Bölüm-4

293 18 6
                                    

__Miranda'nın Ağzından__

Tenefüs zilinden sonra tanışma merasiminide geçince birlikte kantinin yolunu tuttuk. Okula yeni geldiği için onu ilk önce buraya getirip arkadaşlarımla tanışmasını istedim. Arkadaş edinip yabancılık çekmemesi açısından.

"Selam çocuklar. Bu Zayn. Okulumuza yeni geldi bende sizlerle tanıştırayım dedim."

"Zayn, Bu Drew, Jessica ve Alex"

"Merhaba ben Zayn Malik memnun oldum."

"Eeee Jack yokmu.??"

"Hayır bebek. Jack Bu gün okula gelmedi. Calforniya'ya gitti."

"Californiya yamı neden?"

"Bizde bilmiyoruz. Dönünce kendisine sorarsın."

"Gerek yok telefonlada arayabiliriz El."

" Ahhh denedik bebeğim. Ama telefonu kapalı."

"Bak şimdi çok merak ettim. Bana haber vermeden neden gitsin ki. Ayrıca Californiya da ne işi var?"

"Jack kim? Erkek arkadaşın mı?" Zayn'in ani sorusu afallamama sebep olmuştu. 

"Ne ahh Jack mi???? Hayırrr o benim en yakın arkadaşım. Yani uzak seyehatlere çıkacağı zaman bana söylerdi. Bu sefer söylemeyince merak ettim sadece."

"Anladım. Heyy Mir merak ettimde Jack'in soyadı ne?"

"Jack Zocker. "

__Zayn'in Ağzından__

Jack Zocker. Bu ismi hatırladığıma adım gibi eminim ama nerden hatırlıyorum. Bu Jack denen çocuğu biraz araştırmam lazım. Miranda Jack hakkında bukadar çok soru sorunca biran erkek arkadaşı sandım. Kalbimde bir sıkışma olmuştu. Ama yakın arkadaşı olduğunu söyleyince çok rahatladım. Ama neden. Bu nedemek oluyorki. Ben Mirandaya aşık olamam öyle değilmi. Ben insanlara güvenemem. Daha önce güvendimde ne oldu? Geçmişi hatırlamak istemiyordum. Ama kafam çok karışıktı. Bu aşk olamazdı. Daha öncede aşık olmuştum. Ama hiç birzaman böyle duygular hissetmedim. O yüzden bu aşk felan değil. Ama ne? Öyle değilse benim burada ne işim var. Neden o kurtadamı aramıyorumda bu lanet olası okula kaydımı yaptırdım. Bunun bile nedenini bilmiyorum. Yüce Kronos bana yardım et. Hayatımda ikinci kez ne yapacağımı bilmiyorum. İlkinde kardeşimin ihanetine uğradığım zaman aklım karma karışıktı ne yapacağımı bilemiyordum. Ama şimdi ise aklımın neden karışık olduğunu bile bilmiyorum ki. Ama her şeyden önce şu Jack i araştırmalıyım. 

__Justin'in Ağzından__

"Efendim istediğiniz gibi adamlara Zayn beyi takip ettirdik. Normalde o da sizin gibi şehir şehir dolaşıp araştırma yapıyordu. Ve besleniyordu. Ancak son üç gündür çok garip davranıyor"

"Nasıl yani ?"

"Zayn bey en son Bradfor'da gitmişti. 3 gündür orada kalıyor ve beslenmiyor. En garip olanıda orada bi ev tutmuş ve okula kaydolmuş."

"Hahahahahah ne diyorsun sen Damien. Bizim Zayn okula kaydolmuş hah? Böyle bişey ne diye yapsın ki. Kurtadamı buldu desem bulmuş olsa onu tutup Dallasa getirirdi ve benimden bundan haberim olurdu. Öyle bişey olmadığına göre Zayn bişeylerin peşinde. Ve benimde bunu öğrenmem lazım."

"Ne yapmamızı istiyorsunuz efendim."

"Hazırlanın gidiyoruz."

"Nereye efendim."

IMMORTAL WARRIORSWhere stories live. Discover now