POV SOPHIE
Ik word wakker en kijk meteen naar een slapende Niall. Zijn haar zit door de war en hij heeft zijn armen stevig om me heen geslagen. Ik nestel me dichter tegen hem aan en druk een zacht kusje in zijn nek. Hij mompelt wat. Hij opent zijn ogen en glimlacht meteen als hij me ziet.

'Goodmorning' zeg ik. Hij glimlacht en drukt een zacht kusje op mijn neus. Ik grinnik.

'Goodmorning Sophie Horan' zegt hij blij. Ik glimlach. 

'Ik kan het eigenlijk niet geloven' mompelt hij 'je bent mijn vrouw nu' zegt hij. Ik knik.

'Ik eigenlijk ook niet, het voelt als een droom' zeg ik. Hij knikt.

'Maar wel een super droom, vooral gisteravond' grijnst hij. Ik rol lachend mijn ogen

'Wacht, ik heb je gisteren toch geen pijn gedaan he!' Vraagt hij. Het is lief hoe hij ineens zo bezorgd is. Ik schud mijn hoofd. Hij zucht opgelucht.

'Anders zou ik het mezelf nooit vergeten' zegt hij. 'Zullen we douchen?' Vraagt hij erachteraan. Ik knik.

'Je bedoelt samen?' Vraag ik. Hij knikt. 'Alleen als jij bet wilt, het hoeft echt niet. Ik dwing je niet' zegt hij.

'Nee nee, het is oke' ik geef hem een kus


'Hoe laat komen onze ouders straks?' Vraagt Niall terwijl hij zijn haar doet. Tenminste, hij probeert het.

'Volgens mij rond twee uur ofzo, dus we hebben nog even' ze ik. Hij knikt en gaat met zijn haar door. Ik hoor hem zuchten en kijk hem aan.

'Moet ik je helpen?' Vraag ik. Hij knikt meteen. Ik pak de gel en doe zijn haar goed. Als ik klaar ben kijkt hij tevreden in de spiegel.

'Dankje babe' hij drukt een kus op mijn wang en ik glimlach. Ik kam mijn haar en doe het in een staart. Als we allebei klaar zijn lopen we naar beneden.

'Heb je honger?' vraag ik aan Niall. Zijn ogen beginnen te twinkelen en hij knikt meteen. Ik lach en knik dan. 'Oke, dan mag jij lekker zitten en maak ik wel wat voor je klaar' zeg ik en ik geef hem een kus. Hij schudt zijn hoofd.

'Ik wil meehelpen' zegt hij. 'Kan ook' lach ik. Ik loop de keuken in.

'Waar heb je zin in?' Vraag ik aan Niall. Hij komt achter me staan en slaat zijn armen om mijn middel. Meteen gaan de vlinders weer los in mijn buik. Hij legt zijn hoofd op mijn schouder.

'Misschien wentelteefjes?' Vraagt hij. Ik knik.

'Ik pal het brood wel' zeg ik. 'Wat mag ik dan doen?' Vraagt hij. 'Ehm, misschien dat jij de rest kan klaarzetten?' Hij knikt. 'Dit wordt nog wat' mompel ik.

'Shit!' Hoor ik Niall roepen. Ik loop de keuken in en zie dat alle wentelteefjes verbrand zijn. Ik zucht.

'Ik denk dat koken niet echt iets voor mij is' mompelt hij. Ik grinnik en loop naar hem toe.

"Ga jij maar gewoon even zitten, dan doe ik het wel Oke?' Hij zucht en knikt dan. Hij geeft me snel een kus en loopt de keuken uit. Ik gooi de verbande wentelteefjes weg en begin opnieuw. Als ik klaar ben dek ik de tafel en ruim ik de keuken snel op.

'Niall kom je?' Vraag ik. Nog geen seconde later zit hij aan tafel. Ik lach zacht en ga tegenover hem zitten. Hij begint meteen te eten.

'Wat ben ik blij dat ik niet die van mij heb gegeten' lacht hij. Ik lach ook en neem ook een hap.

'Ik hou van je' zegt hij ineens. Er verschijnt weer een lach op mijn gezicht. 'Ik hou ook van jou' zeg ik. Hij pakt mijn hand vast en wrijft erover heen met zijn duim. Ik voel mezelf warm worden. Eigenlijk gebeurt dat elke keer als hij me aanraakt, mijn hand pakt of me een kus geeft. Het is nooit minder geworden, juist meer. Ik hou zo veel van hem.

'Ik ruim wel op, ga jij maar lekker zitten' zegt Niall als we klaar zijn. 'Nee, ik doe het wel' zeg ik. Hij schudt zijn hoofd. 'Jij hebt net gekookt, dan mag ik het gaan opruimen, kom ga zitten' hij drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik knik dan maar en sta op. Ik loop de woonkamer in en plof ik de bank. Ik zet gelijk de tv aan en kijk naar een random programma. Ik schrik op als de bel gaat.

'Ik ga wel' zeg ik terwijl ik opsta. Ik loop naar de deur en doe open. Maura, bobby en mijn moeder staan er. 'Hey!' Zeg ik.

'Hoi lieverd' zegt mijn moeder terwijl ze me een knuffel geeft. Ik knuffel haar meteen terug. Ik praat even met Maura en bobby en sluit de deur dan achter me. Ik hoor Niall meteen al vrolijk met zijn ouders praten. Ik voel mezelf blij worden en loop de woonkamer in.

'Willen jullie wat drinken?' Vraag ik. 'Thee' antwoorden ze. Ik knik en Niall staat op. 'Ik help wel mee' zegt hij. Ik knik en loop de keuken in

'pak jij de glazen?' Vraag ik. 'Waarom zou ik?' Grijnst hij. Ik rol mijn ogen. Hij weet dat ik er niet bij kan. Ik ga op mijn tenen staan. Ik zucht en trek een prullipje.

'Oke dan, maar dan wil ik wel een kusje' zegt hij. Ik grinnik en geef hem snel een kus. Hij pakt de glazen en ik schenk de thee in. Voor Niall pak ik bier en voor mezelf cola. Ik pak een paar glazen net als Niall en loop de woonkamer in.

'Zijn jullie nog moe van de bruiloft?' Vraagt Maura. 'Een beetje' antwoorden Niall en ik in koor

'Gaan jullie op huwelijksreis denk je?' Vraagt mijn moeder. Ik haal mijn schouders op. 'Mij maakt het niet uit' zeg ik. Niall knikt. 'Daar hebben we amper aan gedacht' zegt hij.  De rest van de tijd is het erg gezellig, er wordt over van alles en nog wat gepraat en als het vier uur is besluiten onze ouders om te gaan.

'Tot ziens' ik geef ze allemaal een knuffel. 'Tot later sophie' zegt mijn moeder. We zwaaien ze uit en ik sluit de deur. Ik loop de woonkamer weer in en ga naast Niall zitten. Hij trekt me op zijn schoot en slaat zijn armen om me heen. Ik glimlach en leg mijn hoofd op zijn borst.

'Zou jij kinderen willen?' Vraagt hij. Ik knik. 'Nu niet, ik ga met five seconds of summer op tour, jij met One Direction. Dan zou opvoeden moeilijk gaan' zeg ik. Hij knikt begrijpelijk. Ik voel hoe hij zacht met mijn haar speelt en sluit mijn ogen. Ik ga dichter tegen hem aan liggen en druk een zacht kusje in zijn nek. Hij spant zich even aan en ik lach even.

'Komen de jongens en de meiden ook vandaag langs?' Vraag ik als ik naar hem opkijk. Hij knikt. 'Volgens mij komen die vanavond, ik weet het alleen niet zeker' zegt hij. 'Oke' antwoord ik.

'Ik ben zo blij dat we getrouwd zijn' zegt hij lief. Ik glimlach, hij is echt zo schattig. 'Ik ben ook zo ongelofelijk blij, Niall' 'ik weet nog toen ik jou op dat filmpje zag voor het concert, toen vond ik je al bijzonder' ik bloos. Hij grinnikt.

'En toen zag ik je Back stage en was ik meteen verliefd op je' zegt hij waardoor ik meer bloos.

'Niall stop' lach ik terwijl ik mijn handen op mijn wangen leg. Hij haalt ze weg en kijkt me aan. 'Ik wil wel dat je weet dat ik altijd van je hou, ookal hebben we ruzie, want dat gaat misschien af en toe gebeuren, maar dat betekent niet dat ik je meteen minder aardig vind' zegt hij. Ik knik

'Dat weet ik ook, en ik zal het niet vergeten' zeg ik. Hij glimlacht. 'Mooi zo, want je bent altijd mijn prinses' zegt hij nog voordat hij me een kus geeft
---------
Hoe vinden jullie dit stukje? Tips misschien? En ik heb 100 volgers op Wattpad en 8K lezers op dit boek!!! Echt bedankt omg!

Xxx Damla

Stupid life. Or not? *AAN HET HERSCHRIJVEN*Where stories live. Discover now