Part fifteen [Epilogue]

1.6K 140 18
                                    

Louis sedel za volantom čierneho Jeepu, pretože jeho červenú Hondu Civic si vzal Harry. Bol na ceste do centra Lodnýna, pretože mal vyzdvihnúť Daniela zo školy. 

Cestou počúval album Lany Del Rey a snažil sa sústrediť aj na cestu a zároveň aj na hudbu, ktorú si ticho pospevoval. 

Po pár minútach cesty, pretože nebývali ďaleko od centra, zastavil veľkým autom pred prestížnou školou. Videl Daniela od brány, kde chlapec stál v kruhu chlapcov v elegantných uniformách.

"Dan!" zvolal Louis z auta a všetci chlapci sa pozreli jeho smerom. No nereagovali niajk zvláštne, bol zvyknutí a oboznámení s tým, že Daniel Styles má dvoch otcov.

Daniel ešte niečo chvíľu hovoril, potom sa otočil s kývnutím ruky a rýchlymi krokmi sa ponáhľal k čiernemu autu.

"Kde je otec?" spýtal sa Daniel, keď hodil tašku na zadné sedačky a sadol si na miesto spolujazdca.
Louis sa usmial a naštartoval. "Mal nejaké vybavovanie s Johnom a potom musel ísť do práce niečo zariadiť. Nevadí, že som prišiel po teba ja, či?"

Daniel mykol plecami a vytiahol si iPhone 25, ktorý mu zavybroval vo vrecku. "Ešte v Amerike som bol zvyknutý, že posielal po mňa niekoho iného."

Louis si povzdychol a s oboma rukami na volante sa snažil manévrovať medzi chaoticky zaparkovanými autami pred školou. "Dobre vieš, že Harry ťa ľúbi a urobil by pre teba všetko. No musíš pamätať aj na to, že musí platiť účty a aj mobil, ktorý maš práve v ruke niečo stál."

Teraz si prezmenu povzdychol Daniel a položil mobil medzi svoje stehná. "Ja viem."

"Veľmi ma mrzí, že si myslíš, že ti kradnem pozornosť od Harryho alebo-"

"Tak to nie je, Louis," povedal Daniel.

"Tak ako to je?"

Daniel si prešiel rukami po tvári a pozeral sa von oknom, než na Louisa. "Vadí mi, že všetká pozornosť ide teraz na adopciu a dieťa, ktoré si chcete adoptovať."

Louis sa pozrel na štrnásť ročného chlapca a nevedel, čo povedať. "Mysleli sme si, že budeš rád ak budeš mať súrodenca."

"To áno, budem rád, lenže nepáči sa mi, že otec ma kladie na druhú koľaj. Akoby som bol už dospelý. No mám štrnásť, Louis."

"Porozprávam sa s Harrym, dobre?"

Daniel sa na neho pozrel a pokrútil hlavou. "Nie. Chcem aby na to otec prišiel sám."

Louis pozorne sledoval cestu pred sebou, no videl, že chlapec potrebuje pozornosť. A tak Louis zastavil pred najbližším nákupným centrom a pozrel sa na zmäteného chlapca.

"Urobíme si deň bez úloh a Harryho, hm? Len my dvaja, čo ty na to?"

Daniel sa usmial a odopol si bezpečnostný pás. 

Rok po tom, čo prišli do Spojeného Kráľovstva, obľúbil si Louisa viac, než si myslel. A páčilo sa mu, že Louis mu dával pocítiť, že ho má rád a dával mu určitú pozornosť, ktorá sa mu páčila. A rovnako aj Louis začal mať Daniela rád, už si ani nevšímal, že sa podobá na ženu, ktorá mohla za to, že bol od Harryho oddelený na niekoľko rokov.

"Kam pôjdeme najskôr?"

Daniel našpúlil pery a počkal na Louisa pred autom, zatiaľ čo si muť vyťahoval veci z priehradky bedzi sedačkami a zamykal auto.

"Mohli by sme ísť do Converse? Už ani neviem, kedy som si kúpil nové topánky," povedal zamyslene Daniel a Louis sa zasmial pre tým, než objal chlapca jednou rukou okolo ramien. Prekvapivo, Louis sa už ani nečudoval, keď pomaly zisťoval, že Daniel je skoro rovnako vysoký ako on a to mal len štrnásť.
"Dostal si dva páry na Vianoce, Daniel. To bolo pred troma mesiacmi."

