8- You're too weak for truths

3.5K 155 19
                                    

Hayatımda gördüğüm en güzel rüyalardan birini görürken kafama yastık yiyerek uyandım. Bir an kendimi evde sandığımdan edilebilecek en ağır küfürleri edip kafamı yastığıma gömmüştüm ama aldığım cevap bir kız kıkırtısı olunca yanımdakinin Miranda olduğunu hatırlayıp hemen kalktım.

"Bizim çocuklar sandım." dedim saçımı karıştırarak.

"Hahaha fark ettim. Her neyse bu gün festival başlıyor. İki saat içinde aşağıda toplanıp otelden çıkmamız gerekiyor."

"Saat kaç ki?"

"Sabah 6.30."

"Beni bu saatte uyanıracak kadar ne yaşadın?" dedim üzerime bi tshirt geçirirken.

"Seni erken uyandırdım çünkü seninle 1-2 saatlik bir işimiz var." dedi sırıtarak yerdeki poşettten bir şeyler çıkarırken.

"Emin misin?" dedim tshirtumu çıkarıp ona yaklaşırak.

"Evet sen?"

"Ben doğuştan hazırım."

"O zaman giy şunu." dedi elime bir dar jean ve yırtık tshirt vererek."

"Bunlar ne?" dedim hayal kırıklığla çünkü benim aklımdaki şeyle çok uzak şeylerdi.

"Sizin festivalde giymeniz için kızlarla bir şeyler almıştık. Şimdi sus ve giy şunu."

Giyindikten sonra aynaya baktım ve tam benim tarzımı yansıtan tipten kıyafetlerdi.

"Tarzımı biliyorsun." dedim aynadan ona bakıp sırıtarak.

"Dersime iyi çalıştım diyelim." dedi göz kırparak ve kyafetlerini alarak tuvalete ilerledi. Kısa ustu ve kısa kot şortu ile çok güzel duruyordu genelde böyle giyinen bri değildi o yüzden bugün ona bol bol bakıp doymalıydım.

--

Festival alanına girdiğimizde etraf şimdiden sarhoş olmuş ve delice öpüşen insanlarla doluydu. Müziğin yüksek sesinden kimse kimseyi duyamyordu. Akşam konser saatine kadar yeni insanlarla tanıştık ve sohbet ettik ama konser vakti gelince hepimiz çoktan sarhoş olmuştuk. Ayakta durmak bile çok zor gelirken kızları omzumuzda tutuyorduk. Onlar konseri daha rahat görüyordu, bizde erkekler olarak böyle daha çok eğleniyorduk. Saat gece 2 olmasına rağmen konser hala devam ediyordu. Hepimizin üstü attıkları boylara yüzünden rengarenkdi. Kim ve Luke, Ashton ve Kate ve Alexis'le Michael delilerce öpüşyorlardı biz ise her zaman ki gibi sadece dans ediyorduk ama herkesin olduğu gibi benimde sabrım vardi ve bu sefer emindim. Belki onun sarhoşluğundan yararlanıcaktım ama yapmak zorundaydım hem istediğim için hem de itibarım için çünkü Luke ile uçakta bir iddaya girmiştik ve ben nu tür şeyleri kaybeden biri değlilim bu yüzden en uygun anı bekliyordum.

O kendinden geçmişce önümde dans edeken arkasından ona yaklaştım ve ellirimi omuzlarından sarkıttım, onun da cevabı geç olmadı ve hızlıca ellerimden tutarak kendini daha da bana yasladı. Biz böyle dans ederken üzerimize 3.kez boya atıldı ve tekrardan rengarenk olduk. Miranda bana dönmüş ve halime gülüyordu çünkü yüzüm pembe ve yeşil karışımı bir şey olmuştu.

"Dur temizlemene yardım ediyim." dedi eliyle gözümün altındaki boyayı silmeye çalıştı. O bunu yaparken dj slow bir şarkı açmıştı bende bunu fırsat bilerek yüzümde olan ellerini tuttum ve yavaşca onu öpmeye başladım. Başta karşılık vermesede sonradan o da karşılık vermeye başladı. İkimizde alkış sesiyle irkilince Miranda sanki az önce uyuyormuşda şimdi uyanmış gibi olmuştu ve hızlıca yüzüme tokat atmıştı. Her zamanki gibi bizimkiler bütün anı maffetmişti. Koşarak ağlayan Miranda'nın arkasından tuvalete gittim ve kapıyı kiitledim.

"Defol git burdan seni adi pislik. Tek istediğin buydu dimi?" diye bağırdı. Onu sakinleştirmek için kollarından tutmaya çalıştım ama kendini çekti. Sonunda onu köşede sıkıştırabilmiştim, kollarından tutarak konuşmaya başladım.

"Seni sevdiğimi biliyorsun neden benden kaçıyorsun?"

"Çünkü sizin gibilerden bıktım. Kullanılıp atılmaktan bıktım. Siz busunuz işte bütün amacınız kızlar ve sex. Kızının annesinede aynı şeyi yapmamış mıydın?"

"Kızımı olaya karıştırma." Bu sefer sinirlenen taraf bendim ve sesim gereğinden çok daha fazla yüksek çıkmıştı.

"Bakıyorum da gerçekler yüzüne vurulunca çok sinirleniyorsun."

"Kes sesini." diyerek tuttuğum kolunu daha çok sıktırdım.

"Ayrıca seni sevdiğimi biliyorsun. Seni asla kullanıp atmam. Alt tarafı bir öpücük insanlar birbirlerini tanımadığı insanlarla bile eğlencesine öpüşyorlar."

"Zaten öyle olduğu için senin kızın gibi annesi babası belli olmayan bebekler doğuyor ve sizin eğlencenizin cezasını çekiyolar."

"Kızımı karıştırmamanı söylemiştim." dedim tekrar kızgın bir tonda.

"Gerçeklerle yüzleşemeyecek kadar güçsüzsün Calum Hood. İşte bu yüzden senden kaçıyorum" dedi ve ellerimden sıyrılıp gitti.

Umarim begenmissinizdir. baya gec geldi ama bence guzel oldu. Neyse yeni bolum cuma gelir. Opuldunuz :*

Baby Daddy • Hoodحيث تعيش القصص. اكتشف الآن