Bölüm-3

368 22 7
                                    

3 Ay Öce

__Dallas'tan__

"Bana hemen ölümsüz savaşçıları çağırın"

"Ama efendim onlar asırlar önce dostluklarına son verdiler. Onlar artık düşmanlar. Ölümsüz savaşçılar artık yok."

"Sana ne diyorsam onu yap Alfredo. Ölümsüz savaşçılar benim en eski ve en güvenilir adamlarım. Bu iş için onlardan daha iyisi olamaz. Ayrıca bunu sadece benim için değil kendi ırkları için yapacaklar. Hepsini çağırmanıza gerek yok. İki tanesini çağırın yeter."

"Hangi ikisi efendim?"

"Zayn Malik ve Justin Bieber."

"Efendim zaten asıl düşman onlar. Diğerlerinden iki kişi çağırsak?"

"Alfredo... Emirlerimi sorgular oldun. Hah??"

"Özür dilerim efendim.."

__Zaynin Ağzından__

Ben   Zayn Malik. Vampir konseyi tarihindeki en eski üyelerdenim. Aynı zamanda Ölümsüz Savaçılarında kurucusuyum. Yani bizamanlar öyleydim. Ama artık Ölümsüz Savaçılar diye bişey kalmadı.

En yakın arkadaşım, dostum dedğim, kardeşim bildiğim vampirin ihanetine uğradım. Ölümsüz Savaşçılardan geriye hiçbirşey kalmadı. Eskiden her nekadar vampir konseyine bağlı olsamda iyi vampirlerdendim. Hayvan kanıyla beslenenlerden. Ama dostumun ihaneti beni çok değiştirdi. Herşeye olan bakış açımı değiştirdi. Artık kimseye güvenim yok. Özelliklede insanlardan nefret ediyorum. Helede kadınlardan. Kadınlar bi erkeği sevemezler. Onlar kendi çıkarından başka hiçbirşeyi düşünemezler. İnsan soylu sevgilimin ve en yakın arkadaşımın ihanet bana bu dünyada hiç bişeye güvenmemem gerektiğini açık ve net bir şekilde öğretmiş oldu. Şimdi ise insan kanıyla beslenen o vahşi acımasız vampirlerdenim. Çok sevgili dostum Bitanecik kız arkadaşım Benden Bizden Ölümsüz Savaşçılardan Geriye hiçbirşey bırakmadı. Onun ihanetine uğradığım an kendime yemin ettim. Konseyden de ayrıldım. Ekibi dağıttım artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktı çünkü. 

Ama bu gün herşey farklıydı. Dallas beni çok önemli bi görev için konseye çağırmıştı. Evet konseyden ayrıldım. Ama söz konusu Dallas sa onu kıramazdım. Vampirliğimin ilk zamanlarında bi çok şeyi bana o öğretmişti. Beni daha küçük bi çocukken zor durumdan kurtarmış beni büyütmüştü. Sonrada vampire dönüştürdü. Vampirlik hakkında herşeyi bana o öğretti. Beni konseye aldı. Aslında En küçük üyesi bendim Takii o gelene kadar. Onada bildiği bütün herşeyi ben öğrettim. Dostluğumuz bu konseyde başlayıp en sonunda da burada bitmişti. Şimdi bu konseyin koridorlarında yürürken bi çok anı hafızamda canlanıyordu. Kafamı sallayıp düşüncelerimden uzaklaştım. Konseyin kapısına yetişmiştim zaten. Tam kapıyı açıp içeri girecekken duyduğum ses olduğum yerde kalmamı sağladı.

__Justin'in Ağzından__

Ben  Justin Bieber. Vampir konseyinin tarihteki en eski üyelerindenim. Kurucularından sonraki yani. O konseye ilk üyeliğimde vampir oluşumun ilk anlarında edindiğim ilk şey dostluktu. İlk ve en öbnemli şey. Benden biraz daha büyük bir vampirdi. Kıdemli saygılı bilgili en önemliside çok yetenekliydi. Savaşçılık hakkında bildiğim herşeyi bana o öğretmişti. O benim dostumdan öte kardeşimdi. Konseyin en küçük üyesi bendim. Bi zamana kadar yani. Sonradan konseye son olarak 4 çaylak vampir daha katıldı. Evet ilk başlarda çaylaklardı. Ama herbiri çok zeki ve çok yetenekliydi. Ben ve dostum bütün bildiklerimizi bu 4 yetenekli çaylaklara öğrettik. 

IMMORTAL WARRIORSWhere stories live. Discover now