12.

954 41 2
                                    

POV SOPHIE

De rest van de ochtend verloopt al wat beter. Als we aan het lunchen zijn, krijgt Louis ineens een idee.

'Hey, zullen we gaan voetballen?' Stelt hij voor. Iedereen stemt in. We gaan naar een park in de buurt waar het heel rustig is.

"Okay, dit worden de teams:  Harry, Sophia, Liam, Niall en Sophie samen, en Perrie, Zayn, Eleanor en ik." Zegt Louis. We knikken allemaal en gaan klaar staan.

Het was echt een heel leuk potje, eerst had Niall een keer gescoord, en daarna Zayn een keer. Toen scoorde Louis, en ik schoot het laatste doelpunt, waardoor de stand uiteindelijk 2-2 was.

"Laten we even ergens zitten, ik heb eten en drinken meegenomen." Zegt Perrie. We stemmen allemaal in en zoeken een plekje in het park. Als we een plek hebben gevonden, pak ik mijn telefoon en scroll ik door twitter. Mijn hart staat stil als ik reacties van "fans" lees.

oh daar is weer zo'n bitch die hem voor geld wilt..

Ze is niet eens mooi

Kijk naar die dijen wtf ze is zo dik

Wat een slet

Ik bijt op mijn lip en scroll door, ondanks dat ik het risico loop op meer haatreacties te lezen.

Let niet op die haat, ze zijn gewoon jaloers dat Niall jou wel leuk vindt en hen niet. Je bent geweldig en hebt genoeg Nophie shippers!

Ik grinnik en Perrie kijkt op.

"Wat is er?"

"De fans' shipnaam voor Niall en ik is Nophie, echt grappig!" De rest lacht ook en de hele middag hebben we nog plezier samen. Wanneer het donker begint te worden gaan we terug. Uit verveling pak ik mijn gitaar en speel ik wat willekeurige akkoorden. Ineens komt het liedje Problem van Ariana Grande in mijn hoofd en probeer ik te zingen. Ik zing zachtjes mee, en net als de rap komt zwaait de deur open en staat Niall in een "rappersoutfit" hij begint het stukje te doen en al spelend houd ik mijn lach met moeite in.

Ik zing weer verder en Niall ook, en als we klaar zijn leg ik mijn gitaar weer neer.

"Ik heb een idee!" Zegt Niall ineens.

"Wat is het?" Hij grijnst en wiebelt zijn wenkbrauwen.

"Een geheim." Zegt hij voordat hij de kamer uitloopt. Ik kijk op de klok en zie dat het al laat is, dus kleed ik me om in mijn pyjama's. Ik kijk op als ik Louis mijn naam hoor roepen.

"Soph, kun je even komen?!"

"Is goed!" Roep ik terug en ik loop naar ze toe. Iedereen kijkt me met een grijns aan en ik frons.

"Uh... is er iets?" Vraag ik voorzichtig.

"Nou, als je wilt, kun je met 5sos ons voorprogramma worden."

"WAT?!" Gil ik. Ik kijk Niall verbaasd aan en hij haalt zijn schouders onschuldig op.

"W-wat... weten jullie dit wel zeker jongens? I-ik ben geen pro, W-wat nou-"

"Je gaat het super doen Soph!" Onderbreekt Niall me en hij drukt een kus op mijn wang. Eleanor staat dan op en duwt alle jongens de kamer uit. Die is sterk...

"Oke, wij gaan een meidenavond houden. Gaan jullie maar wat doen samen." Ze pruilen allemaal en kijken ons aan.

"Maar we willen bij jullie blijven!" We zuchten en stemmen uiteindelijk in. Eleanor stelt voor om maskers op te doen, en de jongens willen ook. Lachend doen wij ze bij hen op, en we maken snel een selfie met zijn allen. De avond was geweldig

Stupid life. Or not? *AAN HET HERSCHRIJVEN*Where stories live. Discover now