56

345 20 5
                                    

POV NIALL
ik loop de hotelkamer in.

'Wow, Niall wat is er maat?' Vraagt Liam. Ik zucht, nu niet Liam. Even niemand, alleen maar Sophie.

'Leg ik later uit' zeg ik snel voor ik mijn kamer snel inloop. Ik pak mijn telefoon en zie dat ik heel veel sms'jes van Sophie heb, ze heeft me ook heel vaak gebeld. Ze heeft het vast gezien, anders zou ze dit niet doen. Ik slik en open de berichten terwijl mijn hart in mijn keel klopt.

S: Niall, waarom?

S: ben ik niet goed genoeg?..

S: misschien was trouwen niet slim geweest... Ik ben je niet waard

S: laat maar, ik snap je al.

Ik bel haar snel en wacht even. Ik moet dit goedmaken, ookal gaat dit moeilijk omdat ze emotioneel is. Ik voel mijn ogen nat worden en mijn zicht wordt wazig. Snel knipper ik een paar keer en zijn de tranen weg. Na een tijdje neemt ze op.

'Hallo?' Haar stem is schor en je hoort haar snikken. Elke snikt breekt me.

'Princess, het spijt me zo, laat het me uitleggen' zeg ik snel. Ik haal zuchtend een hand door mijn haar.

'Ik hoef geen uitleg. Ik weet dat je klaar met me bent en dat snap ik' snikt ze. Ik bijt op mijn lip. Ik weet dat dit komt omdat ze zwanger is, ze is meer emotioneel. Toch doet het me pijn dat ze dit denkt.

'Princess nee, je bent het liefste, leukste en mooiste meisje op aarde. Waarom zouden we anders getrouwd zijn en samen een kind krijgen? Ik hou van jou en alleen van jou, echt waar' Zeg ik. Ze is even stil.

'Het... Het spijt me Niall....' Zegt ze zacht. Ik haat het als ze zich schuldig voelt, en al helemaal als het niet eens haar schuld is.

'Het is niet erg, babe' zeg ik. Ik hoor haar zuchten.

'Jawel, ik snauw je steeds af en doe zo stom. Ik maak je gek' zegt ze verdrietig.

'Het komt niet door jou, dat hoort er nu eenmaal bij, en we krijgen er een prachtig kindje voor terug' ik weet gewoon dat ze nu toch glimlacht

'Dankje Niall'  zegt ze lief.

'Geen probleem babe, als het weer niet gaan kun je bellen oke?' Zeg ik.

'Is goed, zal ik doen' zegt ze

'Hoe voel je je trouwens? Nog ergens last van?' Vraag ik. Ze grinnikt.

'Valt mee, af en toe een beetje, maar dat gaat meestal dan wel over' ik knik.

'Gelukkig, nog even babe' zeg ik

'Ik kan echt niet wachten!' zegt ze vrolijk. Ik lach zacht, maar ben wel blij dat ze weer meteen blij is

'Ik kan niet wachten om dat meisje vast te houden' zeg ik voor ik het door heb. Ze grinnikt.

'Hoe weet jij nou of het een meisje wordt?' Vraagt ze lachend. Ik haal mijn schouders op, maar besef san dat ze me niet ziet

'Gewoon, dat denk ik' zeg ik. Ze lacht zacht. Ik hou van haar lach. Dan weet ik dat ze blij is je ben ik ook blij. Ik hoor dat Harry me roept.

'Sorry princess, Harry roept me. Ik moet gaan' zeg ik. Ze zucht.

'Is goed, love you, big Kiss!' Zegt ze

'Love you more, kiss!' Zeg ik. Ze lacht en hangt op. Met een opgelucht gevoel sta ik op en loop ik mijn hotelkamer uit.

|*|*|*|*|*|*|*|*|*|*

'Bedankt allemaal, jullie waren geweldig!' Roept Liam door de microfoon. Ik lach nog even en loop het podium af, richting de fans voor de meet & Greet. Als ik wat heb gedronken loopt er een meisje van rond de 19 naar ons toe.

'En wat is jouw naam?' Vraagt Louis.

'Emma' lacht ze. Ik hou mijn armen open om haar te knuffelen maar ze loopt langs me alsof ik er niet sta. Ik zucht en kijk naar mijn schoenen.

'Maak je geen zorgen maat, het komt goed' zegt Harry. Ik haal mijn schouders op. Het gebeurt al vaker, maar toch doet het pijn. Als we de foto's nemen sta ik bij bijna elke foto erbuiten. Elke keer lijk ik een hoop lucht, ik word genegeerd door bijna iedereen hier. Alle fans, iedereen. Ik probeer toch te lachen en vrolijk te zijn, maar dat gaat lastig als je wordt genegeerd. Ik zucht en ga met mijn handen in mijn zakken staan. Als niemand me opmerkt boeit het ook niet of ik vrolijk ben of niet.

'Mag ik een foto met de jongens zonder Niall?' Vraagt een meisje. Ik slik en de jomgens kijken mij aan. Ik knik en zucht. Ik pak mijn telefoon en kijk wat op twitter rond. Bijna iedereen is nu weg. Als laatste komt er een meisje rond de 13 naar ons toe. Ik kijk naar de grond maar stop als ik twee kleine armen om me heen voel. Ik kijk en zie het meisje, ze heeft haar armen stevig om me heen geslagen. Ik knuffel het meisje blij terug. Als ze me loslaat kijk ik haar aan

'Hoe heet je?' Vraag ik. Ze lacht en kijkt naar haar schoenen

'Olivia' zegt ze vrolijk. We glimlachen allemaal p

'En wie vind je jet leukst, Olivia?' Lacht Louis. Ik kijk hem aan en schud mijn hoofd.

'Ehm, Niall..' Zegt ze verlegen. De lach op mijn gezicht wordt nog breder

'Mag ik misschien een foto met jullie?' Vraagt ze. We knikken allemaal. Ik ga naast haar staan en sla mijn arm om haar heen. Ze lacht vol trots.

'Echt bedankt!' Zegt ze als de foto's zijn genomen

'Geen probleem' zegt Harry terwijl hij haar weer knuffelt.

Stupid life. Or not? *AAN HET HERSCHRIJVEN*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin