Hoofdstuk 149

21.6K 508 166
                                    

Het onderwerp valt niet zo zwaar als eerder vanavond. Ik heb het leuk hier, zelfs al is Harry er niet. Ik kon lachen en grappen met Steph en voor de eerste keer voelde het alsof ik een punt achter alles kon zetten.

"Je hebt wel lef om hier te komen." Zegt hij met een glimlach.

"Stomheid en lef zijn niet hetzelfde." Grap ik.

"Ik meen het, na alles.. je hebt je niet verstopt. Ik zou dat gedaan hebben."

"Ik heb me verstopt voor een tijdje, maar hij vond me."

"Ik vind je altijd." Harry's stem verbaast me en ik moet Zayn's jasje vastpakken om niet van het stenen muurtje te vallen. 

Harry's POV

"Ik vind je altijd." Zeg ik.

Het is de waarheid, ik vind haar altijd, figuurlijk en letterlijk.

Ik kan het niet geloven dat ik Tessa aan het zoeken was, en ik haar hier vind met fucking Zayn, pratend over het feit dat ze zich voor me verstopte. Dit is onzin. Ze grijpt Zayn vast om niet van het muurtje te vallen en ik loop over het bevroren gras om dichterbij te komen.

"Harry." Zegt Tessa met een hoge stem, duidelijk verrast door mijn aanwezigheid.

"Ja, Harry." Herhaal ik haar woorden.

Zayn schuift iets van haar weg en ik probeer kalm te blijven. Waarom is ze hier in godsnaam met Zayn, alléen met Zayn? Ik had haar nog verteld om binnen te blijven, in de keuken. Toen ik Steph vroeg waar de fuck Tessa was, was alles wat ze zei 'Zayn'. Na vijf minuten het hele huis doorgezocht te hebben, besloot ik buiten te kijken. En hier zijn ze dan. Samen.

"Je moest in de keuken blijven, babe." Ik voeg het woord toe om mijn toon minder boos te laten klinken.

Als ik nu boos word op haar, vertrekt ze misschien wel met Zayn en dat is al vaak genoeg gebeurd. Ik ga het niet toelaten dat dat vanavond gebeurt. Ik heb de laatste tijd echt mijn best gedaan om mijn drift in te houden.

"Jij zou meteen terug zijn." Vuurt ze terug.

Ik zucht en haal diep adem voor ik weer wat zeg. Ik reageer altijd meteen op elke stoot die ik krijg en ik probeer dat niet meer te doen. Maar fuck, Tessa maakt het me altijd moeilijk.

"Laten we naar binnen gaan." Zeg ik en ik steek mijn hand uit naar haar.

Ik moet haar weg hebben van Zayn, en om eerlijk te zijn wil ik zelf ook uit Zayn's buurt blijven. Ik heb hem al één keer in elkaar geslagen, en ik vind het niet erg om dat nog een keer te doen.

"Ik ga een tattoo laten zetten Harry." Vertelt Tess me wanneer ik haar van het muurtje af help.

"Wat?" Is ze dronken?

"Ja.. je moet Zayn's nieuwe tattoo eens zien Harry. Het is zo mooi. Laat eens zien Zayn." Glimlacht ze.

Waarom in godsnaam was Tessa naar zijn tattoos aan het kijken en hoe groot is het deel van hun gesprek dat ik gemist heb? Wat waren ze nog meer aan het doen? Wat heeft hij haar nog meer laten zien? Hij wilde haar al vanaf het moment dat hij haar ontmoet had, net als ik. Het verschil is dat ik haar wilde neuken en hij haar echt leuk vond. Maar ik heb gewonnen, ze heeft mij gekozen.

"Ik weet niet.." Begint Zayn. Ik zie hoe ongemakkelijk hij zich voelt, Tessa ook.

"Ga door, laat dan zien." Dwing ik.

Irritant genoeg, haalt hij zijn t shirt op en zie ik het verband. De tattoo is eigenlijk best cool, maar waarom voelde hij de drang om het aan mijn Tessa te laten zien?

After 2 (Nederlands/Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu