Hoofdstuk 100

65.6K 1.3K 414
                                    

Wat vooraf ging in After

Het begint te sneeuwen wanneer ik naar buiten loop en in mijn auto stap, waardoor het me een half uur kost om naar het studentenhuis te rijden. Het ziet er allemaal nog hetzelfde uit als dat ik me herinner, het is natuurlijk maar een week geleden sinds ik hier wegging. Het lijkt zoveel langer geleden. Ik negeer de boze blik van het blonde meisje die ooit naar Harry had geschreeuwd omdat hij vodka had gemorst voor haar deur. Dat was de eerste nacht dat Harry in mijn kamer was blijven slapen, het lijkt zo enorm lang geleden, sinds ik Harry heb ontmoet gaat alles zo snel. Wanneer ik op mijn oude deur klop, krijg ik geen reactie. Natuurlijk is ze hier niet, ze is hier nooit. Ze brengt haar tijd meestal door in Tristan en Niall's appartement, en ik heb geen idee waar dat is. Zelfs als ik dat wist, zou ik daar heen gaan?

Net wanneer ik mijn zoekactie op wil geven, rijd ik langs Blind Bob's, de bar waar ik ooit ben geweest met Steph. Het moment dat ik Niall's auto op de parkeerplaats zie staan, rijd ik erheen. Ik haal diep adem voor ik uit mijn auto stap en door de sneeuw naar de ingang loop. De vrouw die voor de ingang staat glimlacht naar me wanneer ik naar binnen loop en ik ben opgelucht wanneer ik Steph's rode haar zie. Als ik toch eens wist wat er ging komen. 

........................

Wanneer ik door het naar rook ruikende café loop, begin ik nerveus te worden. Waarom dacht ik dat dit een goed idee was? Harry wordt vast woedend en Steph denkt vast dat ik gestoord ben.

"Tessa, wat doe jij hier in hemelsnaam?" Vraagt Steph terwijl ze me een knuffel geeft.

"Ik.. nou, ik was je aan het zoeken." Zeg ik.

"Is alles oké? Of miste je me gewoon?" Lacht ze.

"Ik miste je." Ik besluit het voor nu hierbij te houden.

"Ik heb je al heel lang niet gezien Tessa, waar heeft Harry je verstopt gehouden?" Plaagt Niall en hij geeft me ook een knuffel.

Tristan komt achter Steph staan en wikkelt zijn arm om haar middel. Ik zie dat ze naar hem toeleunt en ik ga er vanuit dat het weer goed gaat tussen hen.

"Kom bij ons zitten, voor nu is het alleen ons." Glimlacht ze en ik volg de drie naar hun tafeltje. Voor nu? Ik vraag me af of ze bedoelt dat Harry straks ook komt?

Ik besluit niets te vragen en in plaats daarvan een hamburger met patat te bestellen. Ik heb de hele dag nog niets gegeten en het is al drie uur.

"Ik zorg ervoor dat er geen ketchup op zit." Lacht de serveerster en ze loopt terug naar de keuken. Ze herkent me vast van de laatste keer dat ik hier was en Harry een scène veroorzaakte over mijn hamburger met ketchup.

Ik speel een beetje met mijn nagels terwijl ik wacht op de serveerster die mijn cola komt brengen.

"Je hebt echt een verdomd goed feest gemist vannacht Tessa." Zegt Niall. Hij tilt zijn glas op en drinkt zijn laatste beetje bier op.

"Ja/" Ik glimlach. Het meest frustrerende aan de relatie van mij en Harry is dat ik nooit weet wat ik mensen mag vertellen. Als we in een normale relatie zaten, zou ik iets zeggen als "Oh, ja, wij hebben het gisteren heel leuk gehad op de bruiloft van zijn vader," maar onze relatie is verre van normaal, dus ik blijf stil.

"Ja, het was wild. We gingen in plaats van naar het studentenhuis, naar de haven. Daar kunnen we veel meer maken en we hoeven het daarna niet schoon te maken." Lacht hij.

"Oh, woont Jace daar?" Ik probeer mijn toon zo neutraal mogelijk te houden.

"Wat? Nee, de haven, daar liggen alleen boten." Lacht hij en hij gaat verder. "Al werkt Jace daar wel, hij woont er vlak bij."

After 2 (Nederlands/Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu