14

883 57 0
                                    

Дивні сни снятся мені все частіше і частіше.Як правило всі діти в моїх снах гинули за дивних обставин.Кожного ранку я прокидалась в холодному поті.
Було дійсно моторошно спостерігати за тим,як хтось помирає,а особливо уві сні.

З Томасом в нас були прекрасні стосунки.Я знала що він не зрадить,підтримає,зрозуміє.Важче було розібратись з моїми почуттями до нього.Він мені ніби і подобався, але я сприймала його як рідну для себе людину.Як брата.
Також я замітила нездорову симпатію вожатого Майка в свою сторону.Він то близько присунется,то погладить...Дивно,що він трется не біля Елінор,бо коли вона бачить нас разом...
І ще я собі знайшла прекрасного друга,Діппера.Ми здружились,коли в парі вивчали отруйні ягоди і гриби.Він виявився не тільки красивим, а й розумним.

В Марго любов з Джеймсом.Це остаточно і невипадково.Вона про нього постійно говорить і не замовкає.
Загалом Вірджинволс-не таке вже погане місце.Тут дуже багато добрих і чуйних людей.Правда,вони занадто багато метушатся.
Приближався Великий Похід.Це головна подія табору.Діти в поході мають показати те,як вони навчились виживати за місяць у таборі.Великий Похід тривав 3 тижні.Це було дійсно величезним випробовуванням.
Я і боюсь уявити як витримає його Марго.

****
За сніданком ми з Джо говорили про всяке різне.Лізі почала зустрічатись з Робом,Ненсі була відлюдькуватою, і тому ми дуже потоваришували.
-Віккс,ти подумай щодо Майка.Він постійно на тебе витріщаєтся!-вона кивнула в бік вожатого,і дійсно,він витріщався на мене.
Я не могла зрозуміти що потрібно такому крисивому хлопцю від такої як я.
Ми з Джо покинули їдальню,а Майк далі дивився мені в слід.

ЗагубленіWhere stories live. Discover now