13- Girls Night

3K 129 13
                                    

Sanırım Calum nasıl beni unuttuysa bende onu öyle unutmalıydım. Beni tekrardan arzulamasını sağlamak imkansız gibi gözüküyordu.

Kısa bir gece yürüyüşünden sonra tekrardan eve döndüm. Kapıyı açar açmaz Alexis'in bağırmasıyla başta ne kadar şaşırsamda hızlıca beni salona, diğer kızların yanına sürüklemesine izin verdim.

"Kızlar size bir şey söylemem lazım." dedi yerinde zıplarken.
"Söylemek istediğim şey- ah sanırım bunu yapamayacağım."
Hepimizin birden ona sinirle bakmasının ardından devam etti.

"Bugun hastanedeyken Michael bana evlenme teklifi etti." dedi bağırarak. Ağzım açık bir şekilde ona bakıyordum. Bu harikaydı. En azından ben mutlu sona yaklaşamasam bile Kim, Luke ile iyi anlaşıyorlar ve birbirlerini eskisinden daha fazla seviyorlardı. Alexis ve Michael'da evlenecekti. Asthon ve Kate ise benim favorimdi çünkü onlar bilirsiniz filmlerdeki gibi birbirini çok seven ama birbirinden utanan ve birbirlerine narin bir çiçeğe dokunur gibi dokunan bir çiftti.

Ben ise öyle bomboştum. Kendimi düşüncelerimden uzaklaştırdım ve Alexis'e geri döndüm.

"Organizasyon işi kuzenim olduğu ve Michael'ın en yakın arkadaşı olduğu için Calum'da." dedi ve sustu sonrada bakışlarını bana çevirerek devam etti.

"Fakat bütün bu yükü Calum'a tek başına veremem ve ona açıkçası pek güvenmiyorum bu nedenle Miranda senin de organizasyonda olmanı istiyorum." bugünlerde gereğinden fazla şok yaşıyordum.

"Niye ben?"

"Çünkü hem kafanı dağıtman gerek hem de sana güveniyorum."

"Bunu yapabiliceğimi sanmıyorum."

"Hadi ama Miranda." dedi Kate'de olaya dahil olarak.

"Off pekala." dedim sahte bir gülücükle.

"Eee bunu kutalamayacak mıyız?" dedi Kim oturduğu yerden.

"Daha yeni bir ameliyattan çıktın. Sakin ol şampiyon ama bencede bunu kutlamalıyız. Ne dersin Miranda? " dedi Kate.

"Bilmem bekarlığa veda gibi bir şey güzel olabilir."

"Aslında bir yer biliyorum fakat Calum ve Blair'inde hep orada takıldığını duydum."

"Daha iyi işte. Miranda böylece Calum'a onu umursamadığını ve hayata devam ettiğini gösterebilir. Hatta onu kıskandırabilir de." Dedi Kim tekrardan pis pis sırıtarak.

"Niye olay hep bana dönüyor? Ayrıca böyle bir şey yapabiliceğimi sanmıyorum."

"Yeter artık Miranda, lisedeki her gece barlarda bir erkekle takılan Miranda'yı özledim ben. Sadece bir gecelik onu geri getirsen." dedi Kate yavru bir kedi şeklinde.

Evet lisede pek masum sayılmayan bir kızdım. Sahte kimliklerim ile her gece farklı yerde farklı biriyle bile olurdum ama ben değişmiştim ve bunu tekrardan yapabilir miyim hiç bilmiyordum.

Calum'a olan öfkemi dindirmek için belki bir geceliğine olabilirdi. Calum'u unutmak için iyi bir yöntemde olabilirdi aslında.

"Tamam ama ya Calum gelmezse ozaman normal bir şekilde eğlenicez tamam mı?"

"Anlaştık. Yarın akşam sizle son bir kez bekarken eğleneceğim." dedi Alexis mutlulukla.

***********

"Fikrimi değiştirmem için çok mu geç?" dedim aynadan hazırlanan Kim'e bakarak. Yanıt olarak ise sadece iki tane imalı bakış almıştım.

"Ne giymeliyim onu bile bilmiyorum?" Dememle Kim sinirle kendi işini bıraktı ve gardolabından bana aşırı dar ve kısa bir etek ile üstüne aşırı göğüs dekoltesi olan dar kısa bir askılı verdi.

"Oraya birinin altına girmeye gitmiyorum." dedim bana uzattığı giysilere bakarak.
"Evet ama oraya birini etkilemeye gidiyorsun."
"Ya gelmezse."
"Ozaman istediğin gibi coş."
"Ya gelirse?" Dedim yutkunarak.
"Yine istediğin gibi çoş." dedi göz kırpıp kendi işine dönerken.

Giyinip makyajımı yaptıktan sonra aşağı inip diğerlerini beklemeye koyuldum.

**********

Barin kapisindan içeri girerken bile ayağımdaki topuklunun acısını çekiyordum.

Kimseye değmeden hızlıca aralarından geçmeye çalışsamda rn az beş kişiye çarpmıştım. Böyle bir kalabalıkta Calum gelse bile onu bulmam çok zor olurdu. Saçımı düzelterek Alexis'i takip ederken üstsüz bir garson elindeki içki dolu tepsiyi uzattı.
"Hayır teşekkü-"
"Teşekkür ederiz." diye söze girerek Kate iki bardan içki aldı.
"Al bakalım. Bu gece eğleneceğiz tamam mı? Buraya her şeyden uzaklaşmaya geldik." dedi ve elindeki bardağı benimkiyle çarpıştırdı.

İkimiz birden içkinin ekşi tadı ile ağzımızı ekşitsek bile hoşumuza gitmişti.

Alexis eliye bize gelin dediğinde onların yanına gittik ve masadaki shot oyununu oynamaya başladık.

Oyun basitti, çarkı çeviriyoduk ve kime gelirse ona bir şey yaptırıyorduk ya da 2 bardak shot içiriyorduk.

Çarkı ilk çeviren Alexis olmuştu ve 2bardak shot ile başlamıştı. Başlarda hepimiz shot içmeyi seçiyorduk çünkü serhoş olmadan diğer şeyleri yapmak biraz zor oluyordu.

Sonunda hepimiz boş boş gülecek kadar serhoş olduğunda ilk cesareti ben dedim ve benden gidip karşıda bana bakan çocuğu bir dakka boyunca öpmemi istediler.

Yaptım.

Karşımda oturan çocuğu durup duruken öptüm ve kendime bastırdım. Süre bitince ise çocuğun yüzüne bakmadan yerime geri döndüm.

Hepimiz ayakta zor durabilecek duruma gelince dans ederken yalnışlıkla bir garsona çarptım. Belkide bilerek yapmıştım ama önemli olan bütün içkilerin üstüme dökülmüş olmasıydı.

İçkinin etkisiyle aynı bir orospu gibi Kim'in, Kate'in ve başka bir sürü insanın içkilerini alıp üstüme dökerek dans etmeye başladım. Sonunda kendimi kocaman bir insan kalabalığının ortasında insanlar bana sürterken buldum.

Eğlenmiyordum ama eğleniyor gibi gözüküyordum. Üzgündüm ama gülümsememi durduramıyordum. Kafamı nereye çevirsem sanki onu görüyordum. Halüsinasyonlar görüyordum ve beynim her an başımdan ayrılıp gidecek gibiydi.

Gözlerimi zar zor açabiliyordum ama aldırmadan dans etmeye devam ettim ta ki herkesinkinden farklı bir sigara, ter ve alköl kokusu alana ve iri, kemikli parmakların kolumu kavradığını anlayıncaya kadar.

Baby Daddy • HoodWhere stories live. Discover now