Bölüm-7

171 14 10
                                    

___Zayn'in Ağzından___

Justinle beraber bu kasabada benim tuttuğum eve geldik. Zaten burada işimize yarayacak hertürlü araç gereç silah vb şeyler vardı. Gerçi bizim silaha ihtiyacımız yoktu ama tedbir amaçlı bunlarıda getirmiştim. Huyum böyleydi ve yüzyllardır değişmeyen bişey bu herzaman tedbirliyimdir. 

"Bu çocuk hakkında araştırma yapmalıyız ve hiç bişik kesin olmadan hareket  etmemeliyiz. O köpek şuan Miranda nın yanında bunu düşünerek hareket etmeliyiz"

"Merak etme zayn. Bu çocuğu iyice araştırdım.Kimmiş ne innesiymiş hepsi bu dosyanın içinde" Justin önüme masanın üstüne bir dosya koydu.İçini açtıgımda Jack denen çocukla ilgili her türlü bilgi vardı. Dosyanın ilk sayfasında doğumuyla ilgili şeyler yazıyordu. Kurt yılıyla yada yaşıyla her neyse 300 yaşlarındaydı. Tabi 18 gösteriyo o ayrı konu. Diğer sayfayı çevirdiğimde başarılarıyla ilgili şeyler yazıyordu. Sayfaları üstten bi şekilde tararken gözüme bi sayfa çarptı. Justin'e baktığımda bana kafasını sallıyordu.

"Evet zayn bende bunu okuduktan sonra farkettim bu o"

YIL 1738   ZAYNİN AĞZINDAN______

Herkes canı pahasına bi taraflara koşuşturuyor avcıların silahlarından korunmaya çalışıyorlardı. Hem kurt adamlar hemde vampirler her iki ırkta avcıların tuzağına düşmşütü. Burada olması gerekenler vampirler ve kurt adamlardı iki ırk arasındaki sorunlara çözüm bulunacaktı. Gerek bi anlaşmayla gerekse savaşla. Ama hen ne olursa olsun bu işin içinde avcılar yoktu.Herzaman olduğu gibi olmadık zamanda ortaya çıkarak herşeyi mahvetmişlerdi.

Justin bi yerde iki avcıyla birden savaşırken bende ohuh arkasını kolluyordum.Ekibim oldukça güçlüydü ama avcılar hafife alınamazdı.Avcılar... Yine aynı şeyi yapmışlardı. Kurtlar ve Vampirler bi anlaşmaya varmak istedikçe onlar işi bozuyorlardı. Çünkü bu anlaşmanın olmasını istemiyorlardı. Onların istediği şey belliydi. Liderleri diye adlandırdıkları Kranos u geri döndürmekti niyetleri. Ama onu geri döndüremezlerdi. Bunun için kurban edecekleri istediği türler yoktu. Yüz yıllardır o türlerin doğuşunu beliyor türleri ortaya çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlardı. Sonuç yini başarısızlık.

Justin avcılardan birirnin kafasını koparmıştı. Kafasını kopardığı kişi şuanda öldürmek için uğraştığı diğer avcının kardeşiydi. Kardeşinin ölümünü izleyen avcının öfkesi kabarmıştı.Avcı hiç durmadan justin e karşı hamleler yapıyor her ne kardar öldürmekte başarılı olamasada en azından onu yavaşlatıyordu. Justin de gelen darbeleri engelliyor avcıların vampirler ve kurt adamlar için kullundıkları ölümcül silahların ateşinden sıyrılıyordu. 

Savaştığım avcıyı etkisiz hale getirdim. Öldürmedim ama darbelerim ve verdiğim hasarlar onu bi süreleğine durdurmaya yeterdi. Hemen justin'e yardım etmeye gittim.Kurtlar la yapacağımız anlaşma öncesi ben ve ekibim ön bi görüşme ayarlamıştık. Yani şuan bulunduğumuz ortam esas anlaşma yapılacak ortam değildi. Bu yüzden de Dallas ve Antony burada değildi.Eminimki şuan ikiside rapor bekliyordu.Aslında Kurt adamları ve vampirleri toplayınca sayıcı avcılardan az olsakta onları yenebilirdik.Ama bunun için gçlerimizi birleştirmemiz gerekirdi tabi bunu önceden planlamalıydık.

Justin'e saldıran avcının öfkesi iyice kabarmış, hamlelerini daha sık ve daha düzenli hale getirmişti.Justininde öfkesi iyice artmıştı şuan içinden sadece onun kafasını koparma isteği olduğunu tahmin edebiliyordum. Hemen Justinin yanına gittim. Şimdi ikimiz birlikte avcıya saldırıyorduk. Bizim gücümüz ikiye katlanınca avcı biraz geriledi ve bize ateş açmaya başladı. Biz onun ölümcül silahının ateşlerinden kaçmaya çalışırken gözlerim aniden ortaya çıkan ışık yüzünden ağrımıştı.Ben ışığın ne olduğuna bakmaya çalışırken etrafımızı bir düzine avcı sardı.Takviye kuvvet...

IMMORTAL WARRIORSWhere stories live. Discover now