Daniel pregúľal očami. "A vtedy si ty mal narodeniny a dostal si Vansy. TRI páry."

"Hádam nežiarliš, že ja som dostal o jeden pár viac," zasmial sa Louis a spoločne vošli do Converse obchodu. Naposledy tam bol s Harrym, keď nakupovali vianočné darčeky.

"No, áno. Máš tridstať štyri a dostávaš viac darčekov ako ja, a ja som dieťa!"

Louis pokrútil hlavou s malým úsmevom na tvári, no nestihol nič povedať, pretože Daniel sa rozbehol k stene, na ktorej boli malé poličky snáď so stovkou rozličných converse topániek.

Posadil sa na okrúhlu stoličku, ktorá tu bola pre ľudí, ktorí si skúšali topánky, no Louis nehodlal stáť celú dobu, čo si bude Daniel skúšať topánky. Poznal toho chlapca a vedel, že to nebude záležitosť na pol hodinu.

Daniel sa vrhol na skúšanie modro-fialových tenisiek nad členok a Louisovi sa ozval mobil vo vrecku. Stále ostal verný Samsungu, aj keď ho Harry prosil, aby prešiel na Apple. Lenže Louis nebol ten typ človeka, ktorý išiel podľa toho, ako udávala štýl doba. Bolo mu jedno, že všetci mali Apple a on Samsung. Bolo mu jedno, že podľa toho, koľko mal rokov, nemal sa obliekať akoby mal osemnásť. No a čo? Harry mu každé ráno zašepkal do ucha, že je nádherný a to je všetko, čo potreboval.

"Halo?"

"Hey babe, kde ste? Už ste mali byť doma," ozval sa nízky, hrubý hlas, ktorý vykúzlil Louisovi na tvári úsmev. Daniel sa na neho zamračil, chcel vedieť, kto mu volá, keď však videl ten úsmev, ktorý tak veľmi dobre poznal, pokrútil nad tým hlavou. Niekedy ich nechápal. Nerozumel, ako sa môžu dvaja muži mať radi tak veľmi a tak dlho.

"Ahoj," usmial sa Louis a trochu sa začervenal. "Vyzdvihol som Daniela zo školy a rozhodli sme sa ísť nakúpiť, pretože mladý pán prehlásil, že dostal málo topánok na Vianoce."

Harry sa zasmial. "Ten chalan ma raz privedie do hrobu. Však som mu minuý týždeň dal sto libier na nové."

Louis sa zamračil. "Nič také mi nespomínal."

Na chvíľu nastalo medzi nimi ticho a Louis skúmavo sledoval chlapca pár metrov pred ním. 

"Musím sa doma s tebou o niečom porozprávať."

"Aj ja ti musím niečo povedať," povedal Harry a Louis vedel, že sa usmieva, počul to v jeho hlase.

"Super. Za pár hodiniek sme doma," zasmial sa Louis.

"Okay, dávajte na seba pozor. Ľúbim ťa."

Louis sa usmial a zakryzol si do prsta. "Ľúbim ťa," zašepkal ticho Louis a zložil. 

"Vybral som si," podišiel k nemu Daniel po pár minútach vyberania, cez ktoré si Louis pozeral obrázky v mobile. Boli tam aj fotky z oslavy Harryho narodenín, kedy si zašli na dva týždne do Amsterdamu, zatiaľ čo Daniel bol u Amelie v Amerike na jeden týždeň a na ten druhý bol u Zayna a Nialla.

"Hm, super. Ukáž, nech sa pozriem," usmial sa Louis a položil si do lona dve krabice. Daniel si vybral obyčajné biele a druhé boli modré s červenými hviezdičkami. Zdvihol pohľad k chlapcovi a usmial sa širšie. "Harry si vždy kupoval biele converse."

Daniel sa usmial. "Videl som ich na pár fotkách. Páčia sa mi, tak som si ich tiež kúpil."

Louis sa pozeral na chlapca tak uprene a tak dlho, že sa Daniel zamračil. Mal niečo na tvári?

"Veľmi sa podobáš na svojho otca."

"Už si mi to povedal asi stokrát, Louis."

"Ja viem, ale čím starší si, tým viac sa naňho podobáš."

"Škoda, že nemám hnedé a kučeravé vlasy ako on," povedal smutne Daniel. Páčilo sa mu, ako vyzeral jeho otec, keď bol mladý. Dokonca sa mu páčilo ako vyzeral Louis. 

Louis mu roztrapatil nagélované blond vlasy, ktoré mal vyčesané nahor. "Neboj sa, v tvári si presne ako on. A ako vidím, budeš aj vysoký ako on," zasmial sa, keď sa postavil a bol naozaj skoro rovnako vysoký ako Daniel.

~

"O čom si sa chcel rozprávať?" spýtal sa Louis, stojaci pri sporáku, miešajúc cestoviny. Okedy sa spolu rozhodli bývať, varenie ostalo na ňom. Harry varil naozaj len príležitostne.

Harry sedel za jedálenským stolom a Daniel bol vonku s kamarátmi. Hodiny na stene ukazovali pár minút po šiestej večer.

"Volali mi s adopčnej agentúry. Zajtra máme prísť," usmial sa naširoko Harry, čím neukázal len vrásky ale stále očarujúce jamky v lícach.

Louis sa prekvapene otočil s vareškou v ruke. "Vážne?" Harry len prikývol a vstal od stola, aby mohol Louisa pevne objať. A menší muž neprotestoval, keď ho objali dve pevné paže.

"Neviem sa dočkať," zašepkal Louis do Harryho hrude, ktorá vždy voňala po Harryho obľúbenej voňavke od Kalvina Cleina.

"Ja tiež, láska, ja tiež," zašepkal Harry Louisovi tesne vedľa ucha, preto sa každým slovom obtrel perami o Louisovu pokožku. Louisovi zalapal po dychu, keď sa Harryho plné pery ocitli na jeho krku a bozkával ho s otvorenými ústami a preto Louis cítil jeho zuby a jazyk.

"Môže prísť Daniel, Harry a-"

"Bude vonku ešte do siedmej, babe, ak nie dlhšie," zašomral Harry a jemne uhryzol Louisa na mieste medzi krkom a ramenom, ktoré odokryl svojimi dlhými prstami. Miloval, aká je Louisova pokožka teplá a jemná. Fascinovalo ho to. 

"Aj tak s-"

Louis v šoku chytil Harryho za ramená, keď ho vyšší muž chytil pod stehnami a posadil ho na kuchynskú linku, kúsok už od vypnutého sporáka.

Harry sa postavil medzi rozhročené Louisove nohy a prechádzal veľkými dlaňami po jeho stehnách, ktoré mal zakryté modrými skinny džínami, ktoré obopínali jeho zadok a stehná takým soôsobom, že Harrymu stiahlo žalúdok vždy, keď ho videl. A vždy ho nútili si Louisa na verejnosti privlastňovať. Stále nemal rád, ak sa na Louisa niekto pozeral. Presne ako tomu bolo v Amerike či na olympijáde.

"Harry," zastonal Louis, keď mu kučeravý chlapec prešiel rukou cez rozkrok, k hudi až napokon k tvári, kde chytil muža za zadnú časť krku a pritiahol si ho k perám. Keď mu začal Louis opätovať hladné bozky, plné stonania a motajúcich sa jazykov, Harry zložil ruku z jeho krku a obe položil na jeho zadok. Oboma rukami pevne zmačkol jeho zadok, na čo sa Louis pritlačil rozkrokom na Harryho.

"Kurva," zastonal Harry do Louisových úst.

Harry vedel, že nemajú čas na jemné milovanie, na ktoré boli zvyknutý a Harry bol až príliš nadržaný, aby sa uspokojil s vyfajčením, preto ako to najrýchlejšie šlo, rozopol na Louisovi tie hriešne džíny a stiahol ich spolu s jeho boxerkami American Eagle.

"Rýchlo," zalapal po dychu Louis a zatiaľ čo si Harry rozopínal nohavice, Louis mu pomáhal s tričkom. Harry si zahryzol do pery, keď videl Louisa len v jeho tričku, sediaceho na kuchynskej linke. Rýchlo si stiahol džíny a odkopol ich za seba, boxerky si však na sebe zatiaľ nechal. Sklonil sa k Louisovým perám, jednu ruku mal na jeho chrbte, aby mohol Louisa nakloniť trochu dozadu. Louis ho objímal rukami okolo krku a zalapal po dychu, keď v sebe cítil Harryho dva prsty.

"Shit," zamumlal Louis oproti Harryho perám. Miloval ten pocit. Či už to boli Harryho prsty alebo on sám.
Objal nohami Harryho pás a päty tlačil do jeho chrbta ako sa snažil zadržať hlasné vzdychy, keď Harryho prsty nebol dva ale tri. Prstami na jednej ruke sa hral s Harryho vlasmi a druhou sa podopieral, aby na linke neležal.

"Panebože, áno!" skríkol Louis, keď sa Harryho prsty dotkli toho správneho miesta. Louisova hruď bola zrazu od vzrušenia nalepená na tej Harryho ako sa snažil dostať Harryho prsty hlbšie. Harry jemne hrýzol Louisovu kľúčnu kosť a krk. Užíval si, ako Louis vypúšťal z úst tiché a hlasné 'uh uh uh' akoby bol nejaká pornohviezda. Miloval to.

Keď už si myslel, že Louis je blízkok jeho vyvrcholeniu, vybral prsty z Louisovho teplého tela, jemne ho pobozkal na pery, zatiaľ čo si jednou rukou vyzliekal boxerky, druhou stále držal Louisov chrbát.

"Potrebujem ťa, Harry, rýchlo," lapal po dychu Louis a Harry ticho zahrešil. Rýchlo odkopol boxerky z jeho členkov, oboma rukami chytil Louisove stehná, čím mu roztiahol nohy, potiahol ho bližšie k okraju linky a opatrne zasunul penis do Louisovho tela. Louis sa rakami podopieral a hlavu mal slastne zaklonenú dozadu.

"Kurva. Vždy tak tesný, princezná, vždy," zaklial Harry. Louis ako odpoveď vypustil slastný ston, na čo Harry pevnejšie chytil Louisove stehná a bez ďaľších slov začal do Louisa rýchlo zasúvať jeho penis. Louis mal otvorené ústa v tichom stone, pretože sa cítil tak úžasne, že nemohol lapať po dychu. Cítil, ako sa každým zasunutím posúva bližšie k stene, no potom ho Harry chytil za stehná pevnejšie. Stále však cítil, ako sa pod Harryho tvrdými prírazmi hýbe. Každým jedným prírazom počul ako sa stretáva pokožka s pokožkou. Počul ako Harrymu z úst vychádzajú tiché stony Louisovho mena. Cítil, ako mu po chrbte a po čele steká pot a ako sa mu naň lepia vlasy. 

"Lou, Lou ja-" začal Harry medzi vzdychmi, no ani nestihol dopovedať a s hlasným stonom, ktorý Louis veľmi dobre poznal, sa dostal na vrchol a prirazil k Louisovi posledný krát. Louis sa začal triasť, vedel, že je blízko, no nie dostatočne. Preto sa mu rozšírili oči v prekvapení, keď sa zrazu okolo jeho penisu omotali jeho dlhé prsty.

Kučeravec venoval bozky s otvorenými ústami na Louisov krk, zatiaľ čo prechádzal rukou hore a dole na Louisov vkus veľmi pomaly, no nesťažoval sa. Bol blízko. Veľmi blízko.

Ani nie o desať sekúnd už prechádzal nechtami po Harryho chrbte a hlasne stonal Harryho meno, ešte stále s Harryho penisom v jeho tele. 

"Doriti," zašepkal Harry a ešte chvíľu ostal v pozicii, kedy objímal Louisove telo a Louis zas to jeho. Harry po chvíli vytiahol svoj penis s Louisovho tela a jemne pobozkal Louisa na pery, ktorý po strate kontaktu ticho zasyčal. 

"To bolo kurva sexy," povedal Louis a sledoval Harryho, ktorý sa sklonil a obliekol si čierne boxerky. Harry sa uškrnul a pomohol Louisovi obliecť si jeho rovnako čierne boxerky. 

"To áno, mali by sme to určite niekedy zopakovať," povedal a potom handrou, ktorá bola na kuchynskej linke, utrel bielu tekutinu z Louisovej hrudi a brucha.

"Asi by som sa mal ísť osprchovať. Nepoužili sme kondóm a cítim ako to zo mňa...," Louis nevedel, ako pokračovať, len sa začervenal, keď videl Harryho úškrn a oči, ktoré mapovali jeho telo.

"Chápem, utekaj," povedal jednoducho Harry a obliekol si čierne nohavice, ktoré pred tým odkopol za seba. 

Louis pregúľal očami. "Aj by som utekal, keby som mohol," povedal a zoskočil z linky s bolestivým zamrnčaním. "Mohol by si nabudúce použiť ehm..." 

"Lubrikant?" 

Louis sa začervenal. Harry neveril, že Louis sa stále hanbí o tom hovoriť. "Áno."

Harry so smiechom pokrútil hlavou. "Tak choď sa osprchovať, ja zatiaľ pripravím večeru. Daniel by tu mal byť každú chvíľu," povedal a buchol Louisa po zadku, keď okolo neho prechádzal s oblečením v oboch rukách.

Louis sa za chôdze na neho zamračil. "Správaš sa, ako keby si mal pätnásť."

Harry sa zasmial. "Keď som mal pätnásť, netušil som, že budem mať sex na kuchynskej linke, takže asi nie." 

Louis sa znova začervenal a čo najrýchlejšie, ako mu to dovoľovala bolesť v zadku, vyšiel po schodoch do spálne, kde ho čakala teplá sprcha.

Zatiaľ čo Louis si umýval telo sladko voňajúcim sprchovým gélom, Harry si snažil dať doporiadku vlasy, umyl si ruky a potom prestrel na obed. Akurát keď zohrial už studené cestoviny, buchli hlavné dvere.
"Som doma!" zakričal Daniel z chodby.

Harry sa uškrnul, stihli to len tak-tak. "Som v kuchyni. Večera je hotová."

Daniel sa objavil v kuchyni len pár minút po tom, čo sa ozval z chodby. "Dobre to vonia."

"Povedz potom Louisovi, poteší sa."

Daniel bez slova prikývol a posadil sa na svoje typické miesto. 

"Dúfam, že si si umyl ruky," povedal Harry a položil pred neho cestoviny s paradajkovou omáčkou a kuracím mäsom. Daniel pregúľal očami, no prikývol. "Ako bolo vonku?" spýtal sa Harry a otočil sa späť k sporáku, aby pripravil jedno aj pre Louisa a pre neho.

"Fajn. Boli sme s chalanmi na rampách na skateboardoch. Potom sme išli na colu a domov."

"Hm, to je fajn, takže ste sa zabavili."

"Uhm," zamumlal Daniel s plnými ústami. "Je to vynikajúce," povedal slastne Daniel a rýchlo si dal do úst ďaľšie sústo.

"Ďakujem," ozvalo sa zrazu a obaja Stylesovci sa pozreli k dverám. Louis mal stále mokré vlasy, z ktorých mu kvapkala voda na Harryho sivú mikinu, ktorá mu zakrývala zadok, taká mu bola veľká. Oblečené mal džínové trojštvrťáky, ktoré nútili Harryho prižmúriť oči, pretože určite bol Louisov zámer, aby bol Harry znova nadržaný. Tak veľmi mu obopínali tie dokolané stehná, že vyzerali ako keby boli jeho druhá pokožka.

Pri každom kroku sa po kuchyni šíril tľapkajúci zvuk, pretože mal bosé nohy.

Harry sa otočil späť k sporáku a Louis vytreštil oči a rýchlo sa pozrel na Daniela, ten však sledoval tanier, do ktorého mal skoro ponorenú tvár.

"Harry," zasyčal Louis, aby ho Daniel nepočul. Ten bol však aj tak vo svojom vlastnom svete.

"Hm?"

"Chrbát."

Harry zmeravel a ako keby si až v tom uvedomil, že cíti na ňom škrabance, ktoré ho štípu. Rýchlo sa otočil a obaja muži sa pozerali na chlapca pri stole. Harry vzal zo stoličky čierne tričko, ktoré tam pred tým položil, keď ho zdvihol zo zeme. 

"Myslím, že si to nevšimol alebo ho to nezaujíma," povedal Louis a sledoval Harryho stále pevne svaly na bruchu, ktoré sa napli, keď zdvihol ruky, aby si obliekol tričko. 

"To je len dobré."

~

"Prosím, tadiaľto," povedala postaršia pani, ktorá zo začiatku vyzerala prísne a nepríjemne, no po čase bola na oboch mužov veľmi milá a dokonca s nimi aj žartovala. Viedla ich do miestnosti, kde ich čakala ich dcéra.

Harry pevne zvieral Louisovu ruku, ktorý bol pritlačený k jeho boku a nemohol z tváre vymazať šialený úsmev. Chcelo sa mu kričať od vzrušenia. Konečne budú mať spoločné dieťa. Daniel bol ich dieťa, no nie oficiálne. Bol to Harryho syn a Louis mu ho pomáhal vychovávať. Ale toto bude ich dcéra. 

"Tak, nech sa páči, vstúpte," usmiala sa nich Karen, postaršia pani, a kývla k dverám. Obaja muži sa na seba pozreli a keď Louis prikývol, Harry otvoril dvere. Izba bola jasne osvetlená, na stenách boli rôzne kresby zvierat, kvetov a nejakých postavičiek. Na zemi bolo mnoho hračiek, prevažne bábik a plyšákov, a uprostred izby bol stojan s plátnom, pri ktorom stálo dievča s dlhými vlasmi, okuliarmi na nose a so štetcom v ruke. 

Keď sa na chvíľu zamyslela a odtrhla pohľad od plátna, zbadala dvoch mužov medzi dvermi. Už sa s nimi dvakrát stretla. Dokonca bola s nimi aj v meste, aby sa s nimi spoznala. No teraz vedela, že si po ňu prišli. Vedela, že sa do detského domova nikdy nevráti.

"Harry, Louis!" zvolala, hodila štetec na zem a rozbehla sa k dvom mužom. Harry sa usmial, keď videl, ako si Louis kľakol a privítal dievča objatím.

"Ahoj zlatko, ako sa máš?" spýtal sa Louis trasúcim hlasom.

"Skvele!"

"Myslel som si, že už budeš mať zbalené," povedal Harry, keď sa poobzeral po izbe. 

Dievča sa však zamračilo. "Už som zbalená. Tamto je môj kufor," ukázala malým prstom na kufor pri posteli.

"Koho sú tie hračky?" spýtal sa Louis.

Odpovedala mu však Karen. "Už sme do izby nasťahovali iné dievča. Dnes ráno."

"Oh, dobre," povedal Harry a usmial sa na malé blonďavé dievča. "Si pripravená ísť domov? Myslím, že Daniel sa teší, kedy ťa spozná."

Louis vzal dievča do náruče a Harry zatiaľ vošiel do izby a vzal malý, červený kufor do jeho dlane. 

"Daniel? Váš syn?" spýtala sa neisto, pretože si nepamätala, či o ňom niečo Louis s Harrym hovorili.

"Áno."

Zatiaľ čo Harry šiel podpísať pár papierov, Louis sedel pred budovou na lavičke s malým dievčatkom na kolenách. 

"Môžme?" objavil sa zrazu Harry.

"Naozaj ideme domov?" spýtalo sa nevieriacky dievča.

Louis sa usmial a pobozkal ju do vlasov. "Áno Pheobe, ideme domov."



[A/N] Weeey- heeey!
Tak, toto je koniec. Druhá story, ktorú som dokončila a je moja srdcovka! Moja prvá larryovka je na konci *utiera si slzy*. Naozaj Ďakujem vám, ktoré ste so mnou išli od začiatku až po koniec. No ďakujem aj tím, ktorí sa pridali uprostred cesty ku koncu :')
Síce má druhá séria o polovicu kapitol menej než prvá, no myslím, že toto je správny moment na ukončenie.

A áno, Pheobe je Pheobe. To dievča, ktoré si Louis tak obľúbil. Nejdem tu však nič vysvetľovať. Nejdem vám písať, prečo sa ocitla v detskom domove... jednoducho to nechám na vašej predstave.
Nechcem ďakovať nikomu konkrétnemu, pretože vám ďakujem všetkým! 
No veľké ĎAKUJEM patrí každej, ktorá komentovala, pretože ste... asdfghjkl. Som totálne závislá na komentároch a vždy ma dostanú do eufórie :33
A aj keď nechcem nič uponáhľať, chystám ďaľšiu story. Ale až po nejakom čase, pretože sa teraz chcem zamerať na TPA, ktoré už nevidelo moju aktivitu asi dva mesiace :O
No MEGA sa teším na novú story, pretože je to niečo nové. Cz/Sk som ešte žiadnu takú nečítala a myslím, že kto nečíta anglické story, o tom moc nevie. Preto som z toho taká nadšená! :33
Tak...
bude mi to chýbať. Veľmi.  

Princezná.

A Hokejsta.

Ouch.
Love u
Puppy.

Love From Past - stylinson |book two| ✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang