Yetenek Yarışması

19.3K 801 69
                                    

Multimedyada Arya'nın piano çalarken ki hali var :)

Ben hala arabada olanların şaşkınlığını yitirememiş bir şekilde beklerken Rüzgar çoktan dışarıya çıkmıştı bile.Bir süre sonra bende dayanamayıp yavaşça dışarı çıktım.Havada dondurucu bir soğuk olmamasına rahmen bu giydiğim elbiseden dolayı bacaklarımı hissedemiyordum.Hızlı adımlarla Rüzgar'ın yanına gittim.

"Ya niye getirdin bizi buraya çıldırdın mı sen?"

"Mızmızlanıcağına denizin sakinleştirici sesini dinle"

"Ne saç--"daha sözümü tamamlıyamamışkenn o yarıda kesti.

"Sadece sus ve yavaşça gözlerini kapat"bunu söylerken aynı zamanda yavaş adımlarla yanıma yaklaşıyordu.Ve birden beni kendine çekerek sıkıca sarıldı.O an o iç açıcı parfümünün kokusunu alabiliyordum.Ama sonra kendime gelerek konuşma isteği duydum.

"Ya napıyosun pis sapık ırz düşmanı bırak beni"dedim o güçlü kollarından kurtulmaya çalışırken.Ama ben ona vurdukça o daha sıkı sarılıyordu bana.Doğru söylemek gerekirse birkaç dakika önce üşüyen vucudum şimdi acayip bir şekilde yanıyordu ve bu bende utanma hissi yaratıyordu.Birkaç dakika böyle durduktan sonra beni kendinden yavaşca uzaklaştırdı.Önce denize baktı sonra kafasını bana çevirdi.

"Bak anlamıyorsun kızım hiç bir şeyi anlamıyorsun s-sen okadar güzelsin ki insanı kendine çekiyorsun tıpkı,tıp kı şu deniz gibi okadar büyük bir akımın varki sanki her çektiğin dalgayı içinde kaybediyorsun."dedi sesi baya yüksek çıkmıştı ve ben onu sadece ağızım açık bir şekilde dinlemekle yetiniyordum.(kapat yoksa sinek gircek asdff).Offf iç sessss.

"Bak özür dilerim"dedi ve arabaya bindi.Bende koşarak arkasından gittim ve yan koltuğuna oturdum.
#########################################

Bütün yol boyunca ikimizinde ağızından çıt çıkmamıştı.Eve geldiğimde ise yorgunluktan uyuya kalmışım.Ertesi gün okula geldiğimde gözlerim Rüzgar'ı aramıştı ama o ortalıkta yoktu.Nerede bu çocuk? Dün ki olaylara gelirsek eğer bütün hepsini Buket'e anlattım oda ilk başta benim gibi şaşırdı ama sonra bişey demedi.Şimdi ise sınıfta matematik dersi işliyoruzzzzz ve dersin bitmesini son 5 saniye 4,3,2,1 ve kurtarıcı zil :))))))

Öğretmen sınftan çıkınca bende çıktım ve Buket'in yanına gittim.Şimdi ise koridorda işsiz bir şekilde yürüyoruz.Buketle konuşurken karşıda toplanmış büyük bir kalabalık gördük.Panoya doğru bakıyorlardı.Bizde koşarak yanlarına gittik.Panoya baktık ve panodaki afişi okuduk.
*Sevgili öğrenciler okullar arası yapılacak olan yetenek yarışmasına hepiniz davetlisiniz yarışmaya her okuldan sadece bir kişi katılabilir. yarışmacı olarak katılmak istiyorsanız eğer okul müdürünüze danışın kazanan okul bir haftalık tatil kazanıcak yarışma cumartesi saat:16:00.Şimdiden herkeze başarılar.

Buket'e baktığımda çok istekli ve üzgün görünüyordu.

"Canım noldu sana?"dedim elimle sırtını sıvazlarken.

"Yok ya bişey bende katılmak isterdim ama naparsın yeteneksizlik"dedi ve o solgun yüzüne birden gülümseme yerleşti.

"Eeee sen"dedi meraklı gözlerle bana bakarken.

"Ş-şey aslında ben 6 yaşımdan beri piano çalıp şarkı söyliyorum."

"Neeeee ve bana söylemedin çok ayıp neyse bırakalım onu eee katılmıcakmısın yarışmaya"

"Şey bilmiyorum"

"Yaa saçmalama katıl tabikide"dedi ve beni kolumdan sürükliyerek müdürün odasına götürdü.Önce kapıyı çaldı.İçerden gel tahlimatını alıncada içeriye sürükledi.

"Evet kızlar sizi dinliyorum"dedi Ali hoca.

"Şey hocam Arya size birşey söylemek istiyormuş."dedi ve beni öne itti.

"Evet Arya seni dinliyorum"

"Şey hocam ben yetenek yarışmasına katılmak istiyorum."

"Aaa evet Arya bu harika sabahtan beri herkez gelip çıktı.Açıkçası kimsede yetenek potansiyeli görmediğim için seçmedim sen ne yapmayı düşünüyorsun"

"Piano çalıp şarkı söylemeyi"

"Peki okulumuzda piano yok ama sesini deniyebiliriz bir şarkı söylermisin bize"

İlk önce biraz utansamda utancımı gizlemeye çalıştım ve Adele-Rolling in the deep şarkısını mırıldanmaya başladım.
#########################################

Şarkıyı bitirdiğimde Ali Hoca ve Buket bana şaşkın bir şekilde bakıp alkışlıyolardı.

"Arya harika bir sesin var yarışmaya sen katılıyosun al bu formun şimdi doldurabilirsin"

Ali hocanın bu sözleri beni acayip mutlu etmişti.Hızlı adımlarla Ali hocanın yanına gittim ve formu doldurdum.Daha sonra Buketle birlikte odadan çıktık.

"Kızım sen neymişsin öyle ya muthiş bir sesin var

"

"Yokya abartma"

"Hayır abartmıyorum kesinlikle bu yarışmayı sen kazanıcaksın"

"İnşallah"dedim ve ikimizde sınıflara dağıldık.
#########################################
Kalbim küt küt atıyor.Az sonra sıra bana gelicek ve ben heyecandan bayılmıcam öğlemi imkansızzzzz ama inşallah bayılmam.Bi kaç dakika sonra ismimi duyunca daha çok heycanlandım.Yavaş adımlarla sahneye çıktım.İlk önce gözlerimle salonu baştan aşağıya süzdüm.Baya kalabılıktı.Daha sonra piano koltuğuna oturdum.Şarkı olarak Miley cyrus-when I look at you şarkısını seçmiştim.Piano çalıp şarkı söylemeye başlayınca bütün salon beni pür dikkat dinliyordu.
#########################################
Şarkımı bitirdikten sonra bütün salon beni ayakta alkışlamıştı.Şimdi ise birinciyi açıklama sırası gelmişti.Kendi kendime Allah'ım nolur biz kazanmış olalım kendim için değil barim okul için bişey yapmış olurum(yalan asdff)kapa çeneni iç ses.

"Evet şimdi kazanan kişiyi açıklıyorum.Kazanan İstanbul lisesinden Arya Bulut."

Ne ne inanmıyorum ben mi kazandım.Ayyyy yaşasın artık o an sevinçten nasıl bir çığlık atmışsam her kez bana bakıyor kesin içlerinden birinci seçtiğiniz kız bu mu kalsın anam kalsın biz böyle birinci istemeyokkkk diyolardır.Amaaa neyse.Dışarı çıktığımda bütün okul beni havaya kaldırıp tezavruat(kesin yanlış yazdım cahilim :( )

yaptı.Bunların içinde Mert de var tabiki.

"Yine çok iyidin fıstık"

"Teşekkür ederim he bu arada konuşamadık hiç annen nasıl oldu"

"İyi yaa bişeyi yok"

"Hmm iyi sevindim sonra görüşürüz ozaman"ben tam arkamı dönüp giderken o beni kolumdan tuttu.

"Şeyy Arya ben sana birşey söylemek istiyorum"

"Evet seni dinliyorum"

"Aslında ben sana bunu daha önce söylemek istiyordum ama bir türlü fırsat bulamamıştım"

"Evet"

"Şey Arya ben senden çok hoşlanıyorum benimle çıkarmısın"


Okuldaki UyuzWhere stories live. Discover now