18- Wedding

3K 119 27
                                    

"Çok güzelsin." dedi Alison ben makyajımı yaparken. Düğün günü sonunda gelmişti. Erkekler Calum'ların evinde hazırlanırken biz de kızlar olarak çoktan düğün alanına gelmiş ve soyunma odalarında hazırlanıyorduk. "Sende öyle ufaklık." dedim aynadan ona bakıp gülümseyerek. Alexis'in yakınlarda olmadığından emin olduktan sonra hızla telefonumu çıkardım ve Calum'u aradım.

"Bebeğim? Her şey yolunda mı?"

"Evet hepimiz hazırız. Siz de durumlar nasıl?" dedim alt dudağımı dişleyerek.

"Michael az önce saçını kırmızıya boyattı. Giyinecek ve her şey tam olacak. Alexis'in kırmızı gülleri geldi değil mi?"

"Evet ama bu ona sürpriz olacak. Michael'ın saçlarının ve çiçeklerin aynı renk olduğunu bilmemeli." dedim fısıldayarak.

"Dudaklarım mühürlü bebeğim."

"Gitmeliyim Calum. Alexis'e bakmam lazım."

"Görüşürüz güzelim"

"Görüşürüz."

Alison'ın elini tuttum ve odadan çıkıp Alexis'in olduğu odaya doğru ilerledik. Elbisesi, makyajı ve saçları göz kamaştırıcıydı. Gelinliği gerçekten kıskanılacak derecede sade ama güzeldi. Dardı ve harika fiziğini ortaya çıkarıyordu. Arkasından uzanan kuyruğu gerçekten ona yakışmıştı. "Beğendin mi?" dedi Alexis ayağa kalkıp yavaşca dönerek. "Bayıldım." "Belki ilerde seni böyle görürüz ha?" dedi Kim kulağıma gelip fısıldayarak. Omzuna vurdum ve benden önce onun olduğunu söyledim.

"Ashton mesaj attı. Gelmişler." dedi Kate heyecanla. Hepimiz gitgide paniklerken kapı açıldı ve Alison elimden kurtulduktan sonra "babacım" diye bağırarak Calum'un kucağına atladı. "Bölmek istemiyorum ama biraz daha sarılırsanız ikinizinde üstü bozulacak." dedim gülerek yanlarına giderken.

"Aman tanrım çabuk bırak beni baba." dedi Alison cırlayarak. Calum'la biraz bakıştıktan sonra ikimizde gülmeye başladık. Alison uzaklaşınca aramızdaki mesafeyi kapattı. "Çok güzel olmuşsun." dedi ellerini belime sararken. "Sende öyle Calum." dedim ve kravatını ellerimin arasına alıp düzeltmeye çalıştım. "Ne yani ben de mi çok güzel olmuşum?" dedi elbisemin açıkta bıraktığı belimi sıkarak.

"Kesin şunu. Yarım saat sonra düğün başlayacak. Eğer devam ederseniz her yeriniz bozulacak ve düğünüme yetişemeyeceksiniz. Kendini kontrol et Calum." dedi Alexis telaşla. Kim ve Kate ise bize gülmekle meşguldüler.

"Pekala gidiyorum. Bu arada çok güzel olmuşsun kuzen." dedi Calum ve giderken bana göz kırpmayı ihmal etmedi.

******************

"Aman tanrım çok heyecanlıyım. Sanırım bayılacağım. Ya bayılır da havuza düşersem. Ah nefes alamıyorum."

"Sakin olur musun? Her şey harika olacak. Sana söz veriyorum." dedim Alexis'in elini tutarak. Kızlar havuzun sağ tarafından, erkekler ise sol tarafından herkes eşleri ile aynı anda çıkacaktı ve slow bir dans olacaktı. Kim ve Luke ilk olarak çıktığında herkes alkışlamaya başladı. Luke, Kim'in belini, Kim ise Luke'un boynunu sardığında Kate ve Ashton çıktı. Sırada ben vardım ama diğerlerinden tek farkım ben Alison ile çıkacaktım.

Alison elimi sıkıca tuttu. Sıra bizdeydi. Karşıdan gelen Calum'u gördüğümde kalbim hızlıca atmaya başladı. Benim sarı, yırtmaçlı dar elbiseme uyan sarı bir kravat takmıştı ve saçındaki sarılık ikimizin uyumuna daha da güzellik katıyordu.

Calum'un ilk olarak Alison'a sarılmasını veya onunla dans etmesini beklerken Alison benim elimi bıraktı ve kendi çapında dans etmeye başladı. Calum ellerini tekrardan belime dolayınca benim ellerimde onun boynu ile buluştu.

Baby Daddy • HoodWhere stories live. Discover now