11

1K 53 0
                                    

Збір коло ватра відбувався перед головною хижкою.Я й незамітила,що прямо перед хижкою було відведене місце для ватра,а навколо нього стояло багато пеньочків і бревен.
Потемніло конкретно.Всі діти повсідалися біля ватра і стали чекати на вказівки дорослих.До мене підійшов Томас.
-Слухай,ти мене вибач за поведінку агресивного мачо-ми засміялись-...Я не хотів,чесно.-В його очах читалась щирість, і він протягнув мені руку.Я її потиснула і ми разом пішли до ватра.
Прийшла Елізабет на чолі з трьома іншими вожатими.
-І так,- сказала вона,- познайомтесь,це Майк,Патрік і Річард,ваші вожаті-всі дівчата просто запищали.Майк був красивим високим брюнетом з бездонними блакитними очима.Його сіра майка обтягувала неперевершений прес,гарні мусколисті руки були відкритими.Патрік- блондин з сірими очима,і також в прекрасній формі.Ну а Річард...Річард був худим,високим прищавим ботаном,який явно не вписувався в двійку мачо-ідеалів.
Елізабет була симпатичною,але занадто худою дівчиною,з дужее кучерявим темним волоссям,і з блакитними очима.Дивлячись на цю таку різну 4, я думала над тим,як вони взагалі можуть уживатися разом.
-І так, ви мусите сісти по своїм віковим групам, і придумати назву свого загону.Приступайте!-викрикнув Майк.
Всі в метушні почали шукати свої вікові групи.Коли я знайшла Марго,ми пішли до нашого майбутнього загону.
-Що тут забула ця малявка?- сказав товстий прищавий хлопець,який терся біля Елінор,тицячи пальцем в Марго.
-Тебе забули спитати,Роб?-сказала Джо,і прошипотіла до мене-Не звертай уваги ,він придурок.
Ми своїм загоном повсідались на бревна.Елінор сказала-Може назвемся Куленепробними?Така пісня LaRoux є...-Роб підтримав цю розмову і сказав-А шо,будем як Стетеми,чеесно,то тємаа-Всі хлопці загули,а нормальні дівчата закотили очі.Але нажаль ми нічого не могди вдіяти.В загоні нас було 19.Самим симпатичним хлопцем в загоні був Діппер.Він був рудим,високим мав дуже красиві великі очі,і скули.В нього були широкі плечі.Але сидів він тихо.За збір не сказав ні слова.
-І так,- сказав Пітер- ви вже оприділились з назвою,тепер оберіть президента загону.
Елінор вже хотіла підпригнути з витягнутою рукою як тут Джо викрикнула-Ми вже обрали,наш президент Віккі!- всі з нашого загону на неї витріщились,а Елізабет просто спалила поглядом.Я її штовхнула в бік,та було запізно.
Патрік підкликав мене до себе.З інших загонів повиходили періодично дівчата,але з найстаршого вийшов...Томас.
Було 5 президентів.Том,Я,Сюзен,Клара, і найменшою була Лілі.
Ми оголосили назви своїх команд і сіли на місце.Потім ми мусили придставитись самі.Всього в таборі було приблизно 100 дітей.Поки всі представились,ватро майже погасло.Коло закінчилось на Елізабет.
-І так,сніданок о 6:00,обід в 14:00,вечеря в 18:00.За територію табору виходити заборонено.Вільний час в вас після обіду аж до вечері.В всі інші години заняття.Відбій о 23:00!А тепер мерщій в душ і спати!.Всі стали розходитись по своїм хижкам.До мене підійшла Джо із Лізі,і ми разом пішли до себе в хатку.-З тебе той красень- вони вказали на Томаса- очей просто не зводив!-викрикнула Лізі
-
Щось мені підказувало що відпочинок буде дійсно розкішним.

ЗагубленіWhere stories live. Discover now