Hoofdstuk 133

36.2K 1K 266
                                    

Harry's POV

Wanneer ik me omdraai zie ik mijn moeder in de woonkamer staan met een kop koffie in haar handen geklemd en haar ogen zijn bloeddoorschoten.

"Waar was je?" Vraag ik haar.

"De badkamer." Zegt ze, haar stem is schor.

"Hoe kon je Tessa vertellen weg te gaan? Om weg te gaan bij mij?" Zeg ik. Ik wist dat ze teleurgesteld zou zijn maar toen ze het eens was met Tessa's moeder werd het teveel.

"Omdat, Harry, je niet goed voor haar bent. Je weet het zelf ook. Ik wil niet dat ze eindigt als Natalie, of de anderen."

"Weet je wat er met me gebeurt als ze me verlaat mam? Ik denk niet dat je het begrijpt.. ik kan niet zonder haar. Ik weet dat ik niet goed voor haar ben en ik heb spijt voor wat ik haar aangedaan heb, ik zie het elke keer als ik naar haar kijk. Maar mam, ik kan goed voor haar zijn. Ik weet dat ik het kan." Ik loop ijsberend door de woonkamer heen.

"Harry.. je bent nog nooit zo emotioneel bezig geweest, weet je zeker dat je niet je eigen spelletje speelt op dit moment?"

"Nee, mam.." Ik probeer rustig te blijven.

"Dit is gee spel voor me, niet deze keer. Ik hou van haar, ik hou echt van haar. Ik hou meer van haar dan dat ik je kan vertellen want ik weet het zelf niet eens. Ik had nooit verwacht dat ik zoiets kon voelen. Alles wat ik weet is dat zij mijn enige kans op geluk is, als ze me verlaat zal ik er nooit overheen komen. Echt niet, mam. Zij is de enige kans die ik heb om niet alleen te zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet niet wat the fuck ik gedaan heb om haar te verdienen, niets dat ik weet, maar ze houdt van me. Weet je hoe het voelt om iemand te hebben die van je houdt, ondanks de klote dingen die je gedaan hebt? Ik ben niets vergeleken met haar, ze is veel te goed voor me en ze houdt van me. Ik heb geen fucking idee waarom, maar het is zo. Ze is er altijd voor me mam, ze vergeeft me altijd, zegt altijd het goede, ze kalmeert me maar daagt me uit, door haar wil ik een beter persoon zijn. Ik weet dat ik een verkloot persoon ben, ik weet et. Ik heb zoveel shit gedaan maar Tessa kan me niet achterlaten, ik wil niet meer alleen zijn en ik wil niet dat iemand anders ooit van me houdt want ik wil haar, zij is de enige. Ik weet het gewoon. Zij is mijn grootste zonde, en ik wil niets liever dan verdoemd raken voor haar." Ik ben buiten adem wanneer ik klaar ben. Mijn moeder's wangen zijn nat door haar tranen en ze staart langs me heen.

Ik draai me om en zie Tessa met haar handen naast haar zijden, haar ogen groot en haar wangen net zo nat als die van mijn moeder.

"Ik ga er even tussenuit.. om jullie wat privacy te geven." Zegt mijn moeder en ze loopt naar de deur en pakt haar schoenen en jas.

"Sleutels?" Vraagt ze. Ik wijs naar het rekje boven haar hoofd en ze knikt.

Er zijn niet veel plekken om heen te gaan op kerst avond, zeker niet in de sneeuw, maar ik moet nu alleen zijn met Tessa. Wanneer mijn moeder de deur uit is, loop ik naar Tessa.

"Wat je zei.. net.. meende je dat?" Vraagt ze met betraande ogen.

"Je weet dat ik het meen." Vertel ik haar.

De hoeken van haar mond krullen en ze legt haar hand op mijn borst.

"Ik moet weten wat je gedaan hebt." Zegt ze.

"Ik weet het.. beloof me alsjeblieft dat je wilt proberen het te begrijpen.."

"Vertel het me Harry."

Ik knik en loop naar de bank, ik moet zitten om haar deze shit te vertellen. Ze gaat naast me zitten en kruist haar benen.

"Okay.." Ik haal diep adem. Ik weet niet waar ik in godsnaam moet beginnen.

After 2 (Nederlands/Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu