11.

933 58 13
                                    

POV SOPHIE

Ik trek me terug uit de knuffel en kijk Niall aan. Het is stil, het enige wat je hoort is de tv die heel zacht aan staat. Hij leunt langzaam naar voren en plaatst zijn hand op mijn wang. Ik sluit mijn ogen en voel dan zijn zachte lippen op de mijne. Mijn zenuwen gaan tekeer en ik kan dit niet geloven. Hij kust me.

Langzaam trekt hij terug, zijn hand rust nog steeds op mijn wang. Mijn wangen worden rood en ik zie een glimlach op zijn gezicht. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd.

'Zullen we gaan slapen? Het is al laat.' ik knik. We lopen naar Niall's kamer en ik doe mijn haar snel in een knot. Op dat moment komt Niall binnen, met alleen een joggingsbroek aan. Gosh.. Hij ziet me staren en grijnst. Ik bloos en ga in bed liggen. Ik voel Niall iets dichter bij me komen en het lijkt net alsof hij twijfelt om me vast te houden. Ik pak zijn hand en doe die over me heen. Hij komt dichter bij me liggen en ik sluit mijn ogen.

Ik blijf maar aan papa denken. Waar zou hij nu zijn? Wat gaat hij doen?

'Is er iets, Soph?..' vraagt Niall zacht. Ik zucht zachtjes en knik.

'Ik blijf maar denken aan mijn vader..' mompel ik. 'Waar zou hij zitten? Komt hij terug denk je?'

'Hij is ver weg van ons, en je hebt mij. Ik zorg dat je niks zal gebeuren.' zegt hij waarna hij een kus op mijn haar drukt. Ik knik en sluit mijn ogen. Langzaam val ik in slaap

Ik word wakker en voel twee armen om me heen. Ik draai me voorzichtig om en zie dat Niall nog slaapt. Ik haal zijn armen heel voorzichtig van me af en loop naar de eetzaal. Ik zie Harry alleen zitten.

'Goedemorgen Sophie!' die is vrolijk..

'Morgen.' mompel ik. Ik pak wat eten en ga naast Harry zitten. We praten wat over de tour enzo, maar dan moeten we allebei weer gaan. Ik ga terug naar de hotelkamer en zie dat Niall wakker is.

'Hey Ni, lekker geslapen?' vraag ik terwijl ik een kus op zijn wang druk. Hij knikt.

'Ik ga even wat eten halen beneden.' zegt hij als hij uit bed stapt. Ik knik.

'Ik heb al gegeten. Ik ga even douchen.' hij knikt.

'Is goed, ik zie je zo babe.' ik glimlach om de naam en loop dan de badkamer in. Ik heb voor mezelf een witte jeans gepakt met een lichtroze shirt met witte stippen.

Als ik klaar ben met douchen kleed ik me om en doe ik een klein beetje make up op. Ik loop naar de eetkamer en zie Niall en Harry ver van elkaar af zitten, met allebei een boze frons op hun hoofden.

'Is er iets?' vraag ik.

'Nee.' antwoorden ze gelijk. Ik zucht en kijk naar Niall.

'Niall, kun je even meekomen?' vraag ik. Hij staat op en loopt naar me toe. We gaan op een plekje staan wat meer privé is.

'Wat is er gebeurd tussen jou en Harry?' vraag ik.

'Niks.' mompelt hij.

'Jawel, anders zou je niet zo boos zijn.' hij schudt zijn hoofd. Niall is echt eigenwijs soms..

'Er is echt niks.' ik zucht.

'Je liegt Ni, ik zie het aan je.' hij bijt op zijn lip.

'Waarom wil je dat per se weten?' vraagt hij aan me.

'Ik zie je veel liever gelukkig, Niall. Alsjeblieft, vertel het me..' hij zucht en knikt.

'Nou, um.. Harry heeft me verteld dat hij je leuk vindt..' mijn ogen worden groot.

'O-oh...' mompel ik. Hij haalt een hand door zijn haar.

'En ik ben bang dat hij misschien iets met je gaat beginnen en dat je dan bij me weggaat.' zegt hij verdrietig.

'Niall, ik heb toch niet voor niets ja gezegd toen je me vroeg? Ik heb alleen oog voor jou.' hij glimlacht lichtjes naae me en ik druk een kus op zijn wang. Ik pak zijn hand en verstrengel onze vingers met elkaar.

'Laten we teruggaan.'

Stupid life. Or not? *AAN HET HERSCHRIJVEN*Where stories live. Discover now