31. Dood

576 44 7
                                    

POV NIALL
Ik voel me zo slecht, ik wil Sophie. Ik heb al een week bijna niks gegeten, alleen een kop thee en een snee brood. Ik wil ook niks, het enige wat ik wil is Sophie. Ik wil haar naast me hebben, haar knuffelen, haar zien lachen en haar kusjes geven. Ik zucht, waarom moet dit mij gebeuren? Ik heb de liefde van mijn leven, het is geweldig maar nu dit!
'Niall?' Het is Perrie
'wat?' Vraag ik
'Uhm, je moet echt naar buiten, je zit al een week in het ziekenhuis! De fans maken zich zorgen en wij ook!'
'Sophie zit ook maar binnen' mompel ik
'Meekomen jij' zegt ze en ze sleurt me mee, wat na een tijdje lukt.

POV SOPHIE
Ik loop rond. Dan vallen er allemaal witte blaadjes naar beneden. Huh, hoe kan dit? Zal ik maar wat blaadjes pakken? Ik zie allemaal verschillende letters. Oke ik heb de R, de N en de I, Hmm. N,H,R. N, h? Niall Horan misschien? of... Right Now. Nee, wat zou dat in hemelsnaam beteken? Dus het is Niall Horan! dat is het! Wat anders, Niall is het beste wat mij is overkomen. Ik moet dus 2x de A,2x de L, de o en de n. Ik kijk op de grond op zoek naar de letters. Ik zie ineens een klok verschijnen, 2 minuten. Oke, de tijd gaat echt snel. Ik begin haastig te zoeken naar alle letters, Oke alleen de A nog. Ik kijk rond, maar zie hem nergens. Nog 1 minuut. Ik leg alvast alle letters klaar. Oke, goed rondkijken Sophie, je leven hangt van die A af! nog 30 seconden. Ik zoek overal maar zie niks. Nog 20 seconden. Ik heb hem na een tijdje. Ik zoek de plek waar de letters stonden. Nog 10 seconden... Ik ren erheen. 3....2.....1....zwart.... Alleen maar zwart.......

POV NIALL
Ik zit weer in het ziekenhuis. Ik heb het opgegeven. Ze MOET nu wakker worden anders is ze dood. Dood, 1 woord, 4 letters maar met 1000 gevoelens. Ik zak in elkaar als ik zie dat de tijd om is.
'Hey, het komt goed' zegt Harry met een schorre stem.
'J-ja' zegt Sophia. Ik hoor Perrie zachtjes huilen en Sophia later ook. Dan hoor ik een piepje afgaan en allemaal dokters Sophie's kamer inrennen. Oke, ze is DOOD! Zeg dat gewoon. Dan zijn we klaar en weten we het allemaal. Ik weet dat dit geen sprookje is. Dat het niet zoals is films gaat, dar iemand op magische wijze weer leeft. Maar dit is de realiteit, hier bestaat geen magie. Er rolt een traan over mijn wang.Ik kijk op en zie Louis met zijn handen in zijn gezicht, Liam en Zayn proberen Sophia en Perrie te troosten en Harry staart dof voor zicht uit. Dan stapt er een dokter uit de kamer.
'Sophie, ze is..'
'JA ZE IS DOOD DAT WETEN WE!' Schreeuw ik boos. Met tranen in mijn ogen ren ik het ziekenhuis uit. Ik laat me op het gras vallen. Ze is weg, voor altijd.

Oke, het schrijven van dit stukje gaf me al tranen...... Ja, hoe gaat het verder? Is ze dood? Wat wilde de dokter zeggen? Komt Niall terug? Wordt degene die haar aanreed opgepakt? Al die vragen worden binnekort beantwoord

Stupid life. Or not? *AAN HET HERSCHRIJVEN*Where stories live. Discover now