirim"

"İyi tamam hadi görüşürüz"dedi ve dışarı çıktı.

~~
Şu anda duvara saf saf bakınmaktan başka bir şey yapmıyordum.Hava kararmıştı ve Buket daha gelmemişti.Saat kaç oldu daha ortada yoktu.Oflayarak yatağımdan kalktım ve üstüme birkaç bir şey geçirerek dışarı çıktım.Lokantaya doğru gittiğimde Buketin hala orda olduğunu gördüm ama yanlız değildi.Yanında Mert'de vardı.Buket'in yanına gidip tamam sen kazandın demek istemiyordum.Zaten karnım daha acıkmamıştı.Annem sah olsun sabah bana öyle bir yedirt ki yemek kelimesin y-sini bile duymak istemiyordum.Şimdi ise Arkamı dönüp kulübeye gitmek yerine ormanda dolaşmaya karar verdim.Cidden havanın kararmış olmasını aldırmadan ormanda yürüyordum.Ormanda yürürken birden karşıma Rüzgar,Egemen ve Enes çıktı bir şeyler konuşuyorlardı.Bende onlara görünmeden yakınlarındaki bir ağacın arkasına saklandım.

"Ne oldu Rüzgar iki ay oldu daha Arya'yı kendine aşık edemedin böyle giderse iddayı kaybettin demektir buda ne demek oluyo araban bizimdir"dedi Enes gülerek.

"Hayır tabikide bir kaç hafta sonra o kız bana nasıl aşık olucak ozaman görürsün sen "dedi Rüzgar.Bu sözleri karşısında gözlerim faltaşı gibi açıldı.Şu anda o kadar çok sinirlenmiştim ki herşeyi yapabilirdim.Bu gerizekyalı benim duygularımla nasıl oynıyabilirdi.Tam da ona inanmışken o bunu bana yapmamalıydı en zayıf yerimden beni vurmamalıydı.Ben ise daha fazla kendimi tutamayarak gözyaşımın akmasına izin verdim.

~~


Okuldaki UyuzHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin