Hoofdstuk 113

49K 1.2K 146
                                    

Het moment dat Harry's lippen die van mij raken, brand mijn lichaam. Ik kreun in zijn mond en ik word beloond door een net zo opgewonden kreun van Harry. Mijn vingers gaan door zijn haar en ik trek harder, ik kan mezelf niet onder controle houden. Ik weet dat hij zich inhoudt en dat maakt me gek, op een goede en een slechte manier. Mijn handen gaan van zijn haar naar zijn shirt, ik pak het vast en trek het over zijn hoofd. Het moment dat zijn lippen van de mijne gaan, leunt hij iets naar achteren.

"Tessa.." Smeekt hij.

"Harry." Pest ik en ik laat mijn vingers over zijn getattoeërde huid gaan. Ik heb zijn spieren gemist, de manier waarop de zwarte inkt zijn lichaam perfect decoreert.

"Ik kan niet op deze manier gebruik van je maken." Kreunt hij wanneer ik mijn tong over zijn onderlip haal.

"Dat doe je ook niet. Stop met praten." Lach ik half en hij kreunt wanneer mijn hand naar beneden gaat en ik hem vastpak.

Ik weet dat hij me niet kan weerstaan en dat bevalt me beter dan het zou moeten. Ik had nooit verwacht dat ik in een situatie zou zijn met Harry waarin ik de controle heb, het is grappig hoe de rollen nu omgewisseld zijn. Hij is zo hard en opgewonden, ik klim van hem af en mijn handen gaan naar zijn rits.

*Harry's POV*

Haar kleine handen maken mijn broek los. Mijn gedachten racen en ik weet hoe verkeerd dit is maa rik kan het niet helpen. Ik wil haar, ik heb haar nodig. Ik verlang naar haar. Ik moet haar hebben en ze heeft me de optie gegeven om weg te gaan of haar te neuken en ik ga hier echt niet achterlaten als ik een andere optie heb, welke optie dan ook. De woorden die uit haar mond rolden klonken zo onnatuurlijk vanaf haar volle lippen, zo raar maar zo lekker.

Wanneer mijn broek mijn enkels raakt, schud ik mijn hoofd. Ik ben niet helder aan het denken. Ik ben dronken, compleet weg van deze normaal gesproken lieve, maar nu wilde vrouw. Ik hou meer van haar dan dat ik aankan.

"Wacht.." Zeg ik opnieuw. Ik wil haar niet stoppen, maar ik moet op z'n minst een discussie aangaan om me minder schuldig te voelen straks.

"Nee, ik wacht niet. Ik heb genoeg gewacht." Haar stem is zacht en plagend terwijl ze mijn boxer naar beneden laat glijden en ze me vastpakt.

"Fuck Tessa.." Ik kan haar niet stoppen. Ik weet niet of ik haar had kunnen stoppen, al had ik het gewild. Ze heeft dit nodig, ze heeft mij nodig, en dronken of niet, ik ben egoïstisch genoeg om dit te doen.

Ze laat zich op haar knieëen voor me vallen en ze neemt me in haar mond. "Ik.." Ik kan niet eens een normale zin vormen.

Wanneer ik neerkijk naar haar kijkt ze op naar me, knipperend met haar wimpers. Fuck ze lijkt op een engel, en tegelijkertijd op een duiveltje, zo lief en zo godverdomd vies terwijl ze haar tong om me heen laat glijden.

"Voelt dat goed?" Grijnst ze en ik kom al bijna klaar door haar woorden.

Ik knik, niet in staat om te praten, terwijl ze harder zuigt.

Ik weet niet wanneer ze zal soppen, en hoe graag ik ook wil dat ze niet stopt, ik wil haar aanraken, haar voelen.

"Stop." Smeek ik en ik duw haar zachtjes weg.

Ze schudt haar hoofd en plaagt me door haar hoofd sneller op en neer te bewegen.

"Tessa.. alsjeblieft." Kreun ik en ze lacht, waardoor ze een trilling door me heen stuurt, en gelukkig stopt ze. Als ze dat niet had gedaan, was ik klaargekomen in haar mond.

"Je smaakt gewoon zo goed." Glimlacht ze en ze veegt haar opgezwollen lippen af met haar hand.

"Fuck, waar komt die vieze taal opeens vandaan?" Vraag ik haar en ze staat op.

After 2 (Nederlands/Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu