4- Don't be a boring daddy

7.3K 244 29
                                    

"Hayır Luke kesinlikle olmaz." dedim Alison'ın biberonunu hazırlarken.

"Hadi ama Calum mızmızlık yapma." dedi Luke'un yanında duran Ashton.

"Bakın siz azgınlar için kızımı riske atamam."

"Kızını niye riske atasın ki? Sadece biraz alkol ve kızlar olacak. Hem Miranda da gelecek." dedi Michael'da onlara destek vererek.

"Olmaz." dedim kesin bir tavırla ve biberonu alıp Alison'ın odasına doğru yürümeye başladım.

"Calum giderken kapıyada baksana." dedi Luke bağırarak. oflayarak kapıyı açtım.

"Miranda, seni görmek ne güzel."

"Seni de. Her şey yolunda mı diye bakmaya gelmiştim."

"Evet ben iyiyim."

"Alison'dan bahsediyordum." dedi ve aralık olan kapıdan içeri girip elimdeki biberonu alarak Alison'ın odasına doğru gitti.

"Ha doğru ya." dedim ve kapıyı kapatarak onu takip ettim. Yarım saat kadar Alison'la ilgilendikten sonra onu kapıya uğurladım.

"Doğrusu akşam davetinize şaşırdım çünkü bilirsin ya bir bebek için 3 genç kız ve 4 genç erkeğin yanında durmak zor olabilir."

"Ne daveti?" dedim şaşırmış bir şekilde.

"Sizinkiler beni ve bizim kızları akşam tanışmak için çağırdılar ve sanırım senin haberin yok. Senin için zor olucaksa iptal edebiliriz. Ben senin bildiğini düşünmüştüm." dedi mahçupca

"Yok sorun değil. Akşam görüşürüz." diyerek kapıyı kapattım ve hızlıca salona gittim.

"ANLAŞTIĞIMIZI SANIYORDUM."

"Dostum 3 e 1 sin ve sana söz veriyorum hiç birimiz kızına zarar vericek bir şey yapmayız." dedi Michael oturduğu yerden.

"Veya psikoloji." diye ekledi Luke.

"Size inanamıyorum. Ben bir babayım artık sorumluluklarım var. İçerde kızım uyurken nasıl sizinle birlikte sarhoş olup kızlarla flört etmemi bekliyosunuz?"

"Çok basit sarhoş olma ve flört etme. 3 kişiler ve biz 4 kişiyiz birisi boşta kalıyodu zaten." dedi Ashton.

"Saçmalama Ashton bahsttiğimiz kişi Calum ve ayrıca onları 2 kişi bizi de 3 olarak say. Calum ve Miranda bebek ayağına-" dedi Michael. Sinirli yüz ifademin yerini pis sırıtışım almıştı çünkü haklılardı.

"Siz kendi işinize baksanıza." diye sözünü kestim. "Ayrıca siz deliler gibi eğlenirken ben bebek bakıcılığı yapmayacağım. Doğama aykırı."

"Sonunda şu sorumlu baba triplerinden çıkabildin. Bi an için fedakarlık yapıcaksın sandım" dedi Luke.

"Hey o kadar kötü biri değilim. Ayrıca hala sorumlu bir babayım sadece gencim ve lütfen kzımın psikolojisini bozucak şeyler yapmayın."

"Kızının odasına gidip 31 çekmeyeceğiz rahatla biraz." dedi Luke oturduğu yerden.

"İğrençsin."

--------

"Evden çıktılar 5dakkay burda olurlar." dedi heyecanla Luke camdan kafasını çekerek.

"Her şey hazır mı?" dedi Ashton.

"Evet sanırım. Alison uyuyor." dedim elimdeki bebek telsizini cebime sokarak. Kapı çaldığında herkes koşar adımlarla kapıya gitti.

"Hoşgeldiniz. Ben Luke, bu Ashton, Michael ve Calum." dedi Luke kızları içeri alırken.

"Alison nerde?" dedi Miranda montunu çıkararak.

"Uyuyor." dedim ve içeri geçtik. Biraz konuştuktan ve birbirimizi tanıdıktan sonra pizza sipariş ettik ve film izlemeye başladık.

"Tanrım Ashton biraz sesini kıs yukarda Alison uyuyor." dedim ışıkları kapatırken.

"Alison, Calum'un bebeği." diye ekledi Luke. Miranda'nın arkadaşlarından adı Kate olan gülümseyerek

"Miranda bahsetmişti." dedi. Miranda'nın utandığını anlmak için bir kahin olmaya gerek yoktu. Ne kadar gülümsemesi ile utancını kapatmaya çalışsada pek işe yaramamıştı.

"Bence filme başlamalıyız." dedi Michael kumandayı eline alarak. Ben ve Miranda tekli koltuklarda, Ashton ve Kate çift kişilikte, Michael benim ayağımın dibinde, Luke ve Kim ise yerde beraber oturuyolardı. Daha bugün tanışmalarına rağmen Michael ve ben dışında herkes kendine birini bulmuştu. Aslında aptallık yapıp Miranda'ya karşı olan hislerimi yok saymıycam. Onu hoş buluyordum ve eminim ki o da beni. Sanırım tek yalnız kalan kişi Michael'dı. Herkes filme odaklanmış gibiydi, filmin en üzücü sahnesi yaklaşmıştı ve herkes ağlamak üzereydi ama bi anda Luke ve Kim'in kıkırtıları bütün odayı kaplamıştı. Sanırım aramızda en çok alkol alanlarda oydu ve fazla samimi duruyorlardı. Luke en küçüğümüz olabilirdi ama kesinlikle en çapkınlardan biriydi.

"Susun." dedi Miranda sinirle.

"Ben sıkıldım." dedi Kim filmi durdurarak.

"O zaman izleme." dedi Kate ve kumandayı Kim'den aldı.

"İstersen sana etrafı gezdirebilirim." Luke sanki bütün gün pusuya yatmış ve sonunda avını yakalamış bir aslan gibiydi. Kim de onay verdikten sonra ikiside gözden kayboldu. Filmin ilerleyen saatlerinde Ashton ve Kate git gide birbirlerine yanaşıyordu. Ben filmi izlemek yerine Miranda'yı izliyordum.

"Bu ses ne?" dedi Kate. O anda fark ettim ki cebimdeki telsizden sesler geliyordu.

"Sanırım Alison uyandı." dedim ve filmi bırakıp Miranda ile yukarı çıktık.

"TANRIM KENDINIZE BIR ODA TUTUN." diye bağırdı Miranda. Luke her zamanki gibi Lukeluk yapmıştı. Kim ile kızımın odasında yiğişiyorlardı ve bu gerçekten iğrençti.

"SİZ İKİ SAPIK DERHAL DIŞARI." diye ekledim. Kim çok utanmış duruyordu Luke ise kızgın gibiydi.

"Kızın uyanmadı ve uyanmasını istemiyorsan lanet olası sesini biraz kısmalısın." dedi Luke kapıdan çıkarken. Fazla sıkıcı bir insana dönüştüğümü farkındaydım bu yüzden Luke'un kolunu tuttum ve kulağına sırıtarak fısıldadım.

"Küçük Luke'a sahip çıkmalısın dostum. Özellikle evde küçük bir kız çocuğu varken."

Lütfen biraz yorum yapın. Önerilerinizi ve düşüncelerinizi özgürce söyleyin ki bende ona göre yazayım. Sınav haftamdı ve meşguldüm bu yüzden yb hemen yayınlayamadım ve bu bölümde biraz garip oldu ama hiç yoktan iyidir :D Neyse demek istediğim asıl şey yazabildikçe yazıcam ve umarım hoşunuza gider ayrıca vote ve özellikle yorum yaparsanız çok sevinirim. Sizi seviyorum :*

Baby Daddy • HoodWhere stories live. Discover now