11- Are we friends now?

3.1K 129 5
                                    

"Miranda uyan" Calum yatağımın üstüne oturmuş beni sarsıyordu. "Ne var?"dedim kafamı iyice yastığa gömerek çünkü beni uykudan uyanmış halimle görmesini istemiyordum. "Kim bebeğini aldıracakmış." demesi ile hızlıca oturur hale geldim.

Nerden bildiğini sorduğumda Luke ile konuştuğunu ve ikisininde aldırmak istediğini söyledi.

Kim'e en son çok kötü şeyler söylemiş olsam bile o benim en yakınımdı ve onu böyle bir şeyde yalnız bırakamazdım. Calum sanki aklımı okumuş gibi elini omzuma koyud ve onunla konuşmam gerektiğiyle alakalı bir sürü nasiyat verdi.
Hızlıca banyoda işlerimi hallettikten sonra kahvaltı bile yapmadan kendi evime gitmek üzere kapıya ilerledim fakat o anda Calum yanıma geldi.

"Biliyorum belki doğru zaman değil ama sana bir şey sorabilir miyim?" dedi eliyle saçlarını karıştırarak. Kafamla onayladım ve onu dinledim. Konunun bizimle alakalı olduğunu az çok tahmin edebiliyordum. Onu ümitlendirmiycektim çünkü eğer ümitlendirirsem aşırı özgüveni ile hoşlanmadığım şeyler yapabiliyordu.

Biraz daha yerebakıp düşündükten sonra ellerini birleştirdi ve sorusunu sordu. "Biz şuan arkadaş mıyız?" Açıkcası buna verebileceğim bir cevabım yoktu. Hayır diyemezdim çünkü bir kaç gündür beni o teselli ediyordu. Evet de diyemezdim çünkü ikimizde birbirimizin yanında rahat değildik.

"Bilmiyorum Calum. Gerçekten bilmiyorum ama her neysek bundan ileriye uzun bir süre gitmeyelim." Calum biraz hayalkırıklığı birazda kabullenmişlikle kafa salladı. Ben ise hızlıca kendi evime Kim'in yanına koşarak gitmiştim.

Kapıda Kate'le birazcık konuştuktan sonra hızlıca Kim'in odasına çıktım. Kapısının yarısından azı açık olduğundan başta gizlice ona baktım. Sanki Kim gitmiş yerine baaşka biri gelmişti. Tanıdığım en güzel kızlardan biri olan Kim'in eli yüzü şişmiş, gözleri kızarmış ve saçları sanki bir aydır banyo yapmamış gibiydi. Aynada göbeğini tutarak ne kadar üzgün olduğunu söylüyordu. Bunu garipsemedim çünkü çok normaldi. Sonuçta onun ve Luke'un sorumsuzluğu yüzünden masum bir bebek doğmadan ölecekti.

Kapı kenarından Kim'e bakarken, ani bir şekilde eliyle aynaya yumruk attı. Bütün eli ve halısı kan içindeydi. Ben olayın şokuyla öylece bakarken o kırık parçalardan birini çoktan eline geçirmiş ve boğazına doğru götürüyordu. Paniklemiştim, bağırmak istiyordum ama yapamıyordum bu yüzden ayaklarımın beni yönlendirmesine izin verdim ve hızlıca elindekini çektim.

Beni gördüğüne şaşırdığı için cam parçasını elinden almak kolay olmuştu. Camı bırakır bırakmaz hızlıca ona sarıldım ve klasik teselli etme sözlerini söyledim ve yaptıklarım için özür diledim. Bana yarın bebeği aldıracağından ve benim haklı olduğumdan bahsetti.

Onu yatırdıktan sonra kendi yatağıma geçtim ama bir türlü uyuyamıyordum çünkü aklımda tek bir şey vardı. Calum'un sorduğu soru.

Onu seviyordum, hemde arkadaştan öte bir şekilde ama beni incitiyordu ve beni kullanmasından korkuyordum. Onunla arkadaş zaten değildik. Birbirimizi gördüğümüz an kaçıyorduk. Sevgilide değildik. Sanırım biz tamamen ayrı iki insandık. Calum'u aramayı ve hayatımıza başkalaıryla devam etmemiz gerektiğiylee ilgili ıvır zıvırlar söylemeliydim ve aradım.

Camımın önüne geçtim, odasının ışığı yanıyordu ve odasında onun gölgesi gözüküyordu ama tekrar ve tekrar aramama rağmen telefonu açmıyordu. Biraz daha gölgesine dikkatli baktığımda karşısında bir kız gölgesi olduğunu gördüm ve kız gölgesi git gide ona yaklaşıyordu.

Benim ona bir açıklama yapmam gerektiğini düşünmem ne kadar saçmayıd. Sonuçta Calum asla bir kıza bağlı kalmaz, kalamazdı. Beni bir kalemde silmesi ve umrunda olmam gözümden iki üç damlanın akmasına neden oldu, ağlama nedenim nedendi bilmiyorum belkide kıskanmıştım. İşte o zaman anladım ki ben gerçekten Calum Hood'a aşıktım, hatta o kadar aşıktım ki beni tekrardan arzulamasını sağlayacaktım.

Merhabalar,

Öncelikle bölüm bir hafta geç geldi bunun için çok özür dilerim. Sanırım finale 5-6 bölüm kaldı daha tam emin değilim. Neyse daha fazla uzatmıycam lütfen vote ve yorum yapın özelliikle her seferinde dediğim gibi yorumlarınızı okumayı çok seviyorum. Son olarak herkese iyi tatiller...

Baby Daddy • HoodWhere stories live. Discover now