Bölüm-18

123 2 0
                                    

Zayn'in Ağzından__

Justin şarkıyı bitirdiğin de gitarını sağ tarafına bıraktı. Herkes bir anda onu alkışa tuttu. Ama o gözlerini Miranda dan ayıramıyordu. Şarkıyı söylerken baştan sona kadar onun gözlerine bakmıştı. Miranda çoğu zaman bakışlarına karşılık verdi, çoğu zaman gülümseyerek başını yere eğdi. Çok kısa anlığına da dönüp birkaç kere bana baktı. Justin piçi miranda’yı etkilemeyi başarmıştı ama bunun hesabını verecekti. Tüm okulun kızları hayran hayran justin’i alkışlıyor,  tezahürat  ediyorlardı.

“Harikaydın justin !”

“İnanamıyorum çok güzel söyledin justin!” Ah Aptal kızlar. Hiç birisi benim miranda'm gibi olamaz.

“Hepinize teşekkür ederim çocuklar. Bu şarkıyı bir prensese ithaf ediyorum.” Böyle söyleyince birden bütün kızların suratı asıldı. Hepsi içlerinde ki o şanslı kızı kıskanç bakışlarıyla arıyordu. Herkes kimin olacağı konusun da fikirler yürütüyordu. Birisi dışında. Jessica. O direkt olarak iğneleyici bakışlarını miranda ya sabitlemişti. Miranda da suçlu suçlu ona bakıyordu. Herkesin meraklı bakışlarını Klaus’un sesi böldü. Bu sefer benim bakışlarım Klaus’un adi yüzünü buldu. Çünkü bana sesleniyordu.

“Zayn?”

“Buyrun Bay Klaus”

“Bence bir şarkı da sen söylemesin hah? Seninde sesinin en az justin’in ki  kadar güzel olduğunu duydum. Ne dersin?” Miranda şaşırmış gibi bana bakıyordu. Reddetmek için ağzımı açmıştım ama bir an sonra vazgeçtim. Bu justin’e meydan okumak için bir fırsattı. O miranda için söylediğini üstü kapalı bir şekilde açıklamıştı. Miranda benim sevgilim olduğuna göre benim bunu gizlememe gerek yoktu. Klaus’un bana uzattığı gitarı elime aldım. Yüzümü ve bedenimi tam anlamıyla miranda ya çevirerek şarkımı söylemeye başladım.

 The Scientist

Come up to meet you

Seninle bulusmaya geldim

Tell you im sorry

Uzgun oldugumu soylemek icin

You dont know how lovely you are

Ne kadar güzel olduğunu bilmiyorsun.

I had to find you

Seni bulmam gerekiyordu.

Tell you i need you

Sana ihtiyacım olduğunu söylemem gerekiyordu.

Tell you i'll set you apart

Seni bir tarafa ayırmam gerekiyordu.

Tell me your secrets

Bana sırlarını söylemen için

And ask me your questions

Ve bana sorularını sorman için

Oh lets go back to the start

Haydi baslangica donelim

Running in circles

Daireler ciziyoruz

Coming in tails

Kuyrugumuzu kovaliyoruz

IMMORTAL WARRIORSWhere stories live. Discover now