Bölüm -1

519 28 2
                                    

18 yıl önce...

__Dallastan__

Bu sefer her şey son. Bu iş bu gün burada bitecek. Kurt Adamların soyunu kurutacağız.

Antony; Kurt Adam konseyinin kurucu üyesi. İlk kurt adam. Yani eski dostum. Şuan ise en büyük düşmanım.

Kurt Adamlar vampirler için hep tehlike unsuru olmuştur. Bu yüz yıllardır böyle süre geldi ve böylede devam edecek. Sonunda Kurtların yaşadığı yere geldik. Aslında burası vampirler için yasaklı bölge ama hazırlıklı geldim busefer onların işini bitirmeden dönmek yok. Onları yakıp yok edeceğiz. Irklarını kurutacağız ki vampirler için bi tehlike unsuru olmasın. 

"Dallas... Eski dostum. Buraya gelmemeliydin. Burası bizim bölgemiz. Ama er yada geç buraya geleceğini biliyordum. Irkımı ailemi beni yok etmek istiyorsun. Tıpkı benimde istediğim şey gibi. Ama mantıklı davranmıyorsun. Burası benim topraklarım. Evet belki sayıca sizden azızdır. Ama sizi parçalara ayırabiliriz. Bence birbirimizi yok etmek yerine bi anlaşmaya varabiliriz. Nede olsa biz eski dostuz. Hah

"Biz dost felan deyiliz Antony bunu sakın aklından çıkarma. Anlaşma kısmına gelecek olursak söyleyeceğin hiçbir şey beni ilgilendirmez. Bu savaş bu gün olmasa da er yada geç olacak. Bu savaş kaçınılmaz."

"En azından bi düşün. Biraz mantıklı ol dallas. Eskiden de böyleydin öfkeyle hiç düşünmeden hareket ederdin. Görüyorum ki hiç değişmemişsin halada öylesin. Eğer sen şuan savaşı başlatırsan ırkımın boş duracağını mı sanıyorsun. Biz herzaman her şeye hazırlıklıyızdır. Belki hepinizi öldüremeyiz. Ama ağır kayıplar alırsın. Ben derimki bi sonuca varalım. Senin ırkın benim için, benim ırkım senin için tehlike demek. Eğer iki ırkta gelecek nesillere bir başka birey eklemezse ve kendi topraklarında kendi işlerine kendi yollarına bakarsa birbirimizden rahatsız olmamız için bir sebebimiz olmaz.

"Yani diyorsun ki kurt adamlar çocuk yapmayacak vampirler ise hiç kimseyi dönüştürmeyecek. Böylece iki ırk savaşa son verecek. Amaaa anlaşmayı bozan tarafın soyu kurutulacak."

"Anlaştık Dallas, Birdaha karşı karşıya gelmemek üzere Eski Dostum..."

__Antony'den__

"Antony!! neden yaptın bu anlaşmayı"

"Yapmak zorundaydım Marry yoksa savaş çıkacaktı. Irkımı ailemi bizi tehlikeye atamazdım."

"Ama bu seferde bebeğimizi tehlikeye attın. Şimdi nolucak."

"Eğer Dallas bu bebeği öğrenirse hem onu hemde ırkımızı yok eder."

"Dallas hiç birşey öğrenmeyecek Marry güven bana."

"Ne yapacaksın Antony?"

"Bebeğimizi çook uzaklara onun bulamayacağı bir yere gödereceğim."

"Bebeğimizi birdaha hiç göremeyecekmiyiz yani. Peki 18 yaşına bastığı gün ne olacak. Dönüşümün başladığı gün onun yanında kim olacak. Bütün bu dönüşüm olayına tek başına nasıl katlanacak."

"Merak etme Marry onu uzaktan izleyeceğiz. Doğduğu zaman onu ingiltereye gödereceğiz jack de ounla beraber gidecek. Orada hatırı sayılır dostlarımız var. Jack onun her adımında yanında olacak. Dönüşüm evresinede yardımcı olacak.

__ 2 AY SONRA - DOĞUM __

Kızım... Mirandam. Dünyalar güzelim. Seni ve ailemizi korumak için bunu yapmak zorundayım. Seni belki çook uzaklara göndereceğim. Ama uzaktanda olsa seni hep çok seveceğim. İleride herşeyi öğrendiğin zaman belki bunun için bana çok kızacaksın. Ama beni anlayacağına eminim ve bi gün beni affedeceksin.

"Efendim zamanı geldi. Vampirler birşey öğrenmeden gitmemiz lazım. Bebeği bana verin."

"Dediğim gibi Alex ingiltereye indiğinizde Havaalanında sizi doktor kimberly karşılayacak.Bebeği ona teslim edin. Jack de onunla olacak bundan sonraki her adımında yanında olacak. Artık ona göre bir kılıf uydurursunuz. Ha bide bu kolyeyi Jack'e ver. 18 yaşına bastığında bunu Miranda ya verecek. Hadi çabuk çıkın yola.

NOT:Multimedya bölümündeki Dallas Vampirlerin kurucusu. İlk bölümlerde kafalarınız biraz karışa bilir. Ama ilerleyen bölümlerde anlayacaksınız. Tabi bazı gizemler olacak. Örneğin o kolye gibi. Bi önceki hikayemde pek başarılı değildim. Çünkü hikayenin sonunu düşünmeden başını yazmıştım. Ama bu hikayem farklı olacak. 3 Kitaplı seri olarak yazmayı düşünüyorum. Ha hikayenin kapağı kalıcı değil. Ben kapak hazırlayana kadar geçici süreliğine kapaklar sürekli değişebilir Vote ve Yorumlarınızı bekliyorum... :))) 

IMMORTAL WARRIORSNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