Hoofdstuk 112

41.9K 1.1K 336
                                    

"God, ik kom al!" Roep ik onderweg naar de deur.

Ik schiet snel een blik naar de klok op het bureau, het is al bijna vier uur 's ochtends. Wie is dit in godsnaam?  Zelfs in mijn dronken staat, beginnen mijn hersnenen op volle toeren te draaien. Wat als het Harry is? Het is al meer dan drie uur geleden dat ik hem dronken heb gebeld maar hoe zou hij mij dan gevonden kunnen hebben?  Wanneer ik de deur openzwaai, zie ik Trevor staan. Ik voel de teleurgesteldheid branden in mijn lichaam en ik veeg snel onder mijn ogen. Ik voel me nu net zo dronken als dat ik me voelde toen ik even ging liggen.

"Sorry dat ik je wakker gemaakt heb, maar heb jij mijn telefoon?" Vraagt hij. Wat?

"Huh?" Zeg ik en ik stap naar achteren zodat hij naar binnen kan lopen.

"Ik denk dat we onze telefoons per ongeluk verwisseld hebben, ik heb die van jou en ik denk dat jij die van mij per ongeluk gepakt hebt." Zegt hij en hij houdt mijn telefoon naar me uit.

"Ik wilde wachten tot de ochtend maar die van jou bleef maar afgaan." Vertelt hij me.

"Oh." Is alles wat ik weet te zeggen en ik loop naar het bureau waar mijn tasje op ligt. Trevor's telefoon ligt bovenop mijn portemonnee.

"Het spijt me, ik denk dat ik die van jou in de auto gepakt heb." Verontschuldig ik en ik geef zijn telefoon terug.

"Het is oké, het spijt me dat ik je wakker maakte. Jij bent de enige vrouw die ik ken die er net zo mooi uitziet wanneer ze wakker wordt als dat.." Hij wordt onderbroken door gebons op de deur.

"Wat is dit in godsnaam? Een feestje in Tessa's kamer?" Roep ik en ik stamp richting de deur. Het is waarschijnlijk iemand van het hotel die komt zeuren over geluidsoverlast doordat Trevor zo laat nog op mijn deur bonkte.. al denk ik niet dat hij zo hard bonsde als dat ik dacht.

Wie het ook is, degene begint harder op de deur te bonzen en is duidelijk niet blij.

"Tessa! Open deze verdomde deur!" Hoor ik Harry's stem roepen en ik blijf als versteend staan.

Trevor wordt wit en ik heb medelijden met hem. Waar Harry ook voor gekomen is, dit gaat niet goed aflopen als hij ziet dat Trevor in mijn kamer is.

"Verstop je in de badkamer." Zeg ik tegen Trevor en zijn ogen worden groot.

"Wat? Ik kan me niet verstoppen in de badkamer." Zegt hij en ik besef me dat het een belachelijk plan is.

"Open de fucking deur!" Roept Harry opnieuw en ik hoor hem tegen de deur schoppen.

Ik kijk weer naar Trevor voor ik de deur open, en ik probeer zijn knappe gezicht in mijn gedachten te houden, voor Harry het zal beschadigen.

"Ik kom al!" Roep ik terug en ik open de deur half om Harry te zien staan, helemaal zwart gekleed. In plaats van zijn zwarte laarzen draagt hij zwarte converse. Ik heb hem nog nooit andere schoenen zien dragen dan zijn laarzen, ik vind deze nieuwe schoenen leuk. Ik begin afgeleid te raken.

Hij duwt de deur verder open gaat recht voor Trevor staan maar ik trek aan zijn shirt om hem te stoppen.

"Je denkt dat je haar dronken kan voeren en naar haar fucking hotel kamer kan komen!" Schreeuwt Harry en hij probeert naar voren te lopen. Ik weet dat hij niet zo hard zijn best doet, want in dat geval had ik al op de grond gelegen en had ik hem niet meer vast gehad bij zijn shirt.

"Dat was niet.." Begint Trevor.

"Harry, stop! Je kan niet doorgaan met het in elkaar slaan van mensen!" Schreeuw ik en ik trek aan zijn shirt.

"Ja... dat kan ik wel!" Zegt hij.

"Trevor, ga alsjeblieft terug naar je kamer zodat ik hem weer bij zinnen kan brengen. Het spijt me voor zijn  domme lullen gedrag." Zeg ik en Trevor lacht bijna door mijn woordkeuze maar één blik van Harry laat hem stoppen. 

After 2 (Nederlands/Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu