64.

353 15 5
                                    

(Heheheh ben je al dood vanwege die foto? ☺️) en omg secret love song is bae 😍❤️

POV SOPHIE

'Ze is zo schattig!!' Piept Perrie terwijl ze Jaylinn's handje voorzichtig vastpakt. Ik grinnik. Jaylinn's handen reiken uit naar Perrie's haar en ze lacht.

'Ze mag je!' Zeg ik. Ze knikt.

'Ze mag iedereen en iedereen mag haar! Ze is echt een schatje' glimlacht Perrie. Ik knik. Ineens trekt ze een vies gezicht.

'Ik denk dat haar luier vol zit' lach ik.

'Nadeel aan baby's..' Mompelt ze. Ik grinnik en pak Jaylinn van haar over.

'Is je luiertje een beetje vol' ze giechelt en maakt een blij geluidje. Ik kijk op de klok. 3:00, ze moet zometeen gelijk even haar middagslaapje doen.. Ik verschoon haar, wat moeilijk gaat omdat Jaylinn druk aan het trappelen is met haar voetjes en til haar dan weer op.

'Perrie, ik stop Jaylinn even in ja?'

'Is goed!' Zegt ze terug. Ik loop haar haar bedje toe en wieg haar zachtjes heen en weer. Ze gaapt zachtjes en gaat dichter tegen me aanliggen. Ik glimlach en neurie zachtjes terwijl haar oogjes dichtvallen. Als ik zeker weet dat ze slaapt leg ik haar in bed neer. Ik loop naar beneden en ga weer bij Perrie zitten.

'En, hoe is het als moeder?' Vraagt ze nieuwsgierig.

'Leuk, soms vermoeiend' zucht ik. Ze grinnikt.

'Soms heb ik echt nachten waarbij ik amper slaap, soms stopt ze niet met huilen.. Maar ze kan ook erg vrolijk en lief zijn en dan weet ik weer waarom ik dit zo graag wilde. Dat hoort er eenmaal bij denk ik'

'En Niall? Ik bedoel, binnekort moet hij waarschijnlijk weer weg enzo..' Ik zucht en knik.

'Ik weet nog niet hoe we dat gaan doen. We kunnen misschien mee, maar als ze ouder wordt heeft ze ook school..' Zucht ik. Ze knikt.

'Jullie vinden daar wel wat op. Dat weet ik zeker' zegt ze vastbesloten. Ik knik en dan hoor ik de deur dichtgaan.

'Niall?!' Roep ik

'Ja, ik ben het!' Zegt hij terug. Meteen loopt hij de woonkamer in en ziet hij Perrie ook.

'Hey Pez!' Zegt hij. Perrie glimlacht en hij trekt haar snel in een knuffel.

'Hoe gaat het?' Vraagt hij meteen

'Goed hoor!'

'En met Zayn?' Meteen bloost ze en ik grinnik.

'Ik ga er van uit dat het goed gaat dus' ze knikt zachtjes.

'Waar is Jaylinn?' Vraagt hij

'Ze slaapt' zeggen Perrie en ik in koor. Dan piept haar telefoon. Ze kijkt even en staat dan op.

'Ik moet maar weer eens gaan' zegt ze.

'Okay, we smsen later wel!' Zeg ik terwijl ik haar knuffel.

'Zeker!' Zegt ze blij. Ik loop met haar mee richting de deur en zwaai haar uit. Ik sluit de deur achter me en loop dan de woonkamer weer in.

'Heb je honger, Ni?' Vraag ik.

'Ja, een beetje wel' grinnikt hij.

'Waar heb je zin in?' Hij haalt zijn schouders op.

'Lasagne?' Stel ik voor. Hij glimlacht en knikt meteen.

'Oke, het gaat wel even duren maar dat heb je er wel voor over denk ik' lach ik.

'Jazeker!' Lacht hij terug. Ik loop de keuken in en zet alles klaar. Ik krijg er nu al honger van...

~~~~~~~

'Hier komt het vliegtuigje!' Zeg ik voordat ik de lepel in Jaylinn's mond stop. Ze slikt het door en klapt in haar handjes. Ik glimlach en ze begint te giechelen. Ik wil haar meer geven, maar ze draait haar hoofd weg

'Hoef je niet meer?' Vraag ik terwijl ik het bordje op tafel leg. Ze antwoordt niet. Tuurlijk niet Sophie, ze is pas anderhalve maand oud. Ik zie haar gapen en ze gaat tegen me aanliggen.

'Volgens mij is ze een beetje moe' lacht Niall. Ik knik en kijk weer naar Jaylinn, die al slaapt.

'Ik leg haar even boven, ja?' Zeg ik zacht. Niall knikt en ik til Jaylinn voorzichtig op naar haar kamer toe. Ze heeft al haar pyjama aan en inmiddels lukt alleen slapen al wel ietsje beter. Ik loop weer naar beneden en plof op de bank. Niall slaat zijn arm om me heen en ik leg mijn hoofd op zijn schouder.

'Stel jij je soms ook voor wat er zou gebeuren als we elkaar nooit hadden ontmoet?' Zegt hij plotseling. Ik knik zachtjes

'Zou raar zijn, ik zou dan nog thuis bij mijn vader zijn, of misschien was ik er dan niet meer..' Mompel ik. Ik voel Niall's grip om me verstrakken.

'Dan was ik veel minder gelukkig dan dat ik nu ben. We zijn getrouwd en hebben een prachtig kindje' ik glimlach en druk een kus op zijn wang.

'Ik zie ons eigenlijk al wel 60 jaar verder, samen in de tuin, met Jaylinn, misschien met een schoonzoon en kleinkinderen.. Nog steeds even gelukkig als nu' ik kijk hem aan.

'Aww Niall, dat is zo lief!' Zeg ik. Hij bloost lichtjes en kijkt me lief aan. Ik ga weer tegen hem aanliggen en sluit mijn ogen.

'Ik houw fan jou' probeert hij in het Nederlands te zeggen. Ik grinnik en kijk hem aan.

'Zei ik het goed?' Lacht hij. Ik knik.

'Perfect' hij glimlacht trots.

'Ik hou ook van jou' zeg ik terug. Hij lacht nog breder en kijkt me aan.

'Waar heb ik jou aan verdiend..' Mompelt hij terwijl hij mijn hand vastpakt. Ik bloos. Hij kijkt me aan en voor ii het weet voel ik zijn zachte lippen op die van mij
Okeee dus ik dacht dat ik het zo zal doen: hoofdstuk 65 afmaken en afronden is moeilijker dan ik dacht haha. Dus waarschijnlijk komt die er morgen op :). Love you all!! Xxx Damla

Stupid life. Or not? *AAN HET HERSCHRIJVEN*Kde žijí příběhy. Začni objevovat