Hoofdstuk 107

46.3K 1.1K 485
                                    

Harry's POV

"Waar ben je Styles?" Hoor ik een mannenstem roepen.

"Ik zag hem het café verlaten, ik weet dat hij hier is." Zegt een andere man.

De vloer is koud wanneer ik mijn bed uit stap om te zien wie het is. Eerst dacht ik dat het papa was met zijn vrienden, maar dat denk ik nu niet meer.

"Kom tevoorschijn, kom tevoorschijn, waar je ook bent!" Hoor ik een man met een diepe stem zeggen en dan hoor ik iets breken.

"Hij is hier niet." Hoor ik mama zeggen wanneer ik aan het einde van de trap kom.

"Ohhhh, kijk eens wat we hier hebben. Wie wist dat Styles zo'n lekkere vrouw had." Zegt de lange man en hij pakt mijn moeder bij haar arm om haar van de bank te trekken.

"Alsjeblieft.. hij is hier niet. Als hij jullie geld verschuldigd is geef ik jullie alles wat ik heb. Jullie kunnen alles in het huis meenemen, ook de televisie." Vertelt mijn moeder aan de mannen.

"Een televisie? Ik wil geen verdomde tv."

"Ik heb sieraden, niet veel, maar alsjeblieft.." Zegt ze.

"Houd je bek!" Zegt de man met een wond op zijn hoofd.

"Mam!" Roep ik en ik ren de woonkamer in.

"Harry.. ga naar boven!" Vertelt ze me maar ik laat mijn mama niet achter met deze gemene mannen.

"Opdonderen irritant joch." Zegt één van hen tegen me.

"Kijk, bitch, het probleem is dat je man dit heeft gedaan," Hij wijst naar zijn wond op zijn hoofd. "En omdat hij hier niet is, zal jij moeten boeten." Hij glimlacht en ze schopt.

"Harry, baby, ga naar boven.. nu!" Roept ze. Waarom is mama boos op me?

"Ik denk dat hij wilt kijken." Zegt de lange man en hij duwt haar op de bank.

Ik schrik wakker en ga rechtop zitten. Fuck. Ze blijven maar komen, elke nacht erger dan de vorige. Ik raakte er aan gewend dat ze niet meer kwamen, ik kon eindelijk slapen. Dat kwam door haar, het was allemaal door haar. Maar lig ik wakker om vier uur fucking 's ochtends met bebloede dekens van mijn kapotte knokkels met een killing hoofdpijn door mijn nachtmerries en tekort aan slaap.

Ik handel later wel af met deze dekens, nu wil ik gewoon mijn ogen sluiten, doen alsof ze hier is en hopen dat de slaap zal komen.

.............................................

"Tess, baby wordt wakker." Fluistert Harry's stem in mijn oor terwijl hij zijn lippen naar het plekje net iets onder mijn oor laat gaan.

"Je ziet er altijd prachtig uit als je wakker wordt." Complimenteert hij me en ik glimlach. Ik pak hem zachtjes bij zijn haar zodat hij me aankijkt.

Ik beweeg mijn neus tegen de zijne en hij grinnikt. "Ik hou van je." Zegt hij en hij drukt zijn lippen op de mijne, maar ik voel ze niet.

"Harry?" Vraag ik terwijl hij wegvaagt.

Mijn ogen schieten open en ik ben weer terug in de realiteit. De kamer is pik donker en voor heel even was ik waar ik ben. In een hotel kamer, alleen. Ik pak mijn telefoon en zie dat het pas vier uur is. Ik veeg de tranen uit de hoeken van mijn ogen en sluit mijn ogen om Harry weer voor me te zien, al was het maar een droom.

Wanneer ik eindelijk weer wakker word, is het zeven uur. Ik stap in de douche en probeer te genieten van het warme water. Ik föhn mijn haar droog en doe mijn make-up, vandaag is de eerste dag dat ik er fatsoenlijk uitzie. Ik moet uit deze.. rotzooi komen die ik vanbinnen voel. Ik moet doen wat mijn moeder zou doen, een masker opzetten en verbergen wat je voelt van binnen. Wanneer ik klaar ben, zie ik er uitgerust uit en eigenlijk best leuk. Ik krul mijn haar en pak mijn witte jurk uit mijn tas en kijk afkeurend. Gelukkig hebben ze hier een strijkbout. Het is koud, te koud voor een jurk dat niet tot aan mijn knieën komt, maar ik ben toch niet lang buiten. Ik pak mijn zwarte pumps en bid dat ik niet uitglijd buiten. Ik leg ze samen met de jurk op mijn bed.

After 2 (Nederlands/Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu