Bölüm-11

109 8 0
                                    

Zayn'in Ağzından__

Acil plan yapmamız gerekiyordu. Biz geride durup ne yapacağımızı düşünürken ensemde soğuk metali hissettim.

"Kıpırdamadan ellerini kaldır. Yavaşça arkana dön ters birşey yaparsan ölürsün"

Elindeki silahla beni öldürebileceğini sanıyordu heralde. Aynı anda justin'in ve jack'in başınada silah doğrultulmuştu. Bu üçtane aptal insan bizi öldürebileceğini sanıyorsa çok yazık olacaktı. Teker teker justin ve jack'in gözlerine baktım. Kafalarıyla beni onayladıktan sonra üçümüzde hızlı bir şekilde bize silah doğrultan aptalları etkisiz hale getirdik. Jack pençeleriyle birinin boğazını kesti. Justin arkasıdakinin vahşi bir şekilde kanını emdi. Geriyi kalansa sadece benimkiydi. Etkisiz hale getirdim ama öldürmedim. Ondan bilgi almamız gerekiyordu. Yerde yatan adama eğildim. Ellerimle boğazını kavradım.

"Kime çalışıyorsunuz.Burdan ne istiyorsunuz"

"Bunu sana söyleyemem."

Adam otomatiğe bağlamıştı aynı şeyleri tekrarlayıp duruyordu.Sanırım etki altındaydı. Tek çare onu tekrar etki altına almamız gerekiyordu. Justin uzun süredir düzenli beslendiği için bunu yapabilirdi. Adamın üzerine eğilip gözlerini gözlerine kenetledi ve onu etkisi altına aldı.

"Şimdi söyle bakalım oruspu çocuğu. Kimsin,kime çalışıyorsu, neden burdasınız."

Justin herzamanki gibi sorularını arka arkaya sıraladı. Ama işe yaramıştı. Adam sorulara teker teker cevap vermeye başladı.

"Ben..Biz....Klaus"

Söylediği isimle üçümüzde şok olmuştuk.Demek burdaydı.İzimizi bulmuştu. Hah. O buraya gelmeden bütün adamları indirmemiz gerekiyordu.Eğer o buradaysa ve bu adamları buraya ölüme gönderiyorsa amacı şuanlık bizi öldürmek değildi.

Justin adamlardan birinin silahını alıp incelemeye başladı. İçindeki mermileri eline döktü. Tabi ya. Klaus bizi şimdilik öldürmeye çalışmıyordu ama bu tahta kurşunlar isabet etse onun için sorun olmazdı. Ama bizim sonumuz olabilirdi.

Adamlar toplam 10 kişiydi. Üç tanesini halletmiştik. Dağılarak  geriye kalan 7 kişiyi teker teker indirmeye başladık. Geriye kalan 7 kişiden iki tanesini daha etkisiz hale getirdik. Justin hızla diğer   kurbanına yöneldi. Tam indireceği sırada diğer silahlı adamlar   bizi fark etti. Şimdi boku yemiştik işte. Justin hızla adamın boynunu kopardı. Sona kalan 4 kişi silahlarla üstümüze gelmeye başladılır. Bu mermilerin bizi öldüreceğini biliyo olmalılırki korkusuzca ilerliyorlardı. 

Mermiler çok güçlü olabilir ama bizde asırların tecrübesi varken bu çaylaklar bi sikim yapamazdı. Tek yapmamız gereken birbirimize kenetlenmek birbirimizi kollamak ve akıllıca davranmaktı. Jack ben ve justin çembere alındık.

"Beni dinleyin. Bunları altedebiliriz. Tek yapmamız gereken birbirimizi kollayarak akıllıca davranmak."

"Bu mermiler bize doğrultulmuşken nasıl akıllıca davranıcız söylermisin zayn? Bence direk üstlerine atlayıp parçalayalım"

"Yanlız bize mermileri değil silahları doğrulttulur."

"Seni çok bilmiş ibne. O silah normal bir silah olsa bizi öldürmez tahta kurşun kullandıkları için direk mermiden girdim konuya"

"Kesin lan sesinizi şu halde bile espiri yapabiliyorsunuz."

"Zayn sayıca bizden bir fazlalar. Ama biz onlardan güçlüyüz"

" O kurşunlardan biri bize isabet etse ölürüz.Bilmem farkındamısın justin."

"Evet bizi öldürür ama şu kurt çocuğu bişiy olmaz. Klaus onu hesaba katmayı unutmuş galiba."

IMMORTAL WARRIORSWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu