23

709 44 4
                                    

Я прокинулася від того що не могла дихати.Діппер так міцно обняв мене,що аж забивало дух.Він закинув на мене ноги, і було враження ніби за ніч до мене приросла жива ліана.
Я сяк так вибралась з палатки,примудрившись не збудити малого.За ніч добряче похолодало,листя з дерев в же почало опадати.Скоро настане зима.
Я побрела в сторону річки, і намагалась розібратись в сьогоднішньому сні.Маленьке хлопча,років семи кликало мене до себе.Його красиве обличчя і великі блакитнні очі не залишали байдужими.Коротке їжакувате волосся кольору смоли, і довга -довга ряса...Хлопчик кликав,манив пальцем і ніжно посміхався.
Відволікшись,я зачепилась правою ногою за велетенський камінь.Я намагалась визволитись шарпаючи нею, але втратила рівновагу і стрімголов полетіла у річку.Холодна гірська вода окутувала мене.Течія несла мене до водоспаду.Я намагалась зачепитись руками або ногами бодай за щось,та дарма.
Почала голосно кричати.Від холодної води поволі кам'яніли ноги і руки так,що я не могла гребсти.Я слабшала кожної секунди,але боролась.І раптом мені набридло боротись,я здалась.Захотіла віддати всі свої проблеми цій мутній, крижаній,гірській воді.Всі проблеми з батьком,смерть мами,Марго...Я в пастці.І в голлві закрались сумніви-"А може я джерело всіх проблем?Може без мене буде краще?"...
І я повністю віддалась безодні.Я померла....

ЗагубленіWhere stories live. Discover now