En Güzel Gece

7.2K 285 22
                                    

"Gece gece, gözlerini kapatıp sarıldığını düşünmek de sevdaya dahil olsun."

~~
Hayat güzel,evren güzel ama sen onlardan daha güzelsin.Bu kelimeler bir erkeğin ağzından duyuluyor.Kim istemez ki bu kadar sevilmek, kim istemez bu kadar aşık olmak.Peki ya ama kalp kırıklığı onun ötesine ne kadar geçilebilir.Sevdiğin adam tarafından ağlatılmak...intihar mı?...Peki ya ölüm...

4 Gün Önce

"Nasıl olmuşum"dedim siyah,sade ve düz elbisemin eteklerinden tuttup etrafımda dönerek.

"Dünyadan bile daha güzel " dedi Rüzgar yanıma gelip bana sıkıca sarılarak.Daha sonra kullağıma iğilip

"Bardan sonra sana bir süprizim var" dedi ve yanağımı öptü.Süprizi acayip merak ediyordum ama genellikle süprizleri bozmayı seven biri olmadığım için sadece mutlu olduğumu bellirtecek bir yüz ifadesiyle gülümsemeyi tercih ettim.Buket ve Anıl da hazırlanınca beraber Bara doğru yol aldık.Bara geldiğimizde herkes alkol istedi.Rüzgar ve Anıl "tequila",Buket'te alkollü kokteyl istedi. Sıra bana gelince bende alkollü birşey istedim ama Rüzgar hastalığımdan dolayı içmememi soyleyince meyve suyuyla yetinmek zorunda kaldım.Bir süre sonra Buket ve Anıl yanımızdan ayrılarak dans etmeye gittiler.Bir süre Rüzgar'ın öküzlüğüyle beni dansa kaldırmasını bekledim ama nafile öküz yine öküz kaldırmadı en sonunda bende kendim sormaya karar verdim.Tam Rüzgar'a dönüp sorucakken bize doğru gelen eskilerden bir adet sarı çihan gördüm.Bu nerden cıktı ya simdi.!!!!

"Selam millet"dedi.Adı Hande'den bozma yelloz.

"Sen nerden çıktın ya"dedim sinirli bir şekilde.Rüzgar ise sakin ol edasıyla kollumu dürttü.

"Bişey mi dedin canım"

"Şey dedim canım ya sen gitmemiş miydin"

"Öyle ya gitmiştim de tatil için geldim bende.He şey pardon Arya'yaydı dimi"

"Hı hı öyle"

"Senden naber Rüzgar"diye sordu Rüzgar'a dönüp"

"İyilik ya öyle takılıp gidiyoz"dedi bar masasına dirseğini koyarak.

"Hm iyiymiş.Dans edicek birisi yoksa bana eşlik etmek ister misin?"dedi Hande.Bak sen yelloza bak benim yanımda hele bide bak bak.Rüzgar ilk önce bana döndü baktı ve sonra

"Yok ya ben kız arkadaşımla dans ediceğim.Sağol"dedi ve belime sarıldı.Bende ona sinsi bakışlar atarak burda daha ne duruyorsun dedim tabi içimden.Kavga çıkartmak istemiyordum.

"Ovv siz sevgili misiniz"

"Bir sorun mu var canım"dedim.

"Hayır yokta yazık olmuş Rüzgarcığım ya sana.Sen daha kaliteli kızlarla takılıyorsun diye düşünüyordum ben"dedi.Allah yoldum kızım simdi seni.Tam kızın saçına yapışacakken Rüzgar'ın kolu buna engel oldu.

"Neyse ben gidiyim.Rüzgar eğer eğlence istersen sahilin ordaki Tarçın Kafe'nin yanındaki eve gel bekliyo olucam"dedi ve öpücük atarak yanımızdan gitti.

"İyi misin"diye sordu Rüzgar bana bakarak.

"Sence."bağırdım."Ya Rüzgar bak bu kız beni cıldırtır.Gidelim Allah aşkına kötü ölüyorum"dedim ardından.

"Tamam tamam sakin ol Anıl'a haber verip geliyorum"dedi ve Anıllara haber verip yanıma geldi.Daha sonra beni alıp sahile götürdü.

"Şimdi daha iyi misin prenses"

Kuma oturdum ve kocaman bir nefes alıp

"Evet daha iyi gibiyim"dedim.Daha sonra Rüzgar da yanıma oturup bana kocaman sarıldı.

"Sen benim herşeyimsin.Herkesin dediğine bakma sadece bana bak benim seni ne kadar sevdigime bak.Seni seviyorum"

"Bende seni seviyorum"dedim ve tekrardan sarıldım.Ardından "O kızla konuşursan eğer..."

"Bilemiycem artık"dedi gülerek.Yemin ederim bu beni öldürcek.Sertçe bakarak koluna vurdum.

"Tamam tamam."güldü."üşüdün mü"dedi.

"Biraz"

"Tamam al ozaman"bunu dedi ve üstündeki ceketi bana vererek bana sıkıca sarıldı bende omuzuna kafamı koydum ve denizin sessizliğiyle az da olsa olan romantizim havasını korumaya çalıştım.Daha sonra aklıma Rüzgar'ın bana bir süpriz yapıcağı geldi ve hızlıca kafamı omzundan kaldırdım.

"Hani senin bana bir süprizin vardı"dedim gülerek.

"Gitmek ister misin"

"Evet.Ama nasıl bir süpriz çok merak ediyorum biraz ipucu versen"

"Söyleyemem ama şöyle diyim hayatında geçireceğin en büyülü ve en güzel gece olucak bunu umarım ki hayatında ilk defa yaşıyacaksın ve bir daha da unutamayacaksın"

"Ya daha cok merak ettim şimdi hadi gidelim"dedim ve beraber bulunduğumuz sahilden ayrılarak birkaç dakika yürüdükten sonra çok büyük denilmiyecek bir kulübenin önüne geldik.İçeri girmeden önce Rüzgar elleriyle gozlerimi kapattı.İçeri girdikten sonra kapının kapanma sesini duydum.Gozlerimi açtığımda harika bir manzarayla karşı karşıyaydım.Bir oda bukadar güzel süslenebilir miydi?

"Ne yaptın ya sen"dedim ona kocaman sarılarak.

"Birşey yapmadım.Sadece bu geceyi unutamıyacağın bir şekilde hazırlamak istedim"dedi ve güldü.İçerisi harikaydı.Beyaz kocaman bir yatağın üzeri kırmızı güllerle kalp şeklinde döşenmiş,yerlerde kırmızı yastıklar üzerinde ufak bir masa ve en önemlisi ise tavandaki yıldız seklinde ki aydınlatmalar.Herşey bir rüya denecek kadar çok güzeldi.

"Seni seviyorum"dedi ve bana yaklaşarak dudağımı öpmeye başladı.Ardından nasıl olduysa ben bile anlamadan kendimi yatağa yavaş yavaş yaklaşırken buldum.Belki bu olabilirdi.Ya ya ne belkisi bu oluyordu.Sevdiğim adamla en özel ve en güzel gecemi yaşıyordum.

Okuldaki UyuzWhere stories live. Discover now