Hoofdstuk 110

45.6K 1.1K 583
                                    

"Dat was echt geweldig, heel erg bedankt dat ik mee mocht." Vertel ik Christian wanneer we de lift in stappen.

"Het was geen probleem, echt niet. Je bent een van mijn beste werknemers, staigaire of niet, je bent erg helder." Complimenteert hij me en ik glimlach.

"Het was echt geweldig. Ik geloof echt dat digitaal publiceren een grote hit wordt en dat het verder zal groeien, het is zo handig en makkelijk voor de lezers. Dit is groots, en het blijft zich uitbereiden." Babbel ik door.

"Ja, daar ben ik het mee eens We kunnen veel informatie van vanavond gebruiken om Vance groter te maken, stel je eens voor hoeveel nieuwe klanten hierdoor zullen komen." Zegt meneer Vance.

"Oké, zijn jullie twee eindelijk klaar?" Plaagt Kimberly en ze wikkelt haar arm door die van Christian.

"Laten we ons omkleden en de stad in gaan! Dit is het eerste weekend in maanden dat we oppas hebben voor Smith." Zegt ze.

"Ja mevrouw." Glimlacht Christian. Ik ben blij dat hij Kimberly heeft gevonden nadat zijn vrouw overleden is, hij heeft een tweede kans op blijdschap gekregen. Ik kijk naar Trevor en hij glimlacht.

"Ik heb een drankje nodig." Zegt Kimberly.

"Ik ook." Zegt Christian.

"Oké, we zien elkaar in de lobby over een half uur en de chauffeur haalt ons op." Zegt Christian en ik knik.

Wanneer ik terug kom in mijn kamer zet ik mijn krultang aan om mijn haar iets te krullen en werk ik mijn make-up een beetje bij. Ik doe wat donkere oogschaduw op mijn ogen en kijk naar het resultaat. Het ziet er donker uit, anders dan anders, maar niet té donker. Ik doe wat zwarte eyeliner op en wat blush op mijn wangen voor ik mijn haar afmaak. Ik zie dat ik nog tien minuten heb voor ik naar de lobby moet. Het marine kleurige jurkje staat me nu nog beter door mijn donkere makeup en volle haar. Ik wou dat Harry.. nee, dat wil ik niet. Dat wil ik niet. Herhaal ik voor mezelf terwijl ik mijn zwarte pumps aantrek. Ik pak mijn telefoon en tasje voor ik mijn kamer verlaat en naar de lobby ga om mijn vrienden te zien. Zijn ze mijn vrienden? Ik weet het niet maar het voelt alsof Kimberly mijn vriendin is, en Trevor is erg aardig, maar Christian weet ik niet. Hij is uiteindelijk toch mijn baas. En hij is een vriend van Ken dus hij is veel ouder dan dat ik ben, ik weet dat hij jonger is dan Ken maar ik weet niet hoeveel jonger. Ik weet niet hoe oud Kimberly is maar ik weet dat Trevor vierentwintig is. Ik ben altijd al volwassen geweest voor mijn leeftijd, waardoor het voor mij altijd moeilijk was om vrienden te maken. Terwijl ik in de lift sta, sms ik Liam om hem te vertellen dat het geweldig is in Seattle. Ik mis Liam en ik hoop dat we nog steeds goede vrienden kunnen blijven nu het uit is tussen mij en Harry. Ik weet niet zeker of ik het wel een relatie kan noemen, alles wat we hadden was gebaseerd op een leugen.

Wanneer ik de lift uit stap, zie ik Trevor's zwarte haar dicht bij de deur. Hij draagt een zwarte broek een een crème kleurige sweater. Het doet me denken aan iets dat Noah zou dragen. Ik neem een paar seconden de tijd om hem te bekijken, en ik bedenk me dat hij er best knap uit ziet. Wanneer zijn ogen die van mij vinden, worden ze groot en maakt hij een geluidje dat lijkt op een kuchje. Ik kan het niet helpen om iets te lachen en zijn wangen blozen.

"Je ziet.. je ziet er prachtig uit." Zegt hij en ik glimlach.

"Dankjewel, jij ziet er ook niet slecht uit." Complimenteer ik hem en hij wordt nog roder.

"Dankjewel." Mompelt hij nerveus. Het is raar om hem zo te zien. Normaal gesproken heeft hij zichzelf helemaal onder controle.

"Daar zijn ze!" Hoor ik Kimberly zeggen.

"Wow Kim!" Zeg ik en ik gebruik mijn hand als een waaier voor mijn gezicht.  Ze ziet er prachtig uit in een rode halter jurk dat tot de helft van haar bovenbenen komt. Haar korte blonde haar is opgestoken en ze ziet er chique en toch sexy uit.

After 2 (Nederlands/Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu