Bölüm-8

145 12 4
                                    

Zayn'in Ağzından__

Dünkü olanlardan sonra bütün gece uyuyamamıştım. Zaten bu işi yıllar sonra justinle yapıyo olmak bile çok fazlayken bide iş iyice gizemli bir hal aldı. Evet Jack geçmişte avcılarla yaptığımız savaşta hayatımı kurtarmıştı. Ama bi şekilde onun koruduğu bizimse bulmakla görevli olduğumuz Kurtadamı öğrenmem lazımdı. Zaten 3 haftadır Dallasa raporda vermiyorduk. Ama şuan önemsediğim tek şey o kurdu bulup görevi sonlandırmaktı. Sonra temelli buraya yerleşmeyi düşünüyorum. Belki yıllar önce yarım bıraktığım üniversite hayallerimi tekrar yaşayabilirdim. Miranda ile.

Ona karşı hissettiğim şeylerin adını sonunda koymuştum. AŞK. Emma ile olanlardan sonra hiç bi kadına güvenmemiştim. Ama hiç kimseyede aşık olmamıştım. Kadınlardın hep nefret etmiştim. Taki Miranda ile karşılaşana kadar. Sanki onu bulmam mucize gibiydi. İlk gördüğüm anda nefesem kesildi. Gerçek anlamda tanıştığım zaman, yanıma yaklaştığında kalbinin deli gibi çarpan sesini, sımsıcacık içten kahkahasını, utandığı zaman yüzünü saklayışı her şeyi bambaşkaydı. Tek kelimeyle mükemmeldi. Onun için her şeyi yapacağım her şeye değecek bir kızdı. Ama olurda bi gün benim vampir olduğumu öğrenirse yada ona açıklamak zorunda kalırsam benden neret edermi. Yoksa sevmeye devam mı eder. Bu sorunun cevabını hem çok merak ediyorum hemde aldığım yanıttan memnun olmamaktan korkuyorum..

Yavaş yavaş güneş çıkmaya başladı. Vampirlerin güneşe çıkamadıkları gibi saçma sapan şeyler uydurur insinlar. Vampirler hakkında yazdıkları kitapta kurguladıkları film veya dizilerde vampirleri ya günüşten saklarlar çıkaramazlar yada korunmaları için bişeyler yaparlar. Ama bilmiyolar ki bunların saçmalıktan ibaret olduğunu. Aslında vampirler güneşten Kurt adamlar sa ay dan yaratılmıştır. Vampirlerin normal güçlerinin yanı sıra gündüzleri güneşin ilk doğdugu anlarda ğüçleri iki katına çıkar. Çok sıcak, güneşli ve yaz aylarında bu güç dahada artar. Kurt adamlar içinde aynı şey geçerlidir. Normal güçlerinin yanı sıra geceleri güçleri iki katına çıkar. Dolunay da ise bu güç dahada artar.

Tüm gece uyumadım.Zaten vampirlerin çokta uykuyu ihtiyaçları yoktur. Ama onlarda bi kaç saatlik uykuyla bedenlerini dinlendirirler. Bedenlerinin dinlenmese güçlerini arttırır. Gücüm yerindeydi ama kendimi biraz yorgun hissediyordum açıkçası. Justin ise bütün gece hayvan gibi uyudu. Baya iyi dinlenip gücünü toplamıştır. Neredeyse bu kasabaya geldiğimden beri tam üç haftadır beslenmiyordum. Çok eski bi vampir olduğum için kendimi rahatlıkla kontrol edebiliyordum. Normalde büyük hayvanlardan belenirdim. Geyik en sevdiğimdir. Kanı her zaman sıcacık çok taza ve kokusu cezbeder. Ama ekibi dağıttığımdan beri kötü insanlardan besleniyordum. Amabu kasabaya geldiğimden beri tek bi tavşandan sile beslenmemiştim. Miranda yı görmek bana tüm ihtiyiçlarımı yapmam gerekenleri unutturuyordu.

Bu gün okula gitmek yerine Jack i takip edecektik. Ama tabiki şüpe çekmemek için o okula gidicek. Aslında Mirende ile okulu bugünlük kırabilirdik. Justin de okulda Jack i gözlerdi. Aslında böyle bişiyi kendi rızasıyla kabul edeceğini sanmıyordum. Ama istemesede zorla kabul ettirirdim. Önemli olan Miranda nın okulu kırmayı kabul etmesiydi.

Aşağıdan gelen seslerebakılırsa justin bey nihayet tatlı uykusundan uyanmış ve depoladığı kanlarla besleniyordu. Hem bi güzel uyku çekip dinlendi hemde beslenip daha da güç topluyo. Tanrı aşkına savaşa felan mı gidecek ti bu çocuk.

Aşağıyabodrum olarak kullandığı eski mahzene yanına indiğimde dondorucunun kapağına oturmuş neredeyse paketli birlikte içicekti kanı. Beni görünce başka bi paket alıp şırıngayı geçirdi ve paketi bana fırlattı. 3 haftadır beslenmemiştim. Üstelik bedenimi doğru dürüst dinlendirmemiştim bu güce ihtiyacım vardı. Fırlattığı paketi havada kapıpbüyük bi iştahla içtim. Ardından bi paket daha fırlattı. Onuda son damlasına kadar içtim. Damarlarımda gücün dolaştığını hissediyordum.

IMMORTAL WARRIORSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin