Bölüm-2

307 26 2
                                    

__Miranda'dan__

Ben Miranda...

4 ay sonra 18 yaşıma gireceğim. İngilterenin Bradfor kasabasında yaşıyorum. Kendimi son zamanlarda çok tuhaf hissediyorum. Bazen çok halsiz oluyorum.Bazen vücudumun salgıladığı adrenalin nedeniyle yerimde duramıyorum.Hayatım şuan fazlasıyla nornal.Yani sıradan.Ben hayatımda hep heyecan istemişimdir ama pekte heyecan yok. Haa sakın hayatımdan memnun olmadığımı düşünmeyin. Aslında memnunum. Ailem, sıcak bir yuvam var. Anne ve babam doktor. Onları çok seviyorum. Çok yoğun olmalarına rağmen benimle ilgilenmeyi hiç bırakmıyorlar.Sevgilerini hiç eksik etmediler.Yan komşumuz Jack. Onunla aynı okuldayız. O sahip olabilecveğim en iyi arkadaş. Daha şimdiden 4 ay sonraki doğum günüm için plan yapıyor.Beni biryere götürecekmiş.Çok merak ediyorum ama söylemiyor.Çok iyi sır tutar. Beni hep korur kollar. Ona çok güveniyorum.Okuldan bahsetmiştim dimi. Aslında zeki bir öğrenciyim. Not ortalamalarım yüksek. Jack'inde öyle. En büyük hayalim Dil okumak...

   

******

Lanet olsun. Yine uyuya kalmışım. 3 haftadır uyku düzenim altüst oldu. Gün boyu vücudum adrenalin salgılıyor sonrada gecenin bir vakti uyuya kalıyorum. Sabahlarıda okula geç kalıyorum. Babamın doktor olduğundan bahsetmiştim. Ona bendeki bu değişimlerden çok bahsettim ama sadece geçecek diyordu. Beni muayene bile etmedi. Her gün olduğu gibi yine çok geç kaldım Hızlı bir şekilde hazırlanıp kahvaltı bile yapmadan evden çıktım. İlk ders bayan Moreno'nundu. Bu günde derse yetişemezsem 1 hafta içinde 3 dersinede geç kaldığım için bu dersten kalabilirdim. Ohh neyseki zilin çalmasına beş dakika kala okula yetişmiştim. Hemen dolabımdan ilk dersimn kitabını alıp zille beraber kendimi sınıfa attım. Hemen sırama geçip oturdum. Az sonra Bayan Moreno geldi. Ders tarihti. En sevdiğim ikinci ders. Tarih dersine başlayalı 10 dakika olmuştu. Ama ben bir türlü kafamı derse veremiyordum. Hava güneşliydi. Normalde böyle günlerde çok sıcak olurdu ama şuan sanki etrafımda soğuk hava esiyordu. Arkadaşlarıma döndüğüm zaman hiçbiri bu havayı hissetmiyor gibi görünüyordu. Bu hisle başa çıkmaya çalışırken sınıfın kapısı çaldı. Ve içeriye çok yakışıklı esmer bir çocuk girdi.

"Merhaba Bayan Moreno. Adım Zayn Malik. Yeni öğrenciyim."

"Geç otur Zayn. Biz derse başladık. Eksik olduğun yerleri arkadaşlarından tamamala."

"Teşekkürler Bayan Moreno."

İnanmıyorum. Sınıftaki tek boş sıra benim yanımdı. Bunu görmüş olacak ki bana doğru yaklaştı. O yaklaştıkça soğukluk hissi de artıyordu.

__Dallas'tan__

"Efendim bütün adamlarımız bu ihtimal üzerine ip uçları aradı. Ama tahmin ettiğiniz gibi birşey bulamadılar. Siz bu ihtimalin doğruluğundan eminmisiniz.Sizi asla sorgulamam ama adamlarımız istikbaratımız çok güçlü ama yinede böyle bişey bulamadılar şimdi ne yapmamızı istersiniz."

"Madem o çok güçlü adamlarımız bir ip ucu bulamadılar bizde son kozumuzu oynayacağız."

"Son kozumuz nedir efendim."

-Ölümsüz Savaşçılar-                                                 

IMMORTAL WARRIORSWhere stories live. Discover now